Jaguar

Miercuri, 06 Martie | Industrie

Jaguar: Producția modelelor termice, oprită în vara lui 2024

Potrivit celor mai recente informații, Jaguar ar urma să oprească producția tuturor modelelor echipate cu motoare termice în luna iunie 2024. În următorii 3 ani, britanicii vor lansa 3 modele noi cu zero emisii.
Miercuri, 11 Octombrie 2023 | Modele noi

Noul Jaguar F-Type ZF Edition anunță finalul sportivelor termice ale mărcii

Constructorul britanic de automobile anunță o nouă ediție specială pentru F-Type. Aceasta anunță finalul sportivelor echipate cu motoare termice ale mărcii.
Joi, 17 August 2023 | Industrie

Final de drum. Jaguar va renunța la electricul I-Pace până în 2025

Potrivit celor mai recente informații, Jaguar va renunța la electricul I-Pace. Acest lucru s-ar putea întâmpla până la jumătatea anului 2025.
Marti, 25 Iulie 2023 | Industrie

Șeful Jaguar Land Rover: În încercarea de a deveni un BMW britanic, Jaguar a intrat în mediocritate

Potrivit celor mai recente declarații ale șefului Jaguar Land Rover, Adrian Mardell, deciziile luate în trecut au împins Jaguar în mediocritate. În special, faptul că s-a încercat transformarea mărcii într-un BMW britanic.
Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Jaguar anunță îmbunătățiri pentru electricul I-Pace, inclusiv o grilă frontală nouă

Modelul cu zero emisii Jaguar I-Pace a primit o serie de îmbunătățiri, inclusiv o grilă frontală nouă. Din punct de vedere technic, acesta a rămas neschimbat.
Marti, 11 Octombrie 2022 | Modele noi

Adio, Jaguar F-Type! Rivalul lui Porsche 911 iese din producție anul viitor

Jaguar se pregătește să îi spună adio modelului F-Type, anul viitor, dar nu înainte de a lansa o ediție specială. Denumită F-Type 75, aceasta marchează și cei 75 de ani împliniți de modelele sport ale mărcii.
Marti, 26 Aprilie 2022 | Modele noi

Noile Jaguar XE și XF 300 Sport: 300 CP și asistent virtual Amazon Alexa

Jaguar completează gama modelelor XE și XF cu noua versiune 300 Sport. Sub capotă regăsim un motor pe benzină, cu patru cilindri, care dezvoltă 300 de cai putere
Marti, 12 Aprilie 2022 | Modele noi

Noile Jaguar F-Pace 300 Sport și 400 Sport: motoare cu șase cilindri și până la 400 CP

Jaguar anunță două noi versiuni pentru SUV-ul F-Pace. Denumite 300 Sport și 400 Sport, acestea vin echipate cu motoare cu șase cilindri în linie, atât pe benzină cât și diesel, asistate de un sistem micro-hibrid.
Joi, 03 Februarie 2022 | Industrie

Jaguar va avea propria arhitectură pentru viitoarele modele cu zero emisii

Potrivit celor mai recente informații, viitoarele modele electrice Jaguar vor fi dezvoltate pe o platformă proprie. Din 2025, marca britanică intenționează să fie una pur electrică.
Joi, 02 Decembrie 2021 | Industrie

Fără modele noi Jaguar până în 2025. Tot atunci, marca va deveni pur electrică

Potrivit celor mai recente informații, Jaguar nu va lansa modele noi până în 2025. Tot atunci, marca britanică va deveni pur electrică.
Joi, 26 August 2021 | Modele noi

Jaguar XE și XF R-Dynamic Black: 204 CP și o serie de elemente vopsite în negru

Jaguar XE și XF (inclusiv XF Sportbrake) au primit nivelul de echipare R-Dynamic Black. Acestea pot fi deja comandate pe piața din Marea Britanie și includ, printre altele, mai multe elemente de caroserie vopsite în negru.
Miercuri, 09 Iunie 2021 | Modele noi

Jaguar prezintă noul I-Pace facelift. Încărcarea bateriei este acum mai rapidă

Jaguar I-Pace, SUV-ul electric al producătorului britanic, a primit un facelift. Acesta vine acum în standard cu un încărcător de 11 kW, iar lista de dotări a fost și ea extinsă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 23 Aprilie 2021 | Industrie

Criza mondială de semiconductori: Jaguar Land Rover oprește temporar producția la două uzine din Marea Britanie

Jaguar Land Rover va opri, pentru o săptămână, producția la două uzine din Marea Britanie din cauza crizei mondiale de semiconductori. Sunt afectate modele precum XE, XF, F-Type și Land Rover Discovery Sport.
Marti, 20 Aprilie 2021 | Modele noi

Jaguar anunță o nouă variantă Black pentru SUV-ul electric I-Pace

Jaguar I-Pace poate fi comandat într-o nouă variantă Black. Aceasta este bazată pe nivelul de echipare HSE și propune mai multe dotări în standard care în cazul celorlalte variante sunt incluse pe lista de opționale.
Duminica, 14 Martie 2021 | Modele noi

60 de ani de Jaguar E-Type: britanicii marchează momentul cu 12 exemplare clasice restaurate complet

Jaguar Classic a restaurat 12 exemplare E-Type clasice pentru a celebra cei 60 de ani pe care acest model legendar îi împlinește în 15 martie. Mașinile vor fi ulterior vândute.
Luni, 01 Martie 2021 | Industrie

Jaguar Land Rover reduce capacitatea de producție cu 25% în următorii 5 ani

Potrivit celor mai recente informații, capacitatea de producție a gigantului Jaguar Land Rover ar urmă să fie redusă cu 25% în următorii cinci ani. Până în 2039, cele două companii intenționează să producă numai mașini electrice.
Marti, 07 Iulie 2020 | Industrie

Jaguar vrea să înregistreze denumirea EV-Type: britanicii ar putea lansa un succesor electric pentru modelul F-Type

Jaguar a aplicat pentru înregistrarea denumirii EV-Type, semn că producătorul se gândește să lanseze un succesor electric pentru modelul F-Type, conform informațiilor din presa britanică. Jaguar F-Type a primit un facelift la finele anului trecut, iar unele zvonuri indicau o posibilă versiune electrică în 2021.
Luni, 04 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Jaguar XJ va fi lansată în cursul anului: rivalului lui Mercedes-Benz Clasa S va avea doar variantă electrică

Anul acesta Jaguar lansează o nouă generație XJ, iar rivalul lui Mercedes-Benz Clasa S va fi disponibil doar în versiune electrică. Conform oficialilor producătorului britanic, modelul electric va primi un design convențional, iar prețul "nu va fi unul exagerat".
Duminica, 26 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Jaguar F-Pace SVR facelift, spionat pe Nurburgring: SUV-ul de performanță ar putea fi lansat în prima parte a anului viitor

Prototipul viitorului Jaguar F-Pace SVR facelift a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul german de la Nurburgring. Conform surselor, SUV-ul de performanță va fi prezentat la începutul anului viitor.
Miercuri, 18 Martie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Jaguar F-Pace facelift: motorizări mild-hybrid, interior mult îmbunătățit și versiune de performanță SVR

Viitorul Jaguar F-Pace facelift ar urma să fie prezentat în următoarele luni. Britanicii pregătesc modificări de ordin estetic, dar mai ales îmbunătățiri la nivelul interiorului. Gama de motorizări va include și unități mild-hybrid.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru