BMW M3

Vineri, 15 Martie | Modele noi

BMW M3 spune adio cutiei manuale în Japonia cu o ediție specială

BMW a lansat oficial o ediție specială pentru M3, destinată exclusiv pieței din Japonia. Noua ediție va fi construită în 150 de exemplare, iar acestea vor fi ultimele oferite cu o cutie manuală.
Vineri, 08 Martie | Industrie

Viitorul BMW M3 ar putea să nu renunțe la motorul termic, până la urmă

Potrivit celor mai recente informații, neoficiale ce-i drept, viitorul BMW M3 va fi oferit atât într-o versiune termică cât și pur electrică. Mai mult, ar putea fi păstrat actualul propulsor de 3.0 litri twin-turbo.
Luni, 22 Martie 2021 | Intern

Prețuri BMW M3 și M4 în România: sedanul de performanță pornește de la 85.323 de euro

Constructorul german de automobile a publicat lista de prețuri a noilor M3 și M4 aferentă pieței din România. La noi în țară, sedanul de performanță al brand-ului din Munchen pornește de la 85.323 de euro.
Miercuri, 03 Martie 2021 | Modele noi

Noile BMW M3 și M4 pot fi comandate în culori aprinse cu ajutorul programului Individual

Constructorul bavarez de automobile a publicat o serie de imagini cu noile M3 și M4 configurate prin intermediul programului BMW Individual. Catalogul include de la nuanțe exterioare speciale, până la tapițerii și finisaje exclusiviste.
Miercuri, 04 Noiembrie 2020 | Industrie

BMW M3 a intrat oficial în producție: noua generație a modelului de performanță este asamblată la fabrica din Munchen

BMW a anunțat că noua generație M3 a intrat oficial în producție la Munchen, uzina germană găzduind acum producția întregii game Seria 3. Primele exemplare BMW M3 vor ajunge pe piață în luna martie a anului viitor.
Miercuri, 23 Septembrie 2020 | Modele noi

Accesorii M Performance pentru noile BMW M3 și M4 Coupe: elemente de caroserie din fibră de carbon și noutăți pentru interior

Noile BMW M3 și M4 Coupe vor putea fi comandate și cu o serie de accesorii din gama M Performance. Pe lista noutăților, nemții trec atât suspensii noi, cât și un sistem de evacuare cu terminații poziționate central.
Miercuri, 23 Septembrie 2020 | Modele noi

BMW a prezentat noile M3 și M4 Coupe: versiune de bază cu 480 CP și cutie manuală, și variantă Competition cu 510 CP și tracțiune integrală

BMW a publicat primele fotografii și detalii referitoare la noile generații M3 și M4 Coupe. Cele două modele de performanță vor fi echipate cu motorul de 3.0 litri în versiuni de 480 CP și 510 CP. Standard, M3 și M4 Coupe vor avea o cutie manuală cu șase trepte.
Luni, 21 Septembrie 2020 | Modele noi

Teasere cu BMW M3 și M4 Coupe: cele două modele de performanță vor fi prezentate în 23 septembrie

BMW a publicat mai multe teasere cu noile M3 și M4 Coupe, care vor fi prezentate oficial în 23 septembrie. Ambele modele vor avea motoare de 3.0 litri cu 480 CP și 510 CP.
Miercuri, 26 August 2020 | Modele noi

Primul clip cu prototipul viitorului BMW M3 Touring: nemții încep testele pe drumurile publice cu break-ul de performanță

BMW a publicat un scurt clip cu unul dintre prototipurile viitorului M3 Touring. Modelul se află în faza de dezvoltare, iar debutul versiunii de serie ar putea avea loc spre finalul anului 2022.
Miercuri, 12 August 2020 | Modele noi

Prima schiță oficială cu viitorul BMW M3 Touring: nemții anunță startul testelor cu prototipurile break-ului de performanță

BMW a publicat prima schiță oficială cu viitorul M3 Touring. Este pentru prima dată în istoria nemților când break-ul de clasă medie va avea versiune de performanță produsă în serie.
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Modele noi

Primele imagini camuflate cu noile generații BMW M3 și M4 Coupe: modelele de performanță vor fi prezentate la jumătatea lunii septembrie

BMW a publicat primele imagini camuflate cu viitoarele M3 și M4 Coupe. Modelele vor fi echipate cu motorul de 3.0 litri care va fi disponibil în versiuni de 480 CP și 510 CP. Clienții vor putea alege din variante cu roți motrice spate sau cu tracțiune integrală.
Vineri, 26 Iunie 2020 | Modele noi

BMW a publicat primul clip video cu prototipul viitorului M3: nemții oferă detalii din timpul testelor

BMW a publicat un clip realizat în timpul testelor cu prototipul viitorului M3. Noua generație a sedanului de performanță va fi prezentată în luna septembrie și va fi disponibilă atât în versiune cu roți motrice spate, cât și într-o variantă cu tracțiune integrală.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 28 Mai 2020 | Modele noi

Informații despre viitoarele modele de performanță BMW: M5 facelift debutează în următoarele două săptămâni, iar M3 și M4 vor fi lansate în toamnă

Markus Flasch, directorul BMW M, a anunțat că viitorul BMW M5 facelift va fi prezentat în următoarele două săptămâni. Totodată, oficialul diviziei de performanță a menționat că noile M3 și M4 vor fi expuse în premieră în luna septembrie.
Luni, 27 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul BMW M3, surprins în timpul testelor de pe Nurburgring: sedanul de performanță va avea versiune Competition cu 510 CP

Noua generație BMW M3 a fost surprinsă în timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring. Sedanul de performanță ar urma să fie prezentat la finalul anului curent și va fi disponibil în versiuni de 480 CP și 510 CP.
Joi, 09 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Prototipul viitorului BMW M3, spionat în California: sedanul de performanță va fi prezentat în cursul anului

Prototipul noii generații BMW M3 a fost surprins în timpul unor teste în California. Modelul producătorului german va fi lansat în cursul anului și va fi disponibil și în versiune Competition cu 510 CP.
Luni, 10 Februarie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul BMW M3, surprins în timpul testelor: versiunea Competition va oferi 510 CP și tracțiune integrală

Noua generație BMW M3 a surprinsă în timpul unor teste desfășurate pe străzile din Los Angeles. Sedanul de performanță va fi prezentat în cursul acestui an și va fi echipat cu motorul de 3.0 litri capabil să ofere 480 CP sau 510 CP, în cazul versiunii Competition.
Vineri, 30 August 2019 | General

Fără break de performanță: șeful BMW M exclude lansarea unui astfel de model bazat pe viitorul M3

Markus Flasch, șeful BMW M, exclude lansarea unui break de performanță, în ciuda faptului că există clienți care ar alege o astfel de caroserie.
Luni, 13 Mai 2019 | Modele noi

Viitorul BMW M3 va avea și o versiune cu roți motrice spate și transmisie manuală: sedanul de performanță va fi expus în toamna acestui an

Viitoarea generație BMW M3 va fi disponibil și într-o versiune cu roți motrice spate și transmisie manuală. Alături de aceasta, nemții vor veni și cu versiuni cu tracțiune integrală și cutie automată. Sedanul de performanță va miza pe un motor de 3.0 litri cu șase cilindri în linie care oferă un maxim de 510 CP.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Modele noi

Detalii oficiale despre viitoarea generație BMW M3: motor de 3.0 litri cu până la 510 CP pentru versiunea Competition

Viitoarea generație BMW M3 va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Sedanul de performanță va fi echipat cu un motor de 3.0 litri capabil să ofere 480 CP, respectiv 510 CP pe versiunea Competition. Sistemul inteligent M xDrive face parte din oferta nemților.
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Modele noi

Viitoarea generație BMW M3 va fi disponibilă în trei versiuni: vârful de gamă va oferi circa 500 CP

Noul BMW M3 va fi prezentat în 2019, iar surse apropiate companiei spun că sedanul de performanță va fi oferit în trei versiuni. Din oferta producătorului german nu va lipsi și o variantă cu roți motrice spate și cutie manuală. Vârful de gamă promite circa 500 CP.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Geneva, tuning, Salonul Auto, fotospion, Salon Auto Geneva, M3, BMW M3, BMW Seria 1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru