Feedback

Suzuki

Vineri, 06 Iulie | Modele noi

Noul Suzuki Jimny vine în Europa fără diesel: SUV-ul va oferi un singur motor pe benzină de 1.5 litri și 100 CP

Suzuki a anunțat motorizările pe care noua generație Jimny le va avea în Europa, începând cu anul viitor. SUV-ul va veni pe Bătrânul Continent fără diesel, dar cu un motor pe benzină mai puternic. În loc de 1.3 litri și 85 CP, Jimny va avea un propulsor de 1.5 litri și 100 de cai putere.
Marti, 19 Iunie | Modele noi

Primele fotografii oficiale cu noua generație Suzuki Jimny: design ușor modificat și interior modern

Suzuki a publicat primele fotografii oficiale cu noua generație Jimny. Modelul constructorului nipon a primit mici modificări estetice și o serie de tehnologii moderne la interior. Detaliile complete vin în 5 iulie.
Marti, 13 Februarie | Industrie

Suzuki așteaptă o creștere a vânzărilor din Europa cu ajutorul SUV-urilor sale: “Planul nostru este să avem o creștere graduală”

Suzuki așteaptă ca vânzările sale din Europa să crească în acest an cu ajutorul SUV-urilor din portofoliu, iar ascensiunea să continue treptat.
Joi, 14 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Suzuki ar putea deveni furnizor pentru Toyota și Panasonic: “Nu este loc și pentru noi în alianța lor privind dezvoltarea de baterii pentru mașinile electrice”

Președintele Suzuki a declarat că nu va intra în alianța formată de Toyota și Panasonic pentru dezvoltarea de baterii dedicate mașinilor electrice, dar că ar putea să joace rolul de furnizor pentru cele două companii.
Joi, 05 Octombrie 2017 | Modele noi

Așteptări ridicate: Suzuki vrea creșterea vânzărilor cu 20% după lansarea noului Jimny

Noul Suzuki Jimny urmează să fie dezvăluit în această lună, iar compania japoneză speră că vânzările sale din Europa vor crește cu 20% după lansare.
Marti, 26 Septembrie 2017 | Concepte

Suzuki nu uită de pasionații de off-road: e-Survivor este un concept electric și poate face față ieșirilor în teren accidentat

Suzuki a publicat primele imagini și detalii cu viitorul e-Survivor Concept. Prototipul electric va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.
Marti, 12 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Suzuki a lansat noua generație Swift Sport: 970 de kilograme și motor de 140 de cai

Suzuki a prezentat noul Swift Sport în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Micuțul model nipon are 970 de kilograme și un motor de 140 de cai putere.
Miercuri, 06 Septembrie 2017 | Modele noi

Feedback-ul clienților dictează: viitorul Suzuki Jimny își va păstra designul robust și abilitățile off-road

Noul Suzuki Jimny va fi prezentat la Salonul Auto de la Tokyo din acest an, înainte să ajungă pe șosele începând cu anul 2019.
Miercuri, 02 August 2017 | Modele noi

Ambianță de pocket-rocket: imagini cu interiorul viitorului Suzuki Swift Sport

Suzuki expune noul Swift Sport în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Până în luna septembrie, ne delectăm cu noi imagini cu exteriorul și interiorul hot hatch-ul nipon.
Luni, 24 Iulie 2017 | Modele noi

Istoria continuă: Suzuki lansează noul Swift Sport în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

Suzuki a publicat prima imagine oficială cu viitorul Swift Sport. Modelul producătorului nipon va fi expus în premieră internațională cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 30 Septembrie 2015 | Modele noi

Suzuki Ignis: primele imagini neoficiale ale noii generații

Primele imagini ale noii generații Suzuki Ignis au fost publicate înainte de prezentarea oficială de la Salonul Auto de la Tokyo.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Suzuki Baleno: galerie foto completă cu fratele mai spațios al lui Swift (ACTUALIZARE FOTO+INFO)

Suzuki a prezentat două imagini noi ale lui Baleno, noul său hatchback. Noul model al mărcii nipone este inspirat integral din conceptul iK-2, prezentat în luna martie a acestui an.
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Renault Espace şi Suzuki Vitara, 4 stele pentru Mazda2 şi Fiat 500X

Renault Espace şi Suzuki Vitara au primit 5 stele, iar Mazda2 şi Fiat 500X au adunat 4 stele în cadrul celei mai recente sesiuni de teste de siguranţă realizată de EuroNCAP.
Marti, 10 Martie 2015 | Industrie

Suzuki Vitara a intrat oficial în producție la uzina din Ungaria

Suzuki a anunțat oficial debutul noului Vitara pe linia de producție a uzinei sale din Ungaria. Primele exemplare ale micului SUV japonez vor ajunge în România la sfârșitul lui martie.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Suzuki iM-4 Concept anunţă un viitor crossover mini de oraş în gama mărcii nipone

Anunţat de un teaser înainte de Salonul de la Geneva, conceptul iM-4 ne oferă indicii legate de designul unui viitor SUV de oraş mai mic decât noul Vitara care va apărea în gama mărcii Suzuki.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Suzuki iK-2 Concept prefigurează o maşină de clasă mică programată pentru lansare în 2016

Suzuki a adus un concept numit iK-2 la Salonul Auto de la Geneva. Acesta prezintă noul limbaj de design al mărcii, Liquid Flow, şi prefigurează un model de clasă mică programat pentru lansare în 2016.
Vineri, 06 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Suzuki iK-2, conceptul care anunță noul model compact al japonezilor

Suzuki va expune la Salonul Auto de la Geneva două concepte. Primul se numește iK-2 și anunță un model compact, iar al doilea se cheamă iM-4 și este un mini-SUV.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Modele noi

Suzuki va lansa șase modele noi până în 2017: Vitara și Swift se află printre ele

Suzuki va reîntineri gama sa cu șase noi modele, prgramate să debuteze pe piață până în 2017. Primele pe listă sunt noile Vitara și Celerio.
Miercuri, 05 Noiembrie 2014 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Tesla Model S, noua Fabia, BMW 2 Active Tourer şi Nissan Pulsar. Megane facelift urcă la patru stele după retestare

Cele mai recente rezultate EuroNCAP aduc patru noi maşini care primesc maximum de stele posibile şi una care adună doar trei stele. În plus, retestarea lui Renault Megane urcă rating-ul modelului francez de la 3 la 4 stele.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Suzuki Vitara renaşte după 25 de ani sub forma unui SUV de clasă mică

Noul Suzuki Vitara reprezintă declaraţia de război împotriva actualului Nissan Juke. Constructorul japonez reînvie numele Vitara după 25 de ani şi îl aplică tot unui SUV de mici dimensiuni.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru