Faraday Future

Vineri, 31 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Faraday Future FF 91 a intrat în producție. Așteptarea a durat 5 ani

Americanii de la Faraday Future au anunțat oficial că primul lor model de serie electric, FF 91, a intrat în producție. Anunțul vine după o lungă perioadă de amânări din cauza situației financiare dificile a mărcii.
Miercuri, 08 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Producția electricului Faraday Future FF 91 va debuta în martie

După o foarte lungă perioadă de incertitudine și amânări, start-up-ul american Faraday Future va începe producția primului său model electric, FF 91, în martie. Startul livrărilor va avea loc în aprilie.
Luni, 19 Decembrie 2022 | Industrie

Producția lui Faraday Future FF 91 va începe în martie 2023

Americanii de la Faraday Future au anunțat că producția viitorului model electric FF 91 va începe în martie 2023. Debutul producției viitorului model cu zero emisii a fost amânat în repetate rânduri din cauza problemelor financiare ale companiei.
Vineri, 25 Februarie 2022 | Modele noi

Faraday Future dezvăluie un SUV electric de 1000 de cai putere și autonomie de 600 de kilometri

Compania americană de automobile electrice a dezvăluit versiunea de serie a SUV-ului său electric, FF91. După ce prezentarea modelului a fost întârziată timp de mai mulți ani, FF91 promite să fie primul SUV electric adevărat.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Industrie

Fiat-Chrysler caută parteneri pentru dezvoltarea de mașini electrice: Faraday Future, pe lista candidaților

Alianța Fiat-Chrysler analizează posibilitatea de a încheia parteneriate pentru producția de mașini electrice, iar pe lista candidaților se numără start-up-urile americane Faraday Future și Seres.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Faraday Future îl recrutează pe creatorul lui BMW i8: compania va începe producția unui SUV electric de 1.000 de cai putere în 2020

Faraday Future, companie care vrea să rivalizeze cu Tesla, l-a numit în poziția de CEO pe Carsten Breitfeld, omul care a lucrat timp de 20 de ani la BMW și cel care a supervizat dezvoltarea supercar-ului i8. Breitfeld are misiunea să lanseze în producție primul model electric de la Faraday, un SUV de 1.000 de cai putere, începând de anul viitor.
Miercuri, 19 Septembrie 2018 | Modele noi

Faraday Future a realizat primul exemplar de pre-producție pentru SUV-ul electric FF 91: livrările încep în 2019

Faraday Future a prezentat câteva imagini cu primul exemplar de pre-producție pentru SUV-ul electric FF 91, care va fi disponibil pentru achiziție în prima parte a anului 2019.
Marti, 18 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Transfer de marcă pentru Faraday Future: șeful electricelor de la BMW părăsește compania după 30 de ani

Faraday Future a anunțat recrutarea lui Ulrich Kranz, care a lucrat 30 de ani la BMW și care în ultimii ani a fost șeful diviziei de mașini electrice.
Joi, 05 Ianuarie 2017 | Tehnologie

Viitorul tehnologiilor auto, văzut din 2017: de la asistenţi personali la sisteme de realitate augmentată

Constructorii auto au prezentat la CES 2017 Las Vegas asistenţi personali care să facă drumurile mai confortabile, dar şi sisteme de realitate augmentată care să îmbunătăţească experienţa de cumpărare a unei maşini.
Miercuri, 04 Ianuarie 2017 | Modele noi

Faraday Future FF 91: mult-aşteptatul rival al lui Tesla are 1.050 de cai putere şi autonomie de 700 de kilometri

Faraday Future FF 91 este modelul care încearcă să lupte cu Tesla Model X, iar pe hârtie lucrurile arată promiţător: 4 motoare electrice de 1.050 de cai putere, autonomie de 700 de kilometri şi numeroase camere video şi senzori.
Miercuri, 07 Decembrie 2016 | Modele noi

Un nou teaser pentru prima maşină electrică Faraday Future: detaliile încep să iasă la iveală

Faraday Future a publicat o imagine teaser cu primul său model electric, pe care îl va prezenta în 3 ianuarie. SUV-ul va avea blocuri optice LED de-a lungul întregii părţi frontale.
Joi, 10 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Măcinată de probleme financiare, Faraday Future păstrează aparenţele: imagini în premieră cu primul model al mărcii

Faraday Future a publicat imagini în premieră cu primul său model din istorie, un SUV compact care va fi prezentat în luna ianuarie la Las Vegas. Compania are însă probleme financiare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 Octombrie 2016 | Modele noi

Viitorul începe la CES 2017: Faraday Future va dezvălui primul său model electric de serie în ianuarie

Producătorul de maşini electrice Faraday Future va lansa primul său model de serie în luna ianuarie la evenimentul Consumer Electronics Show (CES) de la Las Vegas.
Miercuri, 05 Octombrie 2016 | Industrie

Faraday Future vrea să revoluționeze mașinile electrice: americanii anunță cele mai avansate baterii Litiu-Ion de pe piață

Cea mai nouă companie americană dedicată exclusiv mașinilor electrice va aduce primul model de serie pe străzi în 2018, dar anunță un parteneriat cu LG Chem prin care Faraday Future va avea acces la bateriile Litiu-Ion cu cea mai mare densitate energetică din lume.
Marti, 05 Ianuarie 2016 | Concepte

Noul rival Tesla îşi prezintă prima creaţie: conceptul electric Faraday Future ajunge la 1.000 CP

Faraday Future, start-up-ul american care vrea să calce pe urmele Tesla, a dezvăluit primul său concept: FFZERO1 are 1.000 CP şi ajunge la 100 km/h în mai puţin de 3 secunde.
Vineri, 18 Decembrie 2015 | Industrie

Pe urmele Tesla Motors: compania Faraday Future se pregătește să debuteze în ianuarie cu un concept electric

Faraday Future este un start-up american care-și dorește să calce pe urmele Tesla Motors. Primul concept electric al companiei se lansează în ianuarie, iar compania plănuiește o fabrică de baterii pentru mașini electrice în care se va investi un miliard de dolari.
Vineri, 06 Noiembrie 2015 | General

Ai curaj să cumperi o maşină electrică autonomă chinezească? Asiaticii pregătesc 7 rivali pentru Tesla

Un miliardar chinez va construi o fabrică în Statele Unite unde va produce începând din 2017 sapte modele de maşini electrice autonome care să rivalizeze cu Tesla, de la care a recrutat numeroşi angajaţi.

Tag-uri similare

Tesla, Faraday Future
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru