Spania

Sambata, 09 Mai 2015

Formula 1: Red Bull: "Noul nas scurt al monopostului este o capodoperă inginerească"

Red Bull Racing susţine că noul nas scurt pe care îl utilizează la Barcelona este o capodoperă inginerească care a necesitat o muncă dificilă din partea echipei.
Sambata, 09 Mai 2015

Formula 1: Spania va rămâne în calendarul Formulei 1 până în 2019

Circuitul de la Barcelona şi-a prelungit contractul pentru găzduirea Marelui Premiu al Spaniei cu trei sezoane până în 2019.
Vineri, 08 Mai 2015

Formula 1: Spania, antrenamente 2: Hamilton, cel mai rapid

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp in a doua sesiune de antrenamente libere de la Barcelona, in care Sebastian Vettel a fost mai rapid decat Nico Rosberg.
Vineri, 08 Mai 2015

Formula 1: Spania, antrenamente 1: Echilibru aproape perfect între Rosberg şi Hamilton

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au fost despărţiţi de numai 0.07 secunde pe primele două locuri ale clasamentului în prima sesiune de antrenamente de la Barcelona, în timp ce Ferrari s-a poziţionat la o secundă în spate.
Joi, 07 Mai 2015

Formula 1: Ferrari: "Monopostul pentru Barcelona este schimbat în proporţie de 70%"

Ferrari anticipează o îmbunătăţire semnificativă a performanţelor în Spania după ce a adus modificări la 70% din monopost, însă nu este convinsă că va învinge Mercedes.
Joi, 07 Mai 2015

Formula 1: Avancronică Spania: Mercedes şi Ferrari, eternele favorite la debutul sezonului european

Mercedes şi Ferrari vor lupta pentru victorie în Marele Premiu al Spaniei, care marchează startul sezonului european al Formulei 1, în timp ce restul echipelor speră să înregistreze progrese cât mai semnificative.
Miercuri, 06 Mai 2015

Formula 1: Poveştile Formulei 1: Barcelona 1996 - Cum a devenit Schumacher "maestrul ploii"

Michael Schumacher a obţinut prima victorie pentru Ferrari în Marele Premiu al Spaniei din 1996 pe o ploaie torenţială care a evidenţiat calităţile germanului în condiţii dificile de pilotaj.
Marti, 05 Mai 2015

Formula 1: Alonso speră să continue progresele în cursa de la Barcelona

Fernando Alonso şi-a exprimat speranţa că va continua să înregistreze progrese pentru McLaren în Marele Premiu al Spaniei, în timp ce coechipierul său Jenson Button admite că rezultatele din calificări vor fi esenţiale.
Miercuri, 22 Aprilie 2015

Formula 1: Pirelli a anunţat pneurile pe care le va furniza în următoarele patru curse

Pirelli a dezvăluit tipurile de pneuri pe care le va oferi piloţilor în următoarele patru Mari Premii, care vor avea loc în Spania, Monaco, Canada şi Austria.
Marti, 21 Aprilie 2015

Formula 1: McLaren anticipează că va câştiga primele puncte în Spania

McLaren consideră că în Spania va obţine din nou accesul în a doua parte a calificărilor şi că va câştiga primele puncte, pe baza unui spor de viteză pe liniile drepte.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru