Zoe

Luni, 24 Octombrie 2022 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Adio, Renault Zoe! Electrica nu va primi o generație nouă

Renault Zoe, modelul electric de oraș al constructorului francez, nu va primi o generație nouă. Informația a fost confirmată chiar de către șeful mărcii, Fabrice Cambolive.
Marti, 21 Iunie 2022 | Modele noi

Noutăți pentru Renault Zoe: linii de echipare noi și ecran tactil în echiparea de bază

Renault a pregătit o serie de noutăți pentru modelul electric de oraș Zoe. Actualizarea aduce trei linii de echipare noi, numite Equilibre, Evolution și Iconic. În echiparea de bază, Zoe primește un ecran multimedia de 7 inch și un instrumentar de 10 inch, iar în echiparea de top, habitaclul lui Zoe este realizat din materiale reciclate și cu accente aurii.
Luni, 08 Noiembrie 2021 | Modele noi

Chinezii atacă Europa cu mașina electrică Ora Cat: design inspirat de Beetle și preț de 30.000 de euro

Ora Cat este o mașină electrică din China, care a fost prezentată în cadrul Salonului Auto de la Munchen. Ea va debuta pe piețele auto din Europa începând cu luna decembrie 2021.
Luni, 02 August 2021 | Industrie

Renault Zoe nu va primi o nouă generație: va fi înlocuit de viitorul Renault 5

Renault Zoe nu va mai primi încă o generație și va fi înlocuit de viitorul model electric Renault 5, potrivit declarațiilor CEO-ului Luca de Meo.
Joi, 26 Noiembrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitoarea generație Renault Zoe: va fi dezvoltată după 2024 pe noua platforma CMF-EV

Viitoarea generație Renault Zoe va utiliza noua platformă CMF-EV și va fi produsă după 2024, însă va păstra în mare parte dimensiunile și dotările tehnice ale actualei generații, potrivit unor informații neoficiale.
Marti, 29 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Renault Zoe în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

Renault Zoe este cea mai populară mașină electrică din Europa și a fost unul dintre cele opt modele care a luat parte la #ElectricRomânia. După 8 zile în care a parcurs peste 2.000 de kilometri prin țară, a venit momentul să vedem cum s-a descurcat modelul francez și care a fost autonomia reală calculată la finalul turului.
Vineri, 14 August 2020 | Feature

În familie: vechiul Renault Zoe întâlnește noul Zoe. Plusuri și minusuri venite din partea unui client

Renault Zoe a schimbat modul în care europenii percep mașinile electrice. Prima generație a bifat aproape 180.000 de unități, iar noul Zoe plusează cu performanțe mai bune și cu o autonomie mai generoasă. Ne-am întâlnit cu un posesor al vechiului Zoe care ne-a vorbit despre experiența alături de modelul electric al francezilor.
Vineri, 07 August 2020 | Masini electrice si hibride

Premieră pentru Renault în Franța: persoanele fizice au înmatriculat mai multe mașini electrice Zoe decât mașini diesel în primele șapte luni ale anului

Înmatriculările hatchback-ului electric Renault Zoe din Franța au fost mai mari decât înmatriculările de mașini diesel ale constructorului francez în primele șapte luni ale anului în rândul persoanelor fizice.
Joi, 21 Mai 2020 | General

Renault lansează serviciul de car-sharing Zity la Paris: 500 de unități Zoe, prețuri de la 35 de euro pe zi

Renault a lansat serviciul de car-sharing Zity la Paris cu o flotă de 500 de unități Zoe, iar prețul pentru închirierea unei mașini pentru 24 de ore este de 35 de euro.
Vineri, 29 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Renault a produs 200.000 de unități Zoe la fabrica din Flins: modelul electric a intrat în producție în 2012

Renault a anunțat că producția lui Zoe a ajuns la un total de 200.000 de unități în cadrul uzinei din Flins. Producția modelului electric la fabrica franceză a început în 2012, iar borna 100.000 a fost atinsă în 2018.
Joi, 28 Noiembrie 2019 | Modele noi

Renault a pregătit o versiune specială a modelului electric Zoe pentru Trofeul Andros: 340 de cai putere și tracțiune integrală

Renault va concura în ediția din acest an a Trofeului Andros cu o versiune specială a modelului electric Zoe, care a fost echipat cu două motoare care oferă tracțiune integrală și 340 de cai putere.
Miercuri, 30 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe RS ar putea debuta în următorii trei ani: "Trebuie să găsim o soluție astfel încât mașinile de performanță să fie acceptate în continuare de societate"

Renault ar putea lansa o versiune de performanță bazată pe actuala generație Zoe. Conform declarațiilor lui Ali Kasai, vice-președinte executiv Renault pentru linia de produse, modelul ar trebui să ajungă pe piață până în 2022.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 28 Iunie 2019 | ElectricRomania

Cifrele finale ale turului României cu mașini electrice - cât am mers, cât am încărcat, cât ne-a costat tot în #ElectricRomânia powered by Kaufland

După un experiment jurnalistic de amploare care a durat 7 zile, a implicat 5 mașini electrice, 8 jurnaliști, peste 1700 de kilometri, 15 orașe vizitate, 6000 de fotografii și 8 clipuri video, vă prezentăm concluziile primului tur al României cu toate mașinile electrice prezente fizic pe piață. #ElectricRomânia powered by Kaufland a ajuns la bilanț.
Joi, 13 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomania: informațiile tehnice ale celor 5 mașini electrice din caravană

Audi e-tron, BMW i3, Nissan Leaf, Renault Zoe și Volkswagen e-Golf, cele 5 mașini care fac parte din caravana #ElectricRomania powered by Kaufland, au pornit joi în turul electric României. În funcție de segmentul de public căruia i se adresează, fiecare model are propriile sale date tehnice și specificații pentru baterii.
Marti, 11 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomania: Renault Zoe se prezintă

Renault Zoe este unul dintre modelele veterane ale teritoriului electric. Modelul francez s-a avântat către teritoriul necunoscut al electrificării auto încă din 2012.
Luni, 04 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Cele mai vândute mașini electrice în lume în 2018: Tesla Model 3, lider detașat. Nissan Leaf și Renault Zoe coboară în clasament în ciuda creșterilor puternice

Tesla Model 3 a fost cea mai vândută mașină electrică în lume în 2018. Nissan Leaf și Renault Zoe au înregistrat creșteri puternice de vânzări, însă au coborât în clasamentul general în favoarea unor rivali din China.
Luni, 28 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Renault pregătește un update pentru Zoe: subcompacta electrică va primi noutăți de design

Renault vă lansa în următoarele luni un update major pentru Zoe care va include noutăți de design, însă nu sunt excluse nici îmbunătățiri de natură tehnică.
Joi, 11 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Renault dezvoltă o nouă generație Zoe: francezii țintesc o autonomie de 400 de kilometri conform WLTP

Viitoarea generație Renault Zoe ar urma să ajungă pe piață în 2020. Conform primelor informații, francezii vor ca modelul electric să ofere o autonomie de 400 de kilometri, valoare măsurată conform WLTP, plus îmbunătățiri consistente la nivelul interiorului.
Vineri, 02 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Vânzările de hibrizi și mașini electrice în ianuarie: VW e-Golf a fost cel mai căutat model din Europa, urmat de Renault Zoe și BMW i3

Vânzările de mașini electrice și hibrizi din Europa au crescut cu 36% în ianuarie, în comparație cu aceeași perioadă de anul trecut. Volkswagen e-Golf a fost cel mai căutat model de către clienți, fiind urmat la mică distanță de Renault Zoe și BMW i3.
Luni, 19 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Renault Zoe primește îmbunătățiri: motor nou de 108 cai putere, autonomie de 300 de kilometri și conectivitate Android Auto

Renault a introdus un motor nou de 108 cai putere pentru modelul electric Zoe, dar și conectivitate Android Auto. În plus, modelul are o autonomie anticipată de 300 de kilometri conform noului standard WLTP.

Tag-uri similare

Renault, tehnologie, Renault Zoe, AUDI e-Tron, mediu, electrice, Zoe, Kangoo, Fluence, Renault Fluence
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru