Feedback

Maserati

Marti, 06 Februarie | Economic

Reorganizare: italienii vor să reducă din nou producția SUV-ului Maserati Levante

Grupul Fiat-Chrysler vrea reducerea programului de lucru la fabrica sa din Torino, responsabilă în principal de producția SUV-ului Maserati Levante, potrivit sindicaliștilor italieni.
Marti, 06 Februarie | Industrie

Alfa Romeo și Maserati au un nou șef: americanul Tim Kuniskis a mai fost în poziții de conducere la Dodge, Chrysler și Fiat

Grupul Fiat-Chrysler l-a numit pe Tim Kuniskis drept noul șef al producătorilor Alfa Romeo și Maserati, acesta ocupând în trecut poziții de conducere la alte branduri din grup, precum Dodge, Chrysler și Fiat.
Luni, 30 Octombrie 2017 | Industrie

Vânzări slabe: italienii anunță încă o întrerupere temporară a producției SUV-ului Maserati Levante

Grupul Fiat-Chrysler (FCA) va întrerupe producția SUV-ului Maserati Levante la fabrica sa din nordul Italiei, în perioada 22 noiembrie – 7 decembrie, potrivit unui anunț al sindicatului FIOM.
Miercuri, 25 Octombrie 2017 | Modele noi

Frate mai mic pentru Levante: Maserati vrea să lanseze încă un SUV până în 2020

Maserati pregătește lansarea unui al doilea SUV al companiei, un frate mai mic pentru Levante, până în 2020.
Luni, 18 Septembrie 2017 | Modele noi

Împrumut de la Ferrari: Maserati Levante GTS va primi anul viitor un motor V8 de 530 de cai putere

Maserati Levante va fi disponibil anul viitor într-o variantă GTS, care va fi propulsată de un V8 de 530 de cai putere împrumutat de la Ferrari.
Joi, 03 August 2017 | Motorsport

Toți banii pe Formula E, dar nu alături de Ferrari: CEO-ul Fiat-Chrysler nu exclude un posibil debut în competiția cu monoposturi electrice

Sergio Marchionne, CEO-ul Fiat-Chrysler, spune că este posibil să se implice în Formula E. Constructorul Ferrari este scos din cărți.
Vineri, 28 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Italienii trec pe eco: începând cu 2019, toate modelele Maserati vor avea sisteme de propulsie electrificate

Sergio Marchionne, CEO-ul FCA, a anunțat că din 2019 toate noile modelele Maserati vor avea sisteme de propulsie electrificate. GranTurismo ar urma să fie primul care trece în noua eră.
Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

50% din totalul vânzărilor Maserati vor fi reprezentate de SUV-ul Levante. Modelul italian sosește în România în iunie 2016

Luat cu asalt de către mulțimea de jurnaliști prezenți la Geneva, standul Maserati a fost unul din punctele fierbinți ale acestui salon auto. Responsabila fost noul model Levante, primul SUV din istoria mărcii italiene, model ce va deveni rapid bestseller-ul mărcii, spun oficialii italieni.
Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

GENEVA 2016 LIVE: Maserati Levante este primul SUV din istoria mărcii italiene de lux

Maserati a adus la Salonul Auto de la Geneva modelul Levante, primul SUV din istoria mărcii italiene. Este modelul în care Maserati își pune speranțe mari, acesta urmând să devină best-sellerul brand-ului italian.
Joi, 08 Octombrie 2015 | Industrie

Reuters: Maserati oprește producția pentru o săptămână la fabrica lui Ghibli și Quattroporte

Fabrica Maserati din Grugliasco va opri producția timp de o săptămână în luna noiembrie pentru a regla diferența dintre stocuri și cerere, titrează Reuters.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | Modele noi

Maserati Levante, primul SUV al italienilor, debutează în martie 2016 la Salonul de la Geneva

Maserati a anunțat oficial lansarea primului său SUV, botezat Levante, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, programat în martie 2016.
Miercuri, 01 Iulie 2015 | O lume nebuna

O simplă cutie cu vopsea face daună totală un Maserati

Să transporți vopsea într-un Maserati Quattroporte nu este tocmai o idee bună. Mai ales atunci când cutia este lăsată pe bancheta din spate, iar șoferul încearcă să evite un accident.
Miercuri, 20 Mai 2015 | Modele noi

Maserati Levante, primul SUV al italienilor, dezvăluit de o serie de schiţe

Maserati levante este aşteptat pe piaţă la începutul anului viitor. Până atunci însă, designul primul SUV Maserati este trădat de o serie de schiţe.
Luni, 04 Mai 2015 | Modele noi

Sergio Marchionne: "Sunt deschis la o fuziune cu Google sau cu Apple"

Sergio Marchionne, şeful concernului Fiat Chrysler Automobiles, s-a declarat interesat de o colaborare cu o companie non-auto şi a dat exemplu de potenţiali partneri companiile Apple şi Google.
Vineri, 27 Martie 2015 | Tehnologie

Utilizatorii Uber din Singapore pot comanda taxiuri exotice: Maserati GranTurismo şi Lamborghini Gallardo

Uber a ajuns la un alt nivel în ţările foarte dezvoltate. Supercaruri ca Maserati GranTurismo şi Lamborghini Gallardo pot fi comandate de către utilizatorii serviciului de taximetrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 17 Martie 2015 | Industrie

Maserati reduce producţia din cauza cererii scăzute

Maserati a anunţat că va reduce producţia la uzina sa din Grugliasco. Măsurile au fost luate din cauza cererii în scădere şi ar urma să fie în vigoare până în luna iulie.
Luni, 16 Martie 2015 | Modele noi

Şeful Maserati: ”Nu plănuim SUV-uri mai mici decât Levante. Nu vrem să concurăm cu Alfa Romeo şi Jeep”

Harald Webster, preşedintele Maserati, a declarat că brandul italian nu intenţionează să lanseze un SUV mai mic decât Levante, primul model de acest tip al Tridentului, programat să debuteze în 2016.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | Economic

Maserati doboară record după record: 36.500 de mașini vândute anul trecut și o creștere de 136%

Maserati a anunțat că 2014 a adus vânzări mai mari cu 136% decât în 2013 și de șase ori mai mare decât cele din 2012. Cel mai popular produs al italienilor a fost Ghibli.
Marti, 02 Decembrie 2014 | Modele noi

Maserati Levante, primul rival italian al lui BMW X5, se va lansa în toamna lui 2015

Maserati a confirmat oficial data de lansarea a primului său SUV. Modelul Levante, rival declarat al lui BMW X5, va fi prezentat în toamna anului viitor, urmând să ajungă pe piaţă până la finalul lui 2015.
Joi, 30 Octombrie 2014 | Economic

Maserati renaşte din cenuşă: Tridentul a depăşit profitul Ferrari în ultimele trei luni

În ultimele trei luni ale acestui an Maserati a depăşit Ferrari la nivel de profit operaţional, marcând o creştere de trei ori mai mare decât în 2013.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru