TEASER: Acoperişul Magic Sky Control de pe viitorul Mercedes SLK

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 08.10.2010
Mercedes va lansa odată cu noua generaţie SLK şi un acoperiş cu funcţia Magic Sky Control, care permite schimbarea nivelului de transparenţă.

Mercedes a prezentat astăzi primul teaser care anunţă lansarea acoperişului cu funcţie Magic Sky Control, programat să debuteze oficial odată cu noua generaţie a modelului SLK, în cursul anului viitor. Noul acoperiş reprezintă cea mai nouă inovaţie a inginerilor din Stuttgart, care permite schimbarea gradului de transparenţă a geamului.

Mai exact, şoferul poate face ca acoperişul panoramic să devină transparent sau să se înnegrească prin simpla apăsare a unui buton. În zilele noroase lumina poate pătrunde nestingherită în habitaclu, iar atunci când soarele este insuportabil funcţia poate aduce umbră pasagerilor.

Bineînţeles, noul acoperiş cu Magic Sky Control va fi disponibil ca element opţional pe viitorul SLK, preţul urmând să fie probabil destul de piperat.

via | Mercedes

Comentarii (1)

  • Inovatie... si nu prea
    Din cate stiu sistemul acesta este si pe Maybach. sau cel putin acelasi princiupi.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru