Prima reclamă pentru Audi e-tron: modelul electric preia designul conceptului prezentat în martie

de Daniel Popescu
Vineri, 14.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a conceput o reclamă pentru noul model electric e-tron care arată câteva elemente de design exterior și interior, iar multe dintre acestea sunt preluate de la prototipul prezentat în primăvară.

Au mai rămas doar câteva zile până când Audi va prezenta oficial primul său model electric e-tron în cadrul unui eveniment care va avea loc în 17 septembrie în Statele Unite.

În anticiparea lansării, constructorul german a lansat o reclamă care arătă în premieră unele elemente de design exterior ale noului model.

Deloc surprinzător, designul este puternic inspirat din e-tron prototype, conceptul care anticipează noul model și care a fost dezvăluit în luna martie la Salonul Auto de la Geneva. Printre elementele comune se numără forma blocurilor optice și a stopurilor, în timp ce detaliile despre interior sunt deja cunoscute de ceva timp.

Potrivit unor informații anterioare, e-tron va avea două motoare electrice capabile să ofere 355 CP și 561 Nm pentru maximum 60 de secunde. Totodată, prin comutarea selectorului din modul D în modul S, sistemul electric de propulsie va oferi 402 CP și 664 Nm pentru maximum 8 secunde. În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în mai puțin de 6 secunde.

Viteza maximă este limitată la 200 km/h. Autonomia anunțată de constructorul german este de peste 400 de kilometri conform noului standard WLTP.

În plus, SUV-ul electric va fi disponibil opțional cu camere video în loc de oglinzi laterale. La interior, clienții vor găsi 5 ecrane. Două dintre acestea au diagonala de 7 inch, sunt poziționate în partea din dreapta-sus a portierelor și au rolul de a afișa imaginile surprinse de camerele video amintite mai sus. Celelalte 3 ecrane sunt dedicate instrumentarului de bord, sistemului de infotainment și sistemului de climatizare.

SUV-ul electric Audi e-tron poate fi rezervat și pe piața din România. Constructorul german a alocat 50 de unități, iar cei interesați trebuie să facă rezvarea pe site-ul oficial Audi România și să achite o taxă de 1.000 de euro plus TVA (1.190 de euro) la cursul BNR din ziua plății.

Via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru