Salonul Auto de la Geneva 2016

Alfa Romeo Giulietta primește un facelift de Dragobete: o față nouă și tehnologii de ultimă oră

Publicat Marti, 09.02.2016
de Bogdan Mirică
Comenteaza 3
Alfa Romeo Giulietta primește un facelift de Dragobete: o față nouă și tehnologii de ultimă oră - Poza 1
Alfa Romeo a pregătit un facelift pentru actualul Giulietta. Modelul compact va fi dezvăluit oficial în data de 24 februarie, chiar înaintea Salonului Auto de la Geneva.

În așteptarea unui Giulia care nu mai ajunge, Alfa Romeo s-a gândit să mai potolească setea de modele noi a fanilor cu un facelift aplicat modelului Giulietta. Hatchback-ul se află deja de o bună bucată de vreme pe piață, fiind lansat pentru prima dată în anul 2010. Prin urmare, orice modificare estetică este binevenită după o asemenea perioadă.

Faceliftul compactei italiene a fost deja anunțat prin intermediul unui teaser, care fixează ca dată oficială de debut ziua de 24 februarie. Adică fix de Dragobete, nu că ar avea vreo importanță pentru Alfa Romeo sărbătoarea românească, și cu cinci zile înainte de deschiderea oficială a Salonului Auto de la Geneva.

Momentan nu există foarte multe informații despre modificările estetice pe care le va suferi Giulietta, însă ne putem aștepta ca partea frontală să împrumute foarte mult din liniile fratelui mai mare, încă așteptat, Giulia. Interiorul va fi și el îmbunătățit, urmând să primească un sistem multimedia nou, materiale de o calitate superioară și un nivel de echipare ceva mai consistent.

La nivelul motoarelor nu vor fi operate modificări substanțiale, ele fiind deja îmbunătățite anul trecut, când Alfa Romeo a trebuit să se adapteze noilor norme de poluare Euro 6.


Comentarii (3)

  • Fratele mai mare Giulia încă mai este așteptat, este bună aceasta precizare, dar surpriza, se pare că se va mai amână puțin din motive de siguranță. Face lift la Giulietta? Marchionne poate fi împușcat doar dacă permite un SUV la Ferrari? Merită și pentru Alfa.
    9 11
  • Din pacate italienii nu sunt asa buni la marketing ca germanii, care au obiceiul de a vinde aceiasi platforma Golf aproape cate un deceniu, cu unele facelift-uri. Din pacate, aceiasi schema nu pare sa mearga la italienii de la Alfa, care nu au avut mare success cu Giulietta. Asta cred ca-i deja al doilea facelift.
    4 2
  • @dan_grc = merita prima data pentru LANCIA !!!

    are 2-3 stele EuroNcap ??? offf...............
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru