Arhiva stiri octombrie 2019

Joi, 10 Octombrie 2019 | Industrie | 2 comentarii

Nissan a început producția noului Juke la uzina din Sunderland: vânzările vor debuta în noiembrie pe unele piețe europene

Nissan a anunțat startul producției pentru noul Juke, care va fi asamblat la uzina din Sunderland, după o investiție de 100 de milioane de lire sterline. Producătorul a transmis că vânzările noului Nissan Juke vor începe în noiembrie pe unele piețe europene.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Intern | 8 comentarii

Nou proiect pentru reglementarea trotinetelor electrice: circulație doar pe marginea carosabilului, vârsta minimă – 14 ani

Circulația trotinetelor electrice și a bicicletelor pe drumurile publice va fi permisă doar pe marginea din partea dreaptă a carosabilului, acolo unde nu există piste speciale, se arată într-un nou proiect legislativ. Totodată, vârsta minimă pentru conducerea trotinetei electrice va fi de 14 ani.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Tesla Model 3 a mai cucerit o piață europeană: sedanul a devenit cea mai vândută mașină electrică în Italia în luna septembrie

Tesla Model 3 a fost cea mai vândută mașină electrică din Italia în luna septembrie și a urcat deja pe locul doi în clasamentul primelor nouă luni ale anului.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Economic | 3 comentarii

Volkswagen mărește stocurile de mașini din Marea Britanie înainte de Brexit: “Nu putem să compensăm costurile dacă vor exista taxe vamale”

Grupul Volkswagen a anunțat mărirea stocurilor de mașini din Marea Britanie înainte de Brexit. Nemții spun că, în cazul în care nu va exista un acord și vor fi introduse taxe vamale, VW nu va putea să absoarbă sau să compenseze costurile suplimentare, iar mașinile vor deveni mai scumpe pentru clienți.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Tuning | 5 comentarii

Performanță majoră pentru casa de tuning Mountune: motorul lui Ford Focus RS ajunge la 684 CP, aproape dublu decât puterea standard

Casa de tuning Mountune susține că a reușit să "stoarcă" 684 de cai putere din motorul Ecoboost de 2.3 litri de pe Ford Focus RS, care oferă standard "doar" 350 de cai putere.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Modele noi

Renault ar putea dezvolta o versiune RS pentru hatchback-ul electric Zoe: modelul ar urma să înlocuiască Clio RS

Renault analizează posibilitatea de a dezvolta o versiune sportivă RS pentru hatchback-ul electric Zoe care să înlocuiască în gamă actualul Clio RS, ca urmare a necesității de a adopta tehnologii electrice.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Industrie

Francezii pregătesc restructurarea conducerii Renault: surse din guvern spun că soarta CEO-ului nu a fost încă stabilită

Franța pregătește o restructurare a conducerii Renault, potrivit unor surse guvernamentale, care spun că soarta CEO-ului Thierry Bollore nu a fost încă stabilită.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Modele noi | 14 comentarii

Schițe oficiale cu noul VW Golf: premieră mondială în 24 octombrie, la Wolfsburg

Volkswagen a publicat câteva schițe oficiale cu viitorul Golf, ajuns la a opta generație. Noul VW Golf va fi prezentat în premieră mondială pe 24 octombrie, la Wolfsburg.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Concepte

Primul teaser cu conceptul electric pregătit de Lexus: prezentarea oficială va avea loc în 23 octombrie

Lexus a publicat un teaser cu conceptul electric pe care îl va dezvălui în 23 octombrie cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Formula 1 | 5 comentarii

Calificările și cursa de Formula 1 de la Suzuka ar putea fi afectate de un taifun: ploi torențiale și vânt puternic

Meteorologii din Japonia avertizează că sesiunea de calificări și cursa de Formula 1 de la Suzuka riscă să fie afectate de taifunul Hagibis, care va aduce în regiune ploi torențiale și vânt puternic.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Modele noi | 6 comentarii

Versiunea electrică a lui Volvo XC40 va deveni primul model cu sistem de operare Android Automotive OS: "Vom oferi aceeași experiență ca pe telefon"

Volvo a anunțat că versiunea electrică a SUV-ului XC40 va fi primul model care va utiliza sistemul de operare Android Automotive OS, care va permite integrarea completă cu servicii precum Google Assistant, Google Maps și Google Play Store și update-uri prin internet.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Advertorial

(P) Gebrüder Weiss: De 25 de ani, un partener de încredere al industriei automobilistice

Gebrüder Weiss aniversează în acest an 25 de ani pe piaţa din România şi oferă o bogată experienţă în lanţul de aprovizionare din industria automobilistică şi sisteme logistice eficiente, bazate pe soluții IT specifice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 4 stele pentru Peugeot 208 și Jeep Cherokee și 5 stele pentru BMW Seria 1. Seria 3, cel mai bun rezultat pentru un model de familie

Peugeot 208 și Jeep Cherokee au obținut doar 4 stele în cea mai recentă sesiune de teste de siguranță Euro NCAP, în timp ce BMW Seria 1 și Seria 3 au obținut calificativul maxim de 5 stele.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Primele fotografii cu viitorul Alfa Romeo Tonale au "scăpat" pe internet: SUV-ul debutează în 2020 și va primi și versiune plug-in hybrid

Primele imagini cu viitorul SUV Alfa Romeo Tonale au ajuns, "accidental", pe internet. Modelul producătorului italian preia o mare parte dintre formele conceptului cu același nume prezentat în luna martie la Geneva.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Modele noi | 2 comentarii

Renault anunță planurile pentru un nou model electric: va fi mai mare decât Zoe și ar putea fi dezvoltat împreună cu Nissan

Renault intenționează să producă un nou model electric, mai mare decât Zoe, eventual cu sprijinul tehnic al partenerilor de alianță de la Nissan.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Cupra a demarat testele pe circuit cu modelul electric e-Racer: producătorul spaniol va concura în viitorul sezon ETCR

Cupra a început testele cu e-Racer. Modelul de circuit va concura în sezonul 2020 al Electric TCR, o nouă competiție de turisme dedicată exclusiv mașinilor electrice. Sistemul electric de propulsie livrează 670 de cai putere către puntea spate, iar accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3.2 secunde.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Industrie

Presa franceză: șeful Renault, Thierry Bollore, ar putea fi demis pe fondul relației tensionate cu Nissan

Thierry Bollore, CEO-ul Renault, este în pericol să fie demis în contextul relației tensionate cu Nissan, potrivit informațiilor apărute în două publicații franceze. Bollore este văzut drept un protejat al lui Carlos Ghosn, fostul șef de la Renault și Nissan, fapt ce i-ar deranja pe japonezi.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Modele noi | 6 comentarii

Primele imagini și detalii despre BMW M8 Gran Coupe: tracțiune integrală și motor de 4.4 litri și 625 de cai putere pentru versiunea Competition

BMW a publicat primele imagini și detalii tehnice despre noul M8 Gran Coupe, care va fi disponibil în România din aprilie 2020 cu un motor V8 de 4.4 litri și 600 de cai putere, în timp ce versiunea Competition mizează pe 625 de cai putere.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Industrie

Nissan are un nou CEO: Makoto Uchida este directorul Nissan China și îl înlocuiește pe Hiroto Saikawa

Noul CEO de la Nissan este Makoto Uchida, actual șef al Nissan China. Uchida îl înlocuiește pe fostul CEO Hiroto Saikawa și va fi ajutat de doi directori de operațiuni, Ashwani Gupta și Jun Seki, cei cu care se luptase pentru șefia Nissan.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Industrie

Producția auto națională în primele 9 luni: creștere de peste 6% pentru uzina Dacia de la Mioveni, în timp ce fabrica Ford din Craiova înregistrează o scădere de 7%

Uzina Dacia de la Mioveni și fabrica Ford de la Craiova au produs 37.153 de mașini în luna septembrie. În primele nouă luni ale anului, cele două fabrici au asamblat aproape 355.000 de unități.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru