Feedback

Maserati

Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

50% din totalul vânzărilor Maserati vor fi reprezentate de SUV-ul Levante. Modelul italian sosește în România în iunie 2016

Luat cu asalt de către mulțimea de jurnaliști prezenți la Geneva, standul Maserati a fost unul din punctele fierbinți ale acestui salon auto. Responsabila fost noul model Levante, primul SUV din istoria mărcii italiene, model ce va deveni rapid bestseller-ul mărcii, spun oficialii italieni.
Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

GENEVA 2016 LIVE: Maserati Levante este primul SUV din istoria mărcii italiene de lux

Maserati a adus la Salonul Auto de la Geneva modelul Levante, primul SUV din istoria mărcii italiene. Este modelul în care Maserati își pune speranțe mari, acesta urmând să devină best-sellerul brand-ului italian.
Joi, 08 Octombrie 2015 | Industrie

Reuters: Maserati oprește producția pentru o săptămână la fabrica lui Ghibli și Quattroporte

Fabrica Maserati din Grugliasco va opri producția timp de o săptămână în luna noiembrie pentru a regla diferența dintre stocuri și cerere, titrează Reuters.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | Modele noi

Maserati Levante, primul SUV al italienilor, debutează în martie 2016 la Salonul de la Geneva

Maserati a anunțat oficial lansarea primului său SUV, botezat Levante, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, programat în martie 2016.
Miercuri, 01 Iulie 2015 | O lume nebuna

O simplă cutie cu vopsea face daună totală un Maserati

Să transporți vopsea într-un Maserati Quattroporte nu este tocmai o idee bună. Mai ales atunci când cutia este lăsată pe bancheta din spate, iar șoferul încearcă să evite un accident.
Miercuri, 20 Mai 2015 | Modele noi

Maserati Levante, primul SUV al italienilor, dezvăluit de o serie de schiţe

Maserati levante este aşteptat pe piaţă la începutul anului viitor. Până atunci însă, designul primul SUV Maserati este trădat de o serie de schiţe.
Luni, 04 Mai 2015 | Modele noi

Sergio Marchionne: "Sunt deschis la o fuziune cu Google sau cu Apple"

Sergio Marchionne, şeful concernului Fiat Chrysler Automobiles, s-a declarat interesat de o colaborare cu o companie non-auto şi a dat exemplu de potenţiali partneri companiile Apple şi Google.
Vineri, 27 Martie 2015 | Tehnologie

Utilizatorii Uber din Singapore pot comanda taxiuri exotice: Maserati GranTurismo şi Lamborghini Gallardo

Uber a ajuns la un alt nivel în ţările foarte dezvoltate. Supercaruri ca Maserati GranTurismo şi Lamborghini Gallardo pot fi comandate de către utilizatorii serviciului de taximetrie.
Marti, 17 Martie 2015 | Industrie

Maserati reduce producţia din cauza cererii scăzute

Maserati a anunţat că va reduce producţia la uzina sa din Grugliasco. Măsurile au fost luate din cauza cererii în scădere şi ar urma să fie în vigoare până în luna iulie.
Luni, 16 Martie 2015 | Modele noi

Şeful Maserati: ”Nu plănuim SUV-uri mai mici decât Levante. Nu vrem să concurăm cu Alfa Romeo şi Jeep”

Harald Webster, preşedintele Maserati, a declarat că brandul italian nu intenţionează să lanseze un SUV mai mic decât Levante, primul model de acest tip al Tridentului, programat să debuteze în 2016.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | Economic

Maserati doboară record după record: 36.500 de mașini vândute anul trecut și o creștere de 136%

Maserati a anunțat că 2014 a adus vânzări mai mari cu 136% decât în 2013 și de șase ori mai mare decât cele din 2012. Cel mai popular produs al italienilor a fost Ghibli.
Marti, 02 Decembrie 2014 | Modele noi

Maserati Levante, primul rival italian al lui BMW X5, se va lansa în toamna lui 2015

Maserati a confirmat oficial data de lansarea a primului său SUV. Modelul Levante, rival declarat al lui BMW X5, va fi prezentat în toamna anului viitor, urmând să ajungă pe piaţă până la finalul lui 2015.
Joi, 30 Octombrie 2014 | Economic

Maserati renaşte din cenuşă: Tridentul a depăşit profitul Ferrari în ultimele trei luni

În ultimele trei luni ale acestui an Maserati a depăşit Ferrari la nivel de profit operaţional, marcând o creştere de trei ori mai mare decât în 2013.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Modele noi

Maserati Ghibli aniversează centenarul mărcii cu o ediţie specială oferită în SUA

Celebrul catalog de Crăciun al magazinului Neiman Marcus din SUA va găzdui o ediţie aniversară a lui Maserati Ghibli, limitată la doar 100 de unităţi, care celebrează centenarul mărcii italiene.
Vineri, 18 Iulie 2014 | Industrie

Maserati îşi conservă exclusivitatea: italienii nu vor vinde mai mult de 75.000 de maşini pe an

Deşi Maserati vrea să îşi crească vânzările peste pragul de 50.000 de unităţi pe an până în 2018, italienii nu vor să piardă exclusivitatea mărcii, aşa că vor limita numărul de maşini vândute la 75.000 de unităţi pe an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 22 Mai 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "Rechemările în service ar putea duce la scumpirea maşinilor"

Şeful Fiat Chrysler Automobiles se aşteaptă ca maşinile noi să se scumpească dacă se va menţie frecvenţa actuală a rechemărilor în service, unii constructori ajungând să repare chiar şi 10 milioane de unităţi în doar câteva luni.
Miercuri, 14 Mai 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "FCA va supravieţui chiar dacă nu va atinge obiectivele de vânzări"

Conducerea Fiat Chrysler Automobiles a prezentat planul său de viitor săptămâna trecută. Sergio Marchionne, CEO-ul concernului, spune că nu ar fi grav dacă ţintele de vânzări nu vor fi atinse.
Miercuri, 07 Mai 2014 | Modele noi

Maserati Alfieri va fi produs în serie şi va avea o variantă cabrio

Sergio Marchionne a confirmat oficial lansarea unei versiuni de producţie a conceptului Alfieri. Înaintea sa vom face însă cunoştinţă cu SUV-ul Levante.
Joi, 17 Aprilie 2014 | Autoipoteze

Maserati ia în considerare lansarea unui nou model după ce comenzile s-au triplat în primele trei luni ale anului curent

Italienii de la Maserati iau în considerare lansarea unui nou model sport, titrează Bloomberg. Vestea vine după ce comenzile mărcii s-au triplat în primele trei luni ale anului curent în raport cu aceeaşi perioadă a lui 2013.
Luni, 10 Martie 2014 | Modele noi

Maserati Alfieri anunţă un coupe mai mic decât actualul GranTurismo

Maserati Alfieri nu pregăteşte terenul pentru viitoarea generaţie GranTurismo. Italienii au alte planuri pentru concept, destinat a anunţat un coupe mai mic, rival pentru Jaguar F-Type.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru