Imagini cu viitorul SLK fără camuflaj

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 04.12.2010
O serie de fotografii cu viitorul SLK fără camuflaj au făcut înconjurul lumii, după ce roadster-ul german a jucat într-un clip publicitar. Filmul a fost şters la scurt timp după apariţie.

Cea de-a treia generaţie a lui Mercedes SLK este aşteptată cu nerăbdare de fanii brandului german din întreaga lume. În cursul acestei săptămâni, roadster-ul nemţilor a jucat într-un clip publicitar care a circulat pe internet, însă reclama a fost ştersă la scurt timp după apariţie. Spre norocul nostru, o serie de împătimiţi ai constructorului din Stuttgart au făcut câteva capturi de imagine cu viitorul SLK.

La exterior, cea de-a treia generaţie a lui SLK a moştenit o parte din stilul lui SLS AMG. Astfel, roadster-ul german se bucură de faruri adaptive cu lumini pentru mersul pe timp de zi de tip LED, de un spoiler integrat în partea din spate şi de stopuri LED. La interior, modelul are parte de un bord redesenat şi de fante de aerisire în stil SLS. Volanul a fost şi el modificat, iar ceasurile de bord au primit acelaşi tratament SLS. Pe lista de opţionale vom regăsi un sistem audio Harman Kardon, sistemul COMAND Online, care permite accesul la internet şi plafonul special Magic Sky Control.

Pentru început sub capotă se vor regăsi doar două propulsoare.

Unul de 1.8 litri cu patru cilindri de 201 cai şi un agregat V6 de 3.5 litri cu injecţie directă capabil să dezvolte până la 301 cai. Echiparea standard va include şi sistemul Start/Stop, iar opţional, viitorul SLK va beneficia de servicile transmisiei 7-Gtronic PLUS.

Via | Autoblog

 

Comentarii (8)

  • zarnesteanu
    Arata mult mai barbatel generatia asta :)
    It means business numai cand te uiti la el. Sunt sigur ca va fi o masinuta fantastica, la fel ca si generatiile precedente. Versiunea AMG 476 CP ... Mmmm!
    17 2
  • 1. Motorizarea 1.8 K 201 CP va fi inlocuita cu una 2.0 turbo
    2. Video-ul inca mai exista pe youtube
    3. na si link ca vad ca esti mai nou la automarket dar data viitoare nu te mai ajuta :)) http://www.youtube.com/watch?v=LRRwJMKgrnk&feature=player_embedded
    8 0
  • ajut*
    5 0
  • as21ro
    ...
    La 10:02:01:24, ce masina apare? e tot vreun Mertz necamuflat?
    2 0
  • as21ro
    P.S.
    minutul 9:49
    2 0
  • Z4 poate sa stea linistit. Arata foarte bine Z4 .
    3 2
  • viteza maxima
    Prea mult SLS AMG
    Nu inteleg de ce seamana asa de mult cu SLS AMG? Chiar o sa putem cumpara cu un sfert din banii pentru SLS o "copie originala"? Cred ca trebuiau sa incerce un design diferit si original.
    4 1
  • nu mam asatept,adic e super de tot..!!!
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru