FOTO EXCLUSIV*: Primele imagini spion cu noul Mercedes-Benz SLK

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 23.09.2010
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion cu interiorul noului Mercedes SLK şi cu exteriorul acestuia fără camuflaj.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat un set de imagini spion noi cu Mercedes-Benz SLK. De data aceasta, modelul are un strat foarte subţire de camuflaj, iar aspectul exterior este deconspirat în totalitate. Mai mult decât atât, cei de la Carpix au reuşit să surprindă şi două imagini cu interiorul modelului respectiv. Potrivit primelor informaţii, noul model va debuta în decursul anului 2011 şi va primi câteva modificări pentru a intra în ton cu gama Mercedes-Benz.

Modificările principale sunt la nivelul părţii frontale şi a posteriorului. După cum puteţi observa din această galerie foto, SLK a primit o grilă faţă nouă, o bară faţă nouă şi un set de blocuri optice noi. Capota este şi ea modificată, obţinând un aspect total diferit de cel al actualei generaţii. De la distanţă, modelul va avea un aspect similar cu fraţii săi de gamă, în special dacă ne concentrăm pe grila faţă şi la design-ul acesteia. Stopurile vor primi un set de LED-uri, iar blocurile optice integrează şi ele asemenea elemente.

Interiorul modelului primeşte deja clasicele fante de aerisire în stil SLS şi un bord redesenat. Volanul modelului este schimbat şi el, iar cei de la Mercedes-Benz l-au umplut cu butoane în încercarea de a integra cât mai multe funcţii.

Ceasurile de bord primesc şi ele "tratamentul SLS", acestea fiind îndreptate spre şofer şi având un fundal gri, cu scris negru şi cu poziţia "zero" amplasată în jos.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (7)

  • saku'kuivu
    imagini spion
    cand spuneti imagini spion ma gandesc la unul camuflat sau ascuns prin boscheti. nu vad nimic spion in pozele astea.
    2 0
  • Victor
    SLK
    Aolooo cine dracu deseneaza mercedes urile dupa 2007 pt ca face numai tampenii,la masina asta de exemplu botul este oribil,atarna ca o buza paralizata,toate masinile Mercedes arata ca naiba inainte de anul 2007 masinile Mercedes poate ca nu erau cele mai frumoase din lume dar erau sobre aveau ceva al lor si nu se putea spune ca sunt urate iar intre anii 2000-2006 toate modelele lansate erau foarte placute vederii,dar acum toate arata de parca ar fii desenate de catre cel mai prost designer al lor,si la SLK si E Class masca este prea verticala aratand de parca ar fii fost lipita cu super glue pe masina,SLS ul arata mult sub competitorii lui(Ferrari,Porsche,Corvette),C-Class si E-Class au o alura obeza fiind inferioare in materie de design si unu Logan iar GLK ul este cea mai urata masina pe care am vazut o in ultimii 10 ani iar noul CLS nu mai spune nimic,nu mai este nici dinamic findca au amestecat tot felul de elemente avangardiste cu elemente retro devenind hidos-imbatranit
    3 14
  • Crysty
    @Victor
    Am mai spus-o si o mai spun: "vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii" .
    De aceea nu-ti cumperi tu Mercedes!
    7 0
  • EXACT @crysty.....
    ce n-ar da el sa aiba un e-classe sau un CLS>>>....asa hidoase imbatranite =))))
    5 0
  • Drago Victor,
    Pune mana pe cartea de gramatica,apoi vino si critica-i pe nemti.
    1 0
  • edit: Draga*,greseala de tastare
    0 0
  • struguri
    @crysty ..... gluma aia cu vulpea e groaznic de veche
    Victor si-a spus parerea , nu trebuie , neaparat , sa ai bani ca sa-ti spui parerea despre ceva (mie nu-mi place casa poporului , tre sa am bani s-o cumpar ? )
    si are dreptate ..... generatia precedenta de Mercedesuri aratau superb (E-class si CLK imi placeau la nebunie) ..... noua generatie arata mult mai urat

    nici eu nu am bani de struguri dar zic ca aia de anul trecut luceau mai bine in soare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru