O faţă nouă pentru Mercedes SLK de la Carlsson

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 16.06.2011
Roadsterul din Stuttgart primeşte din partea Carlsson un kit exterior, o gardă la sol redusă şi un ceva mai mulţi cai putere sub capotă.

Esential

239 de cai putere oferă Mercedes SLK 250 GCi după tratmentul operat de Carlsson
1930 de euro costă jantele oferite de Carlsson pentru Mercede SLK.

Specializată în modificarea modelelor produse de Mercedes, casa de tuning Carlsson nu putea rata cel mai nou membru născut în Stuttgart. Mezinul SLK a primit un tratament special, care îmbunătăţeşte aspectul vizual, dar şi performanţele propulsoarelor pe benzină.

Look-ul roadsterului a fost îmbunătăţit cu ajutorul unui spoiler frontal revizuit complet, care vine să completeze grila nouă ce găzduieşte acum emblema tunerului german. Nu lipsesc pragurile laterale, deflectorul posterior, ţevile de eşapament cromate şi un mini eleron poziţionat pe uşa portbagajului. Clienţii au posibilitatea de a comanda şi un set de jante noi, cu dimensiuni cuprinse între 18 şi 20 de inch, al căror preţ pleacă de la 1930 de euro.

Şi pentru ca totul să fie complet din punct de vedere vizual, SLK poate fi coborât cu 30 de mm, preţul setării suspensiei fiind de 309 euro. Carlsson pune la dispoziţie şi un pachet de personalizare a interiorului, ce presupune folosirea aluminiului, fibrei de carbon, alcantarei sau a pielii nappa.

Preţul pentru un astfel de pachet pleacă de la 3900 de euro.

Sub capotă, Carlsson modifică sistemul ECU al propulsoarelor cu patru cilindri benzină, regăsite pe versiunile 200 CGI şi 250 CGI. Prima versiune poate fi comandată cu două trepte de putere, una de 211 şi una de 224 cai putere, cu mult peste ce oferă în serie Mercedes: 184 de cai.

Versiunea 250 CGI, care în standard livrează 204 cai putere, poate fi comandată acum în două variante, de 231, respectiv 239 cai putere. Preţul pentru aportul de cai putere este cuprins între 1200 şi 1700 de euro. 

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru