Mercedes SLK

Miercuri, 16 Decembrie 2015 | Modele noi

Mercedes ne cere să acceptăm un nou nume: SLC înlocuiește vechiul SLK cu ocazia faceliftului

Mercedes SLK primește un facelift și odată cu acesta adoptă un alt nume. Roadsterul se va numi SLC pentru a oglindi împrumutul tehnologic de la C-Klasse.
Luni, 28 Ianuarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (2)

Avem pentru voi alte 10 kituri de tuning interesante, aplicate unor modele contemporane. Excepţia o face însă un model Jaguar extrem de rar, lansat la începutul anilor ’90.
Luni, 22 August 2011 | FRANKFURT 2011

OFICIAL: Mercedes SLK 55 AMG - 422 CP şi 4.6 secunde pentru 0-100 km/h

Cea mai puternică versiune a roadsterului Mercedes prin excelenţă vine să se bată cu versiunile radicale ale lui BWM Z4. În avantajul celor de la Mercedes vine divizia AMG, care a pregătit un pachet tehnic special pentru SLK 55 AMG.
Miercuri, 17 August 2011 | FRANKFURT 2011

PREMIERĂ: Mercedes SLK primeşte un motor diesel - 250 CDI

Mercedes a anunţat că va prezenta la Frankfurt o nouă versiune elaborată pentru actualul SLK. Este vorba despre un diesel de 2.1 litri, recunoscut după indicativul 250 CDI.
Joi, 21 Iulie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Mercedes SLK55 AMG va avea 422 de cai şi 540 Nm

Mercedes a anunţat astăzi oficial datele tehnice ale viitorului SLK55 AMG, aşteptat în toamnă la Frankfurt. Roadsterul va beneficia de serviciile unui V8 normal aspirat.
Miercuri, 20 Iulie 2011 | Modele noi

Mercedes SLK55 AMG debutează la Frankfurt cu 420 de cai putere

Mercedes va prezenta la Salonul de la Frankfurt versiunea de performanţă a modelului SLK şi o alternativă diesel cu motor de 204 cai putere.
Joi, 16 Iunie 2011 | Tuning

O faţă nouă pentru Mercedes SLK de la Carlsson

Roadsterul din Stuttgart primeşte din partea Carlsson un kit exterior, o gardă la sol redusă şi un ceva mai mulţi cai putere sub capotă.
Miercuri, 02 Februarie 2011 | Intern

Noul Mercedes SLK pleacă de la 40.300 de euro în România

Noua generaţie Mercedes SLK va ajunge în România în luna martie. Lista de comenzi s-a deschis însă de la 1 februarie, preţul de pornire fiind fixat la 40.300 de euro, pentru versiunea SLK 200.
Luni, 31 Ianuarie 2011 | Modele noi

Michael Schumacher a prezentat noul Mercedes-Benz SLK

Michael Schumacher a prezentat noul SLK alături de Nico Rosberg în cadrul evenimentului de aniversare a 125 de ani de la primul automobil din lume.
Miercuri, 26 Ianuarie 2011 | Modele noi

Noile Mercedes ML şi B-Klasse vin în România la toamnă

Mercedes va aduce anul acesta pe piaţa din România noua generaţie CLS, faceliftul lui C-Klasse şi roadsterul SLK. Nu vor lipsi C-Klasse Coupe în vară şi B-Klasse şi noul ML în toamnă.
Sambata, 15 Ianuarie 2011 | Video

2xVIDEO: Noua generaţie a lui Mercedes SLK pe circuit

Oficialii Mercedes-Benz au dat publicităţii două filme noi în care eroul principal este roadster-ul SLK. Noua generaţie a modelului german a debutat oficial în cadrul Salonului Auto de la Detroit din acest an.
Joi, 13 Ianuarie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Faceţi cunoştinţă cu noul Mercedes SLK!

Mercedes a dezvăluit astăzi noua generaţie a modelului SLK. Roadsterul vine cu o platformă nouă, cu un şasiu mai sportiv, dar şi cu un motor diesel.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 19 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Nico Rosberg testează noul Mercedes SLK

Nico Rosberg, pilotul de Formula 1 al echipei Mercedes GP, împreună cu Michael Scheer, inginerul şef care s-a ocupat de noul SLK, ne plimbă prin Monaco la volanul viitorului roadster german.
Luni, 06 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Noul Mercedes SLK se dezvăluie în prima sa reclamă

Mercedes va dezvălui în cadrul Salonului de la Detroit noua generaţie a modelului SLK. Roadsterul se dezvăluie însă prematur în prima sa reclamă.
Sambata, 04 Decembrie 2010 | Modele noi

Imagini cu viitorul SLK fără camuflaj

O serie de fotografii cu viitorul SLK fără camuflaj au făcut înconjurul lumii, după ce roadster-ul german a jucat într-un clip publicitar. Filmul a fost şters la scurt timp după apariţie.
Sambata, 20 Noiembrie 2010 | Tehnologie

Informaţii noi despre viitoarea generaţie a lui Mercedes SLK

Constructorul german Mercedes-Benz va lansa cea de-a treia generaţie a lui SLK în luna ianuarie a lui 2011. De asemenea, oficialii nemţi au oferit detalii despre sistemele de siguranţă cu care va fi dotat viitorul roadster.
Sambata, 30 Octombrie 2010 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Mercedes SLK

Oficialii Mercedes au prezentat o serie de fotografii cu viitoarea generaţie a lui SLK. Inginerii constructorului din Stuttgart se află în Death Valley pentru a testa abilităţile viitorului acoperiş panoramic Magic Sky Control.
Vineri, 08 Octombrie 2010 | Tehnologie

TEASER: Acoperişul Magic Sky Control de pe viitorul Mercedes SLK

Mercedes va lansa odată cu noua generaţie SLK şi un acoperiş cu funcţia Magic Sky Control, care permite schimbarea nivelului de transparenţă.
Joi, 23 Septembrie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Primele imagini spion cu noul Mercedes-Benz SLK

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion cu interiorul noului Mercedes SLK şi cu exteriorul acestuia fără camuflaj.
Luni, 14 Iunie 2010 | Modele noi

Mercedes SLK Naked, exclusivism la pachet, în 99 de exemplare

Mercedes a lansat o ediţie limitată a modelului SLK, botezată Naked. Aceasta va fi produsă în doar 99 de exemplare şi vine cu mai multe accesorii de personalizare pentru exterior şi interior.

Tag-uri similare

Jaguar, Mercedes SLS AMG, BMW Z4, SLK, Mercedes SLK, ECU, tuner, design Mercedes, diferential, VATH
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru