Feedback

Tesla

Vineri, 27 Noiembrie 2015 | Industrie

Admirată de toți, cumpărată doar de unii: Tesla nu își va atinge țintele de vânzări pe 2015

Cei de la Tesla se așteptau să vândă peste 50.000 de mașini în 2015, dar situația pe primele zece luni ale acestui an arată că producătorul nu se va apropia de această valoare.
Luni, 26 Octombrie 2015 | Industrie

Uber este văzut drept inamicul industriei auto: tinerii nu vor mai cumpăra mașini, toți le vor închiria

Popularitatea în creștere a serviciului Uber este văzută drept un pericol de oficialii mărcilor auto. Disponibilitatea serviciului i-ar putea face pe tineri să nu-și mai cumpere mașini, spun oficialii.
Luni, 26 Octombrie 2015 | Modele noi

Tesla a primit aprobarea internațională pentru sistemul său de conducere autonomă. Autopilot a stabilit deja un record în SUA

Elon Musk, CEO-ul Tesla Motors, a anunțat că a primit aprobarea guvernamentală pentru activarea sistemului Autopilot de conducere autonomă a lui Model S.
Sambata, 10 Octombrie 2015 | Industrie

Elon Musk ia peste picior gigantul Apple: "Ne place să spunem că Apple este cimitirul Tesla"

Elon Musk contrazice informațiile conform cărora inginerii de top ai Tesla Motors sunt cooptați de Apple contra unor sume de ordinul sutelor de mii de dolari. "Acolo pleacă doar cei concediați de noi", anunță șeful Tesla.
Miercuri, 30 Septembrie 2015 | Modele noi

Tesla Model X se prezintă în varianta de serie: autonomie de 413 kilometri și zero emisii

Americanii de la Tesla Motors au prezentat noul Model X în varianta de serie. SUV-ul are tracțiune integrală, portiere spate cu deschidere verticală și o autonomie de 413 kilometri.
Vineri, 14 August 2015 | Modele noi

Programul de recomandări de la Tesla dă roade: un norvegian va primi un Model X pentru că a convins zece prieteni să cumpere un Model S

Bjorn Nyland, unul dintre primii proprietari de Model S din Norvegia, este marele câștigător al programului de recomandări de la Tesla. Pentru că a convins zece oameni să cumpere un Model S, Bjorn va primi gratuit un Model X din seria limitată Founder's Edition.
Marti, 11 August 2015 | Industrie

Reuters: Tesla pierde aproximativ 4.000 de dolari la fiecare Model S vândut

Reuters estimează că Tesla Motors pierde bani pentru fiecare Model S vândut. Cifrele din 2015 anunță o pierdere aproximativă de 4.000 de dolari pentru fiecare unitate comercializată în al doilea sfert al anului.
Luni, 10 August 2015 | General

Tesla către ceilalți producători: "Construiți mașini mai bune!"

Diarmuid O’Connell, vicepreședintele departamentului de dezvoltare al Tesla Motors, a declarat că singurul răspuns pentru producătorii convenționali de automobile la noile norme de mediu este să producă mașini mai bune.
Miercuri, 05 August 2015 | Industrie

Tesla: "Nu suntem un constructor elitist. Veţi vedea asta odată cu lansarea lui Model 3"

Oficialii Tesla Motors susţin că profilul clienţilor se va schimba radical odată cu lansarea lui Model 3, viitoarea maşină electrică accesibilă a mărcii. Aceasta va costa 35.000 de dolari şi va fi pe piaţă în 2017.
Joi, 30 Iulie 2015 | Industrie

Tesla lansează un program de vânzări prin recomandare: primești 1.000 de dolari dacă îți convingi un prieten să-și cumpere un Model S

Tesla va demara în SUA un program pilot de vânzări prin recomandare. Cei care recomandă un client nou de Model S primesc o bonificație de 1.000 de dolari pe care o pot folosi ca reducere la achiziția unui automobil Tesla.
Marti, 28 Iulie 2015 | Modele noi

Chinezii au creat o copie electrică și după celebrul Tesla Model S

Valul de copii chinezești pare să nu se mai oprească. Cea mai nouă dovadă de plagiat se numește Youxia X și se inspiră din designul și performanțele popularului Tesla Model S.
Vineri, 24 Iulie 2015 | Modele noi

Tesla Model III, viitorul rival al lui BMW Seria 3, va fi prezentat în martie

Oficialii Tesla au confirmat momentul prezentării oficiale a viitorului Model III, rivalul electric al lui BMW Seria 3. Debutul comercial are loc abia în 2017.
Marti, 21 Iulie 2015 | Modele noi

Viitorul Tesla Model X ar putea deveni cel mai rapid SUV din lume

Tesla promite performanțe de invidiat pentru primul său SUV. Model X, așa cum a fost el botezat, ar putea deveni cel mai rapid SUV din lume, sprintul său de la 0 la 100 de km/h fiind comparabil cu cel al supercarurilor.
Luni, 20 Iulie 2015 | Modele noi

Tesla a îmbuntățit cu 10% performanța lui P85D, cea mai rapidă berlină electrică din lume

Tesla oferă o actualizare de performanță pentru cea mai puternică variantă a berlinei sale electrice, Model S P85D. Americanii oferă noul mod de rulare atât pentru noile modele, cât și pentru mașinile deja cumpărate.
Marti, 23 Iunie 2015 | General

Tesla: "Proprietarii de Model S au parcurs în total peste 1.6 miliarde de kilometri"

Tesla a anunțat rulajul cumulat al tuturor posesorilor de Model S din lume. Berlina electrică a parcurs 1.6 miliarde de kilometri, echivalentul înconjurului Pământului de 40.000 de ori.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Iunie 2015 | Modele noi

Tesla va lansa și un crossover accesibil, bazat pe viitorul Model III

Viitorul rival electric al lui BMW Seria 3, Tesla Model III, va primi și o variantă crossover. Fratele mai mic al lui Model X este așteptat să debuteze în 2017.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Modele noi

Tesla Model X, primul SUV electric al americanilor, debutează oficial în septembrie

Tesla va oferi soluția sa pentru clienții care caută un SUV electric începând cu această toamnă. În luna septembrie se lansează oficial noul Tesla Model X.
Miercuri, 27 Mai 2015 | Economic

Tesla revoluţionează reţeaua sa de dealeri: showroom-container în marile oraşe

Tesla are o reţea mică de dealeri, motiv pentru care a recurs la o soluţie ingenioasă prin care va încerca să se apropie de clienţii săi din Europa şi Statele Unite.
Joi, 14 Mai 2015 | Mediu

Enel şi Tesla colaborează oficial. Grupul italian va folosi sistemul Powerwall de la Tesla

Enel a anunţat semnarea unei colaborări oficiale cu americanii de la Tesla Motors. Contractul vizează sistemul Powerwall de la Tesla, dar colaborarea ar putea facilita şi introducerea de puncte de încărcare rapidă pentru maşini electrice.
Vineri, 24 Aprilie 2015 | Intern

Tesla intenţionează să instaleze trei încărcătoare rapide în România în 2016

Tesla Motors a inclus România pe harta sa de dezvoltare a reţelei proprie de puncte de încărcare rapidă, fiind propusă instalarea a trei Superchargere în ţara noastră până la finele anului viitor.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru