Mercedes SLK Naked, exclusivism la pachet, în 99 de exemplare

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 14.06.2010
Mercedes a lansat o ediţie limitată a modelului SLK, botezată Naked. Aceasta va fi produsă în doar 99 de exemplare şi vine cu mai multe accesorii de personalizare pentru exterior şi interior.

Esential

184 de cai putere dezvoltă versiunea 200 Kompressor a modelului SLK, singura disponibilă pentru ediţia limitată Naked.

Cu ocazia evenimentului „World Ducati Week”, Mercedes a dezvăluit o versiune exclusivistă a modelului SLK. Botezată Naked, ediţia limitată va fi produsă în doar 99 de exemplare şi va oferi clienţilor tineri o echipare deosebită la un preţ de numai 40.900 de euro.

Naked va fi disponibil numai împreună cu versiunea pe benzină 200 Kompressor, echipată cu un motor de 1.8 litri supraalimentat, ce dezvoltă un total de 184 cai putere.

Exteriorul se individualizează prin culorile disponibile, alb Calcite, argintiu Palladio, gri Tenorite şi negru Obssidian, prin blocurile optice frontale şi posterioare pe fond negru, prin eleronul de provenienţă AMG şi prin jantele de 18 inch, din aliaj.

La interior, Mercedes a personalizat habitaclul cu piele Nappa pe volan şi inserţii din aluminiu şi a completat echiparea cu o climatizare automată Thermatic, cu un sistem Audio 20 Dual Tuner, capabil să citească MP3-uri, şi cu o conexiune Bluetooth. Clienţii mai pretenţioşi pot opta pentru un interior îmbrăcat în piele de culoare neagră, roşie Roadster sau bej.

via |

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru