Sportage

Joi, 20 Iulie 2023 | Modele noi

Ediție aniversară pentru Kia Sportage: accente negre și interior verde

Kia a lansat oficial o ediție aniversară pentru SUV-ul său popular Sportage. Noua ediție, botezată 30th Anniversary Edition, marchează 3 decenii de la debutul inițial al modelului, iar aceasta primește câteva elemente vizuale exclusive la exterior și la interior.
Miercuri, 22 Decembrie 2021 | Intern

Prețuri Kia Sportage hibrid: start de la 34.500 de euro pe piața din România

Kia a publicat lista de prețuri, aferente pieței din România, și pentru versiunea full-hybrid a SUV-ului Sportage. Cea mai accesibilă variantă pornește de la 34.498 de euro cu TVA inclus.
Marti, 14 Decembrie 2021 | Intern

Prețuri Kia Sportage în România: start de la 26.000 de euro

Noua generație Kia Sportage poate fi comandată și în România. SUV-ul asiatic este disponibil cu o gamă variată de motorizări și pornește de la 25.917 euro.
Miercuri, 03 Noiembrie 2021 | Industrie

Noua generație Kia Sportage, dedicată publicului european, a intrat în producție

Constructorul sud-coreean anunță că noua generație Sportage, dedicată publicului european, a intrat în producție. SUV-ul va fi asamblat la uzina din Zilina, Slovacia.
Miercuri, 26 Mai 2021 | Industrie

Kia a atins borna 4.000.000 de mașini produse la uzina din Slovacia

Uzina Kia din Slovacia a atins și a depășit borna de 4 milioane de mașini produse, în 15 ani de la începerea activității.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Economic

Vânzări-record pentru Kia în Europa: aproape 500.000 de unități în 2018, creștere de 36% la vânzările de electrice și hibrizi

Kia a înregistrat vânzări-record în 2018, la nivel european, cu aproape 500.000 de unități. Sud-coreenii au reușit o creștere de 36% a vânzărilor de mașini electrice și hibrizi, în timp ce cota lor de piață în Europa a ajuns la 3.2%, cel mai mare nivel de până acum.
Miercuri, 23 Mai 2018 | Modele noi

Kia Sportage facelift este aici: primul model Kia cu versiune micro-hibridă a primit și un nou motor diesel de 1.6 litri cu 115 CP sau 136 CP

Kia Motors a anunțat lansarea lui Kia Sportage facelift, primul model al companiei ce va beneficia de sistemul de propulsie micro-hibrid cu motor diesel și acumulator de 48 de volți. În plus, Kia Sportage a primit acum și un nou motor diesel CRDi de 1.6 litri în versiuni de 115 CP și 136 CP.
Joi, 11 Februarie 2016 | Intern

Atac prin învăluire: Kia Sportage pleacă de la 17.300 de euro în România și e unul dintre cele mai ieftine SUV-uri din segment

Cea de-a patra generație Kia Sportage poate fi comandată oficial în România. Prețurile noului model sunt extrem de atrăgătoare în comparație cu cele ale concurenților direcți, iar listele de opțiuni sunt bogate și deloc costisitoare: niciun element opțional nu costă peste 1000 de euro.
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: noile Renault Megane şi Opel Astra primesc cinci stele, la fel ca alte 9 maşini lansate recent. Doar două stele pentru Lancia Ypsilon

Renault Megane, Renault Talisman, Opel Astra, BMW X1, Kia Optima şi Kia Sportage sunt doar câteva dintre maşinile testate de EuroNCAP în această toamnă la capitolul siguranţă. Majoritatea au luat 5 stele.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Altfel despre premierele de la Frankfurt: De la Tiguan "gaură-n cașcaval" la noul Megane "panică în cabina de machiaj"

Suntem în săptămâna Salonului de la Frankfurt, iar mașinile pe care le vedem în premieră mondială aici trebuie să se ridice la nivelul dorit de constructori. Să vedem împreună ce griji le-ar apăsa dacă ar fi oameni.
Vineri, 21 August 2015 | Modele noi

Kia Sportage a primit o nouă generație: primele imagini neoficiale

Kia Sportage, SUV-ul compact al mărcii din Coreea de Sud, este programat pentru debut în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Până atunci, cei de la Korean Car Blog au obținut câteva imagini ale modelului înainte de prezentarea oficială.
Luni, 17 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Kia Sportage primește o nouă generație în toamnă: iată primele schițe ale noului model

Kia a prezentat trei schițe oficiale ale noii generații Sportage. SUV-ul va debuta în varianta de serie la Salonul Auto de la Frankfurt.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 09 Mai 2013 | Industrie

Şeful Kia: ”Cred că putem obţine creşteri în Europa în 2013”

Şeful diviziei europene a mărcii Kia se aşteaptă la o creştere a vânzărilor în 2013 în raport cu rezultatele din anul precedent.
Marti, 11 Decembrie 2012 | Intern

Kia Romauto i-a făcut cadou lui Mihai Leu un Sportage

Mihai Leu, campionul mondial la Box din 1997, a primit cadou un Kia Sportage din partea Kia Romauto, importatorul mărcii în România.
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Siguranta

EuroNCAP a testat 15 modele noi. Doar 11 au cinci stele!

EuroNCAP a testat Audi A1, Mini Countryman, Citroen C4, Hyundai ix35, Ford C-Max şi Grand C-Max, Jaguar XF, Kia Sportage şi Venga, Nissan Micra, Opel Meriva, VW Passat, VW Sharan şi Amarok, dar şi primul model chinezesc din istoria organizaţiei europene.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

GENEVA LIVE: Kia Sorento, in lumina reflectoarelor

Noua generatie Kia Sorento a reusit sa lumineze standul marcii coreene, care la aceasta editie a Salonului Auto de la Geneva s-a plasat langa Mercedes si BMW.
Miercuri, 03 Februarie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Primele imagini ale noului Kia Sportage

Kia a prezentat primele imagini ale noului Sportage. Debutul public al acestui model va avea loc la Salonul Auto de la Geneva.
Duminica, 20 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Hyundai a lansat noul i40/Sonata

Coreenii de la Hyndai au lansat cea de-a sasea generatie a modelului Sonata. Sedanul de clasa medie vine cu un design nou si cu un interior imbunatatit. In Europa, modelul va fi rebotezat i40.
Miercuri, 12 August 2009 | Fotospion

Hyundai ix35, surprins fara camuflaj!

Inlocuitorul lui Hyundai Tucson a fost suprins fara niciun fel de camuflaj in cadrul unui complex al producatorului coreean.
Luni, 30 Martie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Noul Kia Sportage, spionat pe trailer in Suedia

Un exemplar al noii generatii Kia Sportage a fost fotografiat in timp ce iesea pe trailer din centrul de testare Arjeplog (Suedia).

Tag-uri similare

Volkswagen, Toyota, Citroen, Hyundai, Volvo, Peugeot, VW, Kia, Mazda, Salon Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru