Feedback

Chevrolet

Joi, 07 Ianuarie 2016 | Modele noi

Vă e dor de Chevrolet Cruze? În SUA tomai s-a lansat varianta hatchback a noii generații

Chevrolet a dezvăluit noua generație a modelului Cruze hatchback. Modelul american are un portbagaj încăpător și un motor turbo de 1.4 litri.
Vineri, 03 Iulie 2015 | Tehnologie

Chevrolet a inventat un sistem de răcire a telefonului mobil în mașină

Penru a evita supraîncălzirea telefoanelor mobile în momentul încărcării, Chevrolet a venit cu o soluție ingenioasă: răcirea spațiului de depozitare din mașină.
Miercuri, 24 Iunie 2015 | Modele noi

Chevrolet Camaro Cabrio: primele imagini și informații oficiale

Americanii de la Chevrolet au prezentat noua generație a lui Camaro Cabriolet. Modelul debutează comercial în 2016 și ar putea fi oferit și în anumite reprezentanțe din Europa.
Joi, 28 Mai 2015 | Tehnologie

Primele imagini cu interiorul noii generaţii Chevrolet Cruze

Chevrolet a publicat primele imagini oficiale cu interiorul noii generaţii Cruze. Modelul american va oferi un sistem multimedia cu suport Android Auto şi Apple CarPlay.
Duminica, 17 Mai 2015 | Modele noi

Chevrolet Camaro 2016: primele imagini și date oficiale

Chevrolet a publicat primele imagini ale generației Camaro cu numărul 6. Muscle car-ul american este mai agresiv și mai tehnologizat ca niciodată.
Joi, 02 Aprilie 2015 | Modele noi

Chevrolet Spark: noua generaţie a modelului urban a debutat oficial

Chevrolet a dezvăluit oficial în cadrul Salonului Auto de la New York noua generaţie a modelului Spark. Propunerea americanilor constă într-un design evoluat şi un motor pe benzină ce poate fi comandat şi cu transmisie automată.
Luni, 30 Martie 2015 | Modele noi

Noua generaţie Chevrolet Camaro va fi mai uşoară cu 90 de kilograme

Chevrolet a publicat noi detalii despre viitoarea generaţie Camaro, programată să debuteze în data de 16 mai la Detroit. Muscle-car-ul american va folosi mult aluminiu pentru a reduce masa totală.
Joi, 19 Martie 2015 | Modele noi

Noul Chevrolet Camaro va fi complet diferit de actualul muscle-car: 70% din componente sunt unice

Chevrolet caută să sublinieze avansul tehnologic pe care îl promite noua generaţie Camaro, programată să debuteze la mijlocul lunii mai. Americanii se laudă cu o platformă nouă, botezată Alpha.
Luni, 16 Martie 2015 | Modele noi

Ford Mustang se pregăteşte să îşi întâlnească rivalul: lansarea lui Chevrolet Camaro a fost anunţată oficial

Chevrolet a anunţat oficial că va dezvălui cea de-a şasea generaţie a modelului Camaro peste două luni. Debutul va avea loc la Detroit, în cadrul unui eveniment special.
Luni, 09 Martie 2015 | Modele noi

Prima schiță a noii generații Chevrolet Spark

Chevrolet a publicat o primă imagine de tip teaser a viitoarei generații Spark. Modelul urban, care a înlocuit la noi vechiul Matiz, se va lansa luna viitoare, însă va ocoli continentul european.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Concepte

Chevrolet Bolt, conceptul unui vehicul 100% electric, prezintă viitorul maşinilor electrice în viziunea mărcii americane

Chevrolet a prezentat la Salonul Auto de la Detroit un concept numit Bolt. Acesta prezintă un vehicul electric accesibil care anunţă o autonomie de 322 de kilometri.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Chevrolet Volt a ajuns la a doua generaţie şi are o autonomie electrică de 80 de kilometri

Chevrolet Volt a ajuns la cea de-a doua generaţie, iar progresul este mai mult decât evident. De la design şi interior până la sistemul de propulsie, GM a îmbunătăţit toate aspectele modelului.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Chevrolet Volt se pregăteşte să primească o nouă generaţie - un nou teaser dezvăluie partea frontală

Chevrolet a expus noua generaţie a lui Volt în faţa unui public select. Până la debutul noului model, americanii au publicat o imagine teaser a celei de-a doua generaţii Volt, de data aceasta fiind dezvelită partea frontală.
Marti, 04 Noiembrie 2014 | General

Presa britanică: "Jucătorii lui Manchester United nu au condus maşinile din flota oferită de Chevrolet"

Englezii de la Daily Mail au descoperit că jucătorii echipei Manchester United nu s-au atins de flota de Corvette şi Camaro oferită de Chevrolet încă din aprilie în baza contractului de sponsorizare al echipei. Oficialii clubului şi responsabilii mărcii auto au confirmat informaţia anunţată de tabloidul britanic.
Miercuri, 29 Octombrie 2014 | Modele noi

Viitorul Chevrolet Volt, dezbrăcat oficial de secrete

Deşi noua generaţie Volt îşi va face debutul oficial în cadrul Salonului Auto de la Detorit, în ianuarie 2015, Chevrolet a publicat o serie de informaţii despre soluţiile de propulsie alese şi eficienţa lor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 18 August 2014 | Modele noi

Viitoarea generaţie Chevrolet Volt se lansează în 2015. Europa nu se află printre pieţele pe care va fi vândut modelul american

Unul dintre cele mai complexe modele de pe piaţă trece în 2015 printr-o serie de schimbări adânci care va modifica structural şi tehnologic designul şi sistemul de propulsie. Chevrolet Volt nu va mai veni însă în Europa.
Vineri, 08 August 2014 | Modele noi

Chevrolet Volt: un teaser anunţă deja lansarea noii generaţii în 2015

Chevrolet a publicat un prim teaser al noii generaţii Volt, programată să îşi facă apariţia cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, în luna ianuarie a anului viitor.
Vineri, 27 Iunie 2014 | Modele noi

Chevrolet Camaro va primi o nouă generaţie în 2016

Reprezentanţii General Motors au confirmat faptul că generaţia actuală a lui Camaro va fi fabricată până la jumătatea anului 2016. După aceea va fi lansat un nou model, care va fi oferit şi cu o motorizare 2.0 turbo.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Siguranta

GM recheamă în service toate unităţile Chevrolet Camaro produse din 2010 până în prezent

General Motors a anunţat o rechemare în service pentru 511.528 unităţi Chevrolet Camaro. Americanii vor să schimbe o piesă la contactul modelului sport, pentru fiecare exemplar produs din 2010 până în prezent.
Joi, 12 Iunie 2014 | Industrie

IHS Automotive: "SUV-urile mici vor deveni cea mai populară clasă de automobile în Europa"

Tendinţele din Europa arată că subcompactele nu vor mai fi cea mai populară categorie de automobile şi în 2014, urmând să fie detronate de SUV-urile mici.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru