Alfa Romeo Giulietta

Luni, 10 Mai 2021 | Industrie

Alfa Romeo Giulietta se pregătește de pensionare după 11 ani și peste 400.000 de exemplare vândute

Potrivit informațiilor apărute în presa auto, modelul Giulietta a fost scos din portofoliul Alfa Romeo după 11 ani în care s-a vândut în peste 400.000 de exemplare. Locul său ar urma să fie luat de viitorul Tonale.
Vineri, 09 Martie 2018 | General

Adio uniformă de hatchback: viitoarea generație Alfa Romeo Mito ar putea deveni un SUV

Sergio Marchionne, CEO-ul Fiat-Chrysler, este convins că viitorul Alfa Romeo Mito nu o să mai fie un hatchback. Zvonurile spun că micuțul model italian s-ar putea transforma într-un SUV.
Duminica, 31 Decembrie 2017 | Modele noi

Alfa Romeo pregătește succesori pentru Giulietta și 4C: “Este foarte dificil să facem profit”

Alfa Romeo a dezvăluit că se pregătește să lanseze o nouă versiune pentru hatchback-ul Giulietta, precum și o revizuire pentru coupe-ul 4C.
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Siguranta

Surprize mari la Euro NCAP: au fost retestate modele mai vechi aflate în vânzare. Fiat Punto, primul model din istorie cu zero stele

Euro NCAP a evaluat mai multe modele vechi aflate încă în vânzare, iar Fiat Punto nu a obținut nici măcar o stea. Alfa Romeo Giulietta și DS 3 au fost retrogradate la 3 stele, în timp ce modele noi precum Hyundai Kona sau Kia Stinger au primit 5 stele.
Luni, 13 Martie 2017 | Modele noi

Mito și Giulietta nu vor avea urmași: "Următorul Alfa Romeo va fi, cel mai probabil, un SUV"

Alfa Romeo consideră că Giulia și Stelvio sunt modelele sale reprezentative și anunță că următorul pe listă este un nou SUV, în timp ce Mito și Giulietta nu vor primi înlocuitori.
Miercuri, 14 Decembrie 2016 | Economic

După ce a cumpărat 4000 de exemplare Seat Leon, poliția italiană încearcă să se revanșeze față de producția locală: Renegade, Giulietta și Giulia pentru forțele de ordine

Poliția italiană a anunțat adăugarea unor mașini de producție locală pentru flota sa de intervenție. Jeep Renegade, Alfa Romeo Giulia și Giulietta au fost alese de forțele de ordine.
Joi, 25 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Discreţie italiană: Alfa Romeo Giulietta a primit un facelift minor în lupta cu BMW Seria 1, Audi A3 sau Volvo V40

Alfa Romeo Giulietta primeşte un facelift discret cu modificări la bara de protecţie şi grilă, dar şi mici îmbunătăţiri la sistemul multimedia, prin care speră să sporească concurenţa pentru BMW Seria 1, Audi A3 sau Volvo V40.
Marti, 09 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Alfa Romeo Giulietta primește un facelift de Dragobete: o față nouă și tehnologii de ultimă oră

Alfa Romeo a pregătit un facelift pentru actualul Giulietta. Modelul compact va fi dezvăluit oficial în data de 24 februarie, chiar înaintea Salonului Auto de la Geneva.
Vineri, 06 Noiembrie 2015 | Modele noi

Italienii lovesc din nou: lansarea lui Alfa Romeo Giulia este amânată cu șase luni, până vara viitoare

Alfa Romeo Giulia va ajunge pe piață cu șase luni mai târziu. Italienii mai au nevoie de timp pentru a perfecționa elemente de siguranță și ținuta de drum.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | Modele noi

Rivalul Alfa Romeo al lui BMW Seria 3 se va lansa în 24 iunie. Numele Giulia „merită să fie reluat”

Alfa Romeo a anunțat că va lansa noul său sedan de clasă medie, rival al lui BMW Seria 3, în data de 24 ianuarie. Oficialii brandului italian au vehiculat din nou numele Giulia.
Joi, 06 Martie 2014 | GENEVA 2014

Alfa Romeo MiTo şi Giulietta primesc tratamentul Quadrifoglio Verde

Alfa Romeo a adus la Geneva, pe lângă noul 4C Spider, şi versiunile Quadrifoglio Verde ale modelelor MiTo şi Giulietta. Ambele vin cu motoare mai puternice şi multe detalii estetice noi.
Luni, 28 Octombrie 2013 | Modele noi

Versiunea de top a viitoarei generaţii Alfa Romeo Giulietta va avea motorul lui 4C: 240 CP şi 350 Nm

Alfa Romeo va introduce motorizarea lui 4C şi în gama Giulietta. Propulsorul va anima versiunea de performanţă, botezată Quadrifoglio Verde.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 02 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Alfa Romeo Giulietta facelift, dezvăluită înainte de Salonul de la Frankfurt

Alfa Romeo va dezvălui la Frankfurt o versiune revizuită a actualului Giulietta. Modelul compact vine cu un design retuşat şi cu un nou motor diesel.
Joi, 16 Mai 2013 | Modele noi

Alfa Romeo Giulietta primeşte o ediţie specială, dedicată peliculei „Fast and Furious” 6

Alfa Romeo a anunţat că va sărbători debutul actualei Giulietta în pelicula fast and Furious cu o ediţie specială, limitată la doar şase exemplare.
Miercuri, 28 Martie 2012 | Modele noi

Alfa Romeo Giulietta are un nou motor entry-level: 1.4 litri şi 105 CP

Alfa Romeo înlocuieşte vechiul motor de 1.4 litri şi 120 de cai putere al Giuliettei cu o versiune mai cuminte, de 105 cai şi 206 Nm. Motorul reprezintă opţiunea entry-level a modelului compact.
Miercuri, 25 Ianuarie 2012 | Modele noi

Alfa Romeo Giulietta a atins 140.000 de unităţi vândute

Alfa Romeo a anunţat că a reuşit să vândă 140.000 de unităţi ale modelului Giulietta, de la lansare până în prezent. 90% din clienţi anului 2011 au optat pentru niveluri de echipare superioare.
Miercuri, 21 Decembrie 2011 | Modele noi

Alfa Romeo Giulietta ar putea primi o versiune wagon în 2013

Alfa Romeo va adăuga o versiune wagon a lui Giulietta în portofoliul său până la jumătatea anului 2013, anunţă Automotive News citând surse din cadrul mărcii.
Marti, 13 Decembrie 2011 | Modele noi

Dodge Dart - primele imagini cu interiorul compactei americane

Viitorul frate american al lui Alfa Romeo Giulietta se pregăteşte de lansare. Deocamdată, Dodge Dart ne prezintă interiorul printr-o serie de imagini-teaser.
Marti, 06 Decembrie 2011 | Modele noi

Dodge Dart - primele teasere ale modelului construit pe platforma lui Alfa Giulietta

Dodge va profita de colaborarea strânsă dintre Fiat şi Chrysler pentru a scoate pe piaţă o compactă care promite mult. Se numeşte Dart, este un sedan compact şi este construit pe o versiune adaptată a platformei lui Giulietta.
Vineri, 30 Septembrie 2011 | Video

Comparativ neobişnuit: Giulietta vs Juke vs DS4 vs Countryman

Un test mai puţin obişnuit gândit de britanicii de la AutoExpress. Jurnaliştii au aliniat patru modele care ies în evidenţă pe stradă şi le-au evaluat ţinuta de drum, practicalitatea şi costurile.

Tag-uri similare

Fiat, Alfa Romeo, Salon Auto, Chrysler, Maserati, Salonul Auto Geneva, hibrid, Jeep, Dodge, Volkswagen Golf
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru