Spania

Luni, 12 Mai 2014

Formula 1: Rosberg admite că trebuie să-şi îmbunătăţească starturile în curse

Nico Rosberg consideră că este esenţial să-şi îmbunătăţească starturile în curse pentru a putea lupta pentru victorii cu coechipierul său Lewis Hamilton.
Duminica, 11 Mai 2014

Formula 1: Hamilton a câştigat cursa din Spania! Rosberg şi Ricciardo au completat podiumul

Lewis Hamilton a obţinut la Barcelona a patra victorie consecutivă şi a devenit liderul clasamentului general după ce l-a învins pe Nico Rosberg, care nu a reuşit să-şi atace decisiv coechipierul de la Mercedes. Daniel Ricciardo a urcat de asemenea pe podiumul de premiere.
Duminica, 11 Mai 2014

Formula 1: Alonso şi Raikkonen, dezamăgiţi de situaţia dificilă traversată de Ferrari

Fernando Alonso este îngrijorat de avansul de aproape două secunde al rivalilor de la Mercedes, în timp ce Kimi Raikkonen susţine că fiecare tur de calificări este "o luptă" cu monopostul.
Duminica, 11 Mai 2014

Formula 1: Vettel, penalizat cu cinci poziţii pe grila de start din Spania

Sebastian Vettel a fost penalizat cu cinci poziţii pe grila de start a cursei de la Barcelona după ce inginerii au decis să înlocuiască cutia de viteze. Pilotul echipei Red Bull va pleca de pe locul 15.
Sambata, 10 Mai 2014

Formula 1: Hamilton, "copleşit" de pole. Rosberg, dezamăgit că l-a ratat

Lewis Hamilton se simte "copleşit" de performanţele monopostului Mercedes în Spania, însă coechipierul său Nico Rosberg este dezamăgit că nu a obţinut pole position-ul.
Sambata, 10 Mai 2014

Formula 1: Ricciardo se aştepta să fie mai aproape de Mercedes

Daniel Ricciardo spera să reducă diferenţa faţă de rivalii de la Mercedes la mai puţin de o secundă, după ce a stabilit al treilea timp în calificări.
Sambata, 10 Mai 2014

Formula 1: Hamilton va pleca din pole position în Spania, urmat de Rosberg şi Ricciardo!

Lewis Hamilton a obţinut al patrulea pole position al sezonului şi va pleca de pe prima poziţie în cursa din Spania din faţa lui Nico Rosberg şi Daniel Ricciardo. Sebastian Vettel a avut o defecţiune tehnică şi este pe locul 10 al grilei de start.
Sambata, 10 Mai 2014

Formula 1: Spania, antrenamente 3: Rosberg, cel mai rapid

Nico Rosberg l-a învins cu aproape o secundă pe coechipierul său Lewis Hamilton în ultima sesiune de antrenamente din Spania, în timp ce Fernando Alonso a fost la 1.3 secunde în spatele său.
Sambata, 10 Mai 2014

Formula 1: Ricciardo: "Red Bull nu poate lupta cu Mercedes în Spania"

Daniel Ricciardo este resemnat că locul trei este cel mai bun pe care îl poate obţine în Spania în contextul dominaţiei celor de la Mercedes.
Vineri, 09 Mai 2014

Formula 1: Spania, antrenamente 2: Hamilton rămâne în frunte, secondat de Rosberg

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid şi în a doua sesiune de antrenamente din Spania şi a fost urmat de Nico Rosberg. Sebastian Vettel nu a luat startul din cauza unei defecţiuni tehnice.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru
Descarcă aplicaţia Automarket