Imagini noi cu viitorul Mercedes SLK

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 30.10.2010
Oficialii Mercedes au prezentat o serie de fotografii cu viitoarea generaţie a lui SLK. Inginerii constructorului din Stuttgart se află în Death Valley pentru a testa abilităţile viitorului acoperiş panoramic Magic Sky Control.

Oficialii Mercedes au dat publicităţii o serie de fotografii cu viitoarea generaţie a lui SLK. Aceste imagini vin de pe meleaguri americane, mai exact din Death Valley, acolo unde, inginerii constructorului din Suttgart testează capacităţile noului acoperiş din sticlă Magic Sky Control.

Aceasta a fost special creat pentru a reduce temperatura din habitaclu, iar prin simpla apăsare a unui buton acoperişul panoramic poate deveni transparent sau se poate înnegri. "Principiul de funcţionare al lui Magic Sky Control are la bază un condesator. Dacă structura geamului este străpunsă de un curent electric, particulele din interiorul acestuia se poziţionează într-o anumită ordine, iar lumina poate pătrunde în interior", au fost explicaţiile oferite de oficialii Mercedes.

De asemenea, constructorul din Stuttgart a publicat o serie de fotografii cu interiorul viitoarei generaţii a lui SLK. Noul SLK va dispune de un volan în trei spiţe, va avea instrumente de bord noi, iar consola centrală a primit o serie din elementele prezente pe actualul SLS.

Noua generaţie a lui Mercedes SLK va debuta oficial anul viitor, iar cei care îşi doresc un acoperiş Magic Sky Control vor fi nevoiţi să scoată din buzunare cu 2.000 de euro mai mult.

Via | Mercedes

Comentarii (4)

  • .
    Ce tehnoligie au astia, pana si in acoperisul panoramic.
    5 2
  • ce urata e
    2 7
  • @DDP
    Sunt curios de unde stii cum arata???
    7 0
  • nota 11 pt. camuflaj!!!!!!!!!!!
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru