Feedback

Suzuki

Miercuri, 02 August | Modele noi

Ambianță de pocket-rocket: imagini cu interiorul viitorului Suzuki Swift Sport

Suzuki expune noul Swift Sport în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Până în luna septembrie, ne delectăm cu noi imagini cu exteriorul și interiorul hot hatch-ul nipon.
Luni, 24 Iulie | Modele noi

Istoria continuă: Suzuki lansează noul Swift Sport în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

Suzuki a publicat prima imagine oficială cu viitorul Swift Sport. Modelul producătorului nipon va fi expus în premieră internațională cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 30 Septembrie 2015 | Modele noi

Suzuki Ignis: primele imagini neoficiale ale noii generații

Primele imagini ale noii generații Suzuki Ignis au fost publicate înainte de prezentarea oficială de la Salonul Auto de la Tokyo.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Suzuki Baleno: galerie foto completă cu fratele mai spațios al lui Swift (ACTUALIZARE FOTO+INFO)

Suzuki a prezentat două imagini noi ale lui Baleno, noul său hatchback. Noul model al mărcii nipone este inspirat integral din conceptul iK-2, prezentat în luna martie a acestui an.
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Renault Espace şi Suzuki Vitara, 4 stele pentru Mazda2 şi Fiat 500X

Renault Espace şi Suzuki Vitara au primit 5 stele, iar Mazda2 şi Fiat 500X au adunat 4 stele în cadrul celei mai recente sesiuni de teste de siguranţă realizată de EuroNCAP.
Marti, 10 Martie 2015 | Industrie

Suzuki Vitara a intrat oficial în producție la uzina din Ungaria

Suzuki a anunțat oficial debutul noului Vitara pe linia de producție a uzinei sale din Ungaria. Primele exemplare ale micului SUV japonez vor ajunge în România la sfârșitul lui martie.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Suzuki iM-4 Concept anunţă un viitor crossover mini de oraş în gama mărcii nipone

Anunţat de un teaser înainte de Salonul de la Geneva, conceptul iM-4 ne oferă indicii legate de designul unui viitor SUV de oraş mai mic decât noul Vitara care va apărea în gama mărcii Suzuki.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Suzuki iK-2 Concept prefigurează o maşină de clasă mică programată pentru lansare în 2016

Suzuki a adus un concept numit iK-2 la Salonul Auto de la Geneva. Acesta prezintă noul limbaj de design al mărcii, Liquid Flow, şi prefigurează un model de clasă mică programat pentru lansare în 2016.
Vineri, 06 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Suzuki iK-2, conceptul care anunță noul model compact al japonezilor

Suzuki va expune la Salonul Auto de la Geneva două concepte. Primul se numește iK-2 și anunță un model compact, iar al doilea se cheamă iM-4 și este un mini-SUV.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Modele noi

Suzuki va lansa șase modele noi până în 2017: Vitara și Swift se află printre ele

Suzuki va reîntineri gama sa cu șase noi modele, prgramate să debuteze pe piață până în 2017. Primele pe listă sunt noile Vitara și Celerio.
Miercuri, 05 Noiembrie 2014 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Tesla Model S, noua Fabia, BMW 2 Active Tourer şi Nissan Pulsar. Megane facelift urcă la patru stele după retestare

Cele mai recente rezultate EuroNCAP aduc patru noi maşini care primesc maximum de stele posibile şi una care adună doar trei stele. În plus, retestarea lui Renault Megane urcă rating-ul modelului francez de la 3 la 4 stele.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Suzuki Vitara renaşte după 25 de ani sub forma unui SUV de clasă mică

Noul Suzuki Vitara reprezintă declaraţia de război împotriva actualului Nissan Juke. Constructorul japonez reînvie numele Vitara după 25 de ani şi îl aplică tot unui SUV de mici dimensiuni.
Miercuri, 10 Septembrie 2014 | General

Suzuki va renunţa la producţia modelelor Grand Vitara şi Alto

Suzuki a anunţat că modelul Grand Vitara nu va mai fi comercializat începând cu finalul acestui an. Şi micul Alto va părăsi piaţa începând cu primăvara lui 2015.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | General

Car of the Year 2015: 31 de candidaţi se luptă pentru prestigiosul titlu

Organizatorii concursului Car of the Year au prezentat candidaţii ediţiei 2015. Câştigătorul va fi anunţat anul viitor, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Joi, 12 Iunie 2014 | Industrie

IHS Automotive: "SUV-urile mici vor deveni cea mai populară clasă de automobile în Europa"

Tendinţele din Europa arată că subcompactele nu vor mai fi cea mai populară categorie de automobile şi în 2014, urmând să fie detronate de SUV-urile mici.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 20 Mai 2014 | Industrie

Colaborare istorică în Japonia: Honda, Nissan, Toyota, Subaru, Mitsubishi, Mazda şi Suzuki vor dezvolta împreună motoare

Toţi producătorii mari de automobile din Japonia au semnat un parteneriat prin care vor dezvolta noi tehnologii pentru motoarele cu combustie internă, menite să le aducă un avantaj în faţa rivalilor din Europa şi SUA.
Miercuri, 16 Aprilie 2014 | Modele noi

Suzuki: "Vom implementa tehnologie hibridă accesibilă în gamă"

Suzuki a anunţat intenţia de a introduce tehnologie hibridă în gama sa. Japonezii nu vor oferi hibrizi capabili să ruleze doar cu motorul electric, fiind promisă o soluţie accesibilă, care să folosească sistemul hibrid pentru asistenţă la demaraj.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

GENEVA 2014 LIVE: Toate standurile mărcilor japoneze

Toyota, Honda, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Suzuki şi Subaru au magnetizat publicul către standurile producătorilor japonezi.
Vineri, 07 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Suzuki Celerio, înlocuitorul lui Alto, vine să fure din clienţii lui Renault Twingo

Suzuki va expune la Salonul Auto de la Geneva versiunea europeană a noului Celerio. Modelul va înlocui actualul Alto şi va încerca să se bată cu tripleţii Aygo, C1 şi 107, dar şi cu Renault Twingo.
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 | Mediu

Record mondial de autonomie electrică: 1300 de kilometri cu o singură încărcare

Un grup de japonezi a reuşit să stabilească un nou record mondial de autonomie pentru un vehicul electric. Folosindu-se de o baterie uriaşă, ei au reuşit să parcurgă 1300 de kilometri cu o singură încărcare.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru