Spania

Luni, 11 Mai 2015

Formula 1: Button: "Monopostul McLaren a fost înfricoşător. Nu vom câştiga puncte în 2015"

Jenson Button a caracterizat comportamentul monopostului McLaren la Barcelona drept "înfricoşător" şi consideră că nu va reuşi să câştige puncte în sezonul 2015.
Luni, 11 Mai 2015

Formula 1: Rosberg: "Am câştigat lupta cu Ferrari pentru dezvoltarea monopostului"

Nico Rosberg consideră că Mercedes a câştigat lupta cu Ferrari pentru dezvoltarea monopostului, în timp ce Lewis Hamilton admite că nu a putut decât să limiteze daunele.
Duminica, 10 Mai 2015

Formula 1: Rosberg a câştigat cursa de la Barcelona! Hamilton şi Vettel au completat podiumul

Nico Rosberg a obţinut în Marele Premiu al Spaniei prima victorie din acest sezon, în timp ce Lewis Hamilton a adoptat o strategie cu trei opriri la boxe pentru a-l învinge pe Sebastian Vettel în lupta pentru locul doi.
Duminica, 10 Mai 2015

Formula 1: Hamilton exclude Ferrari din lupta pentru victorie în Spania

Lewis Hamilton anticipează că va lupta doar cu coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg, pentru victorie în cursa de la Barcelona şi şi-a stabilit deja planul pentru a-l depăşi pe german.
Sambata, 09 Mai 2015

Formula 1: Rosberg: "Este un mare avantaj că plec din pole position"

Nico Rosberg consideră că are şanse mari să câştige cursa din Spania datorită pole position-ului obţinut în calificări, iar Lewis Hamilton a admis că nu a avut un ritm suficient de bun.
Sambata, 09 Mai 2015

Formula 1: Rosberg a obţinut la Barcelona primul pole position din acest sezon!

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în calificările pentru Marele Premiu al Spaniei şi va pleca în premieră în acest an de pe prima poziţie a grilei din fata coechipierului său de la Mercedes, Lewis Hamilton.
Sambata, 09 Mai 2015

Formula 1: Spania, antrenamente 3: Rosberg, cel mai bun timp

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente libere din Spania în faţa lui Sebastian Vettel de la Ferrari şi a coechipierului său de la Mercedes, Lewis Hamilton.
Sambata, 09 Mai 2015

Formula 1: Red Bull: "Noul nas scurt al monopostului este o capodoperă inginerească"

Red Bull Racing susţine că noul nas scurt pe care îl utilizează la Barcelona este o capodoperă inginerească care a necesitat o muncă dificilă din partea echipei.
Sambata, 09 Mai 2015

Formula 1: Spania va rămâne în calendarul Formulei 1 până în 2019

Circuitul de la Barcelona şi-a prelungit contractul pentru găzduirea Marelui Premiu al Spaniei cu trei sezoane până în 2019.
Vineri, 08 Mai 2015

Formula 1: Spania, antrenamente 2: Hamilton, cel mai rapid

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp in a doua sesiune de antrenamente libere de la Barcelona, in care Sebastian Vettel a fost mai rapid decat Nico Rosberg.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru
Descarcă aplicaţia Automarket