Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Alfa Romeo Giulietta facelift, dezvăluită înainte de Salonul de la Frankfurt

Publicat Luni, 02.09.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 7
Alfa Romeo Giulietta facelift, dezvăluită înainte de Salonul de la Frankfurt - Poza 1
Alfa Romeo Giulietta facelift, dezvăluită înainte de Salonul de la Frankfurt - Poza 2
Alfa Romeo Giulietta facelift, dezvăluită înainte de Salonul de la Frankfurt - Poza 3
Alfa Romeo Giulietta facelift, dezvăluită înainte de Salonul de la Frankfurt - Poza 4
Alfa Romeo Giulietta facelift, dezvăluită înainte de Salonul de la Frankfurt - Poza 5
Alfa Romeo Giulietta facelift, dezvăluită înainte de Salonul de la Frankfurt - Poza 6
Alfa Romeo Giulietta facelift, dezvăluită înainte de Salonul de la Frankfurt - Poza 7
Alfa Romeo Giulietta facelift, dezvăluită înainte de Salonul de la Frankfurt - Poza 8
Alfa Romeo va dezvălui la Frankfurt o versiune revizuită a actualului Giulietta. Modelul compact vine cu un design retuşat şi cu un nou motor diesel.

Urmareste Automarket
Alfa Romeo va profita de ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Frankfurt pentru a introduce o versiune uşor revizuită a actualului Giulietta. Modelul italian compact primeşte o serie de modificări importante, care se califică pentru un facelift capabil să retuşeze uşor aspectul exterior.

Cu toate acestea, un ochi avizat va putea observa înlocuirea grilei radiatorului, ornamentele cromate pentru proiectoare precum şi jantele de 16, 17 şi 18 inch, cu design nou.

Lista revizuirilor este completată de mai multe culori exterioare: Bronze, Anodizzato Blue şi Moonlight Pearl.

Esential 150 de cai putere oferă noul diesel instalat pe Giulietta.
380 de Nm garantează noul diesel de 2.0 litri diesel.
În interior, pasagerii vor primi noul sistem multimedia Uconnect, proiectat pe un ecran cu dimensiuni de 5, respectiv 6.5 inch. Tot pentru interior Alfa Romeo a gândit noi spaţii de depozitare, a folosit noi materiale pentru a îmbrăca scaunele, a schimbat panourile uşilor, mânerele şi planşa de bord şi a redesenat volanul.

Tot cu ocazia Salonului de la Frankfurt, Giulietta va primi şi o nouă motorizare. Este vorba despre un diesel JTDM 2 cu o capacitate de 2.0 litri şi o putere totală de 150 de cai putere. Fişa resurselor este completată de un cuplu motor de 380 Nm.

Noua Giulietta îşi va face apariţia în showroom-uri şi va fi disponibilă spre comercializare la nivel european din luna octombrie, după apariţia în cadrul Salonului de la Frankfurt.


Comentarii (7)

  • Adrian
    Nu avea nevoie....este o masina mult prea reusita sa ii mai schimbi ceva. In cazul de fata mai poate rezista pe piata inca 4 ani fara probleme. Lumea tot o sa o cumpere pt. ca e foarte frumoasa si buna tehnic. (performnata, consum mic, probabil si fiabila).
    48 9
  • Italianu
    Cum puteti sa numiti aceasta uratenie masina frumoasa ? Mai mult imi place Loganu sau Sandero decat hidosenia asta intruchipata.
    9 65
  • Ochiul meu neavizat n-a reusit sa desluseasca prea multe diferente de design dintre modelul anterior si acest facelift. In afara de redesenarea volanului...

    Oricum... multe schimbari nu sunt. Si adevarul e ca nici nu era nevoie, design-ul fiind unul dintre cele mai originale.

    Pe meleagurile autohtone era un adevarat eveniment cand zaream modelul cu pricina pe sosele, in schimb, intr-o iesire de cateva zile prin vest, am numarat cel putin spre o suta. Of romanilor... mai renuntati la nemtesti si la gandirea cum ca un X5 te fac regele soselelor.
    49 7
  • Cea mai frumoasa masina din clasa compacta. Motoare de top, inovative cum numai italienii stiu sa faca. 380 NM cuplu la 150 cp.... inca o lectie predata de grupul Fiat.
    26 3
  • Decebalus
    Daaa, se vinde intr-o veselie in Occident! Fiat spune ca s-au vandut 67.180 exemplare in 46 de tari, deci o medie de 1460 unitati/tara, inclusiv Italia (in anul de gratie 2012). Mai rasfirati baieti, mai rasfirati!
    15 10
  • Nu e un facelift in adevaratul sens al cuvantului ci doar restilizare. Mici retusuri pe ici pe colo.
    Pe mine ma bucura ca nu a avut succes la vanzari in Romania, in felul asta face senzatie cand apare pe strada.
    23 5
  • Antimacaronarul
    Italianu...n-am cuvinte sa te descriu...bleeahh!
    16 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru