Arhiva stiri octombrie 2019

Vineri, 18 Octombrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW Seria 4 Coupe, spionat la Nurburgring: modelul va fi prezentat în 2020

BMW a expus Concept 4 în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Prototipul anticipează designul viitorului Seria 4, model care va fi prezentat în 2020. Între timp, unul dintre prototipurile de teste a fost surprins în timpul unei sesiuni la Nurburgring.
Vineri, 18 Octombrie 2019 | Masini autonome

Hyundai va investi masiv în “mobilitate cu mașini autonome, conectate și electrice”: buget de peste 30 de miliarde de dolari până în 2025

Hyundai a anunțat investiții de peste 30 de miliarde de dolari în mobilitatea viitorului, ce presupune “mașini autonome, conectate și electrice”. Bugetul de investiții până în 2025 va fi sprijinit și de autoritățile sud-coreene.
Vineri, 18 Octombrie 2019 | Modele noi | 2 comentarii

Toyota lansează o versiune nouă pentru C-HR: GR Sport condimentează SUV-ul nipon cu accesorii sport

Toyota a publicat primele imagini și detalii referitoare la C-HR GR Sport. Versiunea este disponibilă doar pentru piața din Japonia și promite un comportament dinamic îmbunătățit și modificări estetice.
Vineri, 18 Octombrie 2019 | Intern

Creștere minoră pentru vânzările de mașini diesel în România: cotă de piață de 25.3% în primele nouă luni ale anului

Mașinile diesel au avut o cotă de piață de 25.3% în primele nouă luni ale anului, în contextul în care mașinile pe benzină reprezintă 71% din total. Între timp, cota de piață a mașinilor electrice și hibride s-a stabilizat la 3.7%.
Vineri, 18 Octombrie 2019 | Modele noi | 3 comentarii

Un nou teaser cu primul model electric Mazda: va lua forma unui SUV coupe și va avea "un concept unic pentru uși"

Mazda a publicat un nou teaser cu modelul electric pe care îl va prezenta în 23 octombrie. Acesta va lua forma unui SUV coupe și va avea "un concept unic pentru uși".
Vineri, 18 Octombrie 2019 | Drive test | 9 comentarii

Test Drive Nissan Juke 2019 - Noua modă

A fost vreun moment în viață în care ai dictat moda din școala ta, din cartierul tău, din orașul tău? Astăzi o să citești despre o mașină care a spart tiparele și a lansat o modă de care toată Europa s-a îndrăgostit. Nissan Juke a ajuns la a doua generație, iar noi am fost invitați la Barcelona să îl testăm.
Vineri, 18 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

PSA va lansa anul viitor versiuni electrice pentru toate utilitarele din grup: variante cu autonomie de 200 sau 300 de kilometri

Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro și Vauxhall Vivaro vor primi anul viitor versiuni electrice, potrivit unui anunț al grupului PSA. Utilitarele electrice vor fi disponibile în două variante de autonomie: 200 sau 300 de kilometri.
Vineri, 18 Octombrie 2019 | Intern

Vânzările de mașini electrice au crescut cu aproape 140% în România în primele 9 luni ale anului: Renault revine pe primul loc în topul mărcilor

Românii au cumpărat peste 1.000 de mașini electrice în primele 9 luni ale anului, în creștere cu 140%, iar Renault a revenit pe prima poziție în topul mărcilor după ce a detronat liderul Nissan.
Vineri, 18 Octombrie 2019 | Intern | 16 comentarii

Dacia: "Prioritățile noastre sunt infrastructura și lupta împotriva invaziei de mașini second-hand în România"

Christophe Dridi, directorul general Automobile Dacia şi Groupe Renault România, consideră că infrastructura rutieră și "lupta împotriva invaziei de mașini second-hand pe străzi" reprezintă prioritățile mărcii de la Mioveni.
Vineri, 18 Octombrie 2019 | Industrie

Renault și-a redus așteptările pentru 2019: “Vânzările vor scădea cu 3-4% în acest an”

Renault a anunțat o revizuire a obiectivelor financiare pentru acest an, invocând mediul economic nefavorabil. Constructorul francez se așteaptă ca vânzările să scadă cu 3-4% în 2019.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Intern

Soluții de compromis: lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj-Deva ar putea fi deschis cu o limită de viteză de 80 km/h

Circulația pe lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva ar putea fi inaugurată în această săptămână cu o restricție de viteză de 80 km/h, ca urmare a numeroase probleme care trebuie remediate.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride | 13 comentarii

Viitorul Mercedes-AMG C63 ar putea renunța la motorul V8: nemții pregătesc un sistem hibrid pe baza propulsorului de 2.0 litri

Viitoarea generație Mercedes-AMG C63 ar putea primi un sistem hibrid de propulsie bazat pe motorul de 2.0 litri de 421 CP folosit în prezent pe modelele de performanță din gama compactă. Totodată, nemții ar putea introduce și un sistem de tracțiune integrală care să includă un mod Drift.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 17 Octombrie 2019 | Formula 1 | 13 comentarii

Echipele au respins introducerea curselor de sâmbătă în locul calificărilor: experimentul ar fi avut loc la trei etape din sezonul 2020

Echipele au respins o propunere prin care sesiunile de calificări de la trei etape de Formula 1 din sezonul 2020 ar fi fost înlocuite cu curse, cu scopul de a experimenta un nou format pentru Marile Premii.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Economic | 1 comentariu

Un nou record pentru Seat: vânzări de 43.200 de unități în luna septembrie, în creștere cu aproape 37%

În primele nouă luni ale anului Seat a comercializat aproape 455.000 de mașini, în creștere cu 9.4% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Germania, Spania și Marea Britanie sunt piețele cu cele mai bune rezultate pentru producătorul iberic.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Industrie | 3 comentarii

Volvo vrea să rămână doar cu mașini electrice în gamă: "Clienții vor decide când renunțăm la motoarele cu combustie internă"

Volvo intenționează să dezvolte exclusiv modele electrice la un moment dat după anul 2025, după ce vânzările de hibrizi vor scădea sub un anumit prag.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Industrie

Mișcări de trupe și la Citroen: noul CEO ar putea deveni Vincent Cobee, fost director de producție la Mitsubishi

Citroen se pregătește să-l numească pe Vincent Cobee în poziția de CEO, potrivit unor surse din cadrul companiei. Fostul director de producție de la Mitsubishi ar urma să o înlocuiască pe Linda Jackson, care va primi un alt rol în cadrul grupului PSA.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Modele noi

Personalizare cu accente sportive: BMW a lansat o gamă de accesorii M Performance pentru noul Seria 2 Gran Coupe

Noul BMW Seria 2 Gran Coupe va putea fi comandat și cu o serie de pachete M Performance. Nemții propun atât elemente de exterior, cât și accesorii pentru interior. Din pachetul M Performance face parte și un sistem de frânare mai performant.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Modele noi

Noua generație Toyota Yaris va primi mai multe versiuni de performanță: GR Sport și GRMN rămân pe lista japonezilor

Toyota va lansa mai multe versiuni de performanță pentru noua generație Yaris, iar printre acestea se vor afla, cel mai probabil, GR Sport și GRMN, pe lângă o versiune mai puternică apropiată de cea dedicată Campionatului Mondial de Raliuri.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Intern | 3 comentarii

România și Bulgaria au reluat negocierile cu Volkswagen pentru uzina din Estul Europei: bulgarii promit subvenții de 260 de milioane de euro

România și Bulgaria speră să profite de situația politică din Turcia pentru a convinge Volkswagen să schimbe țara care va găzdui noua uzina germană. Bulgarii anunță deja că vor dubla subvenția acordată VW la 260 de milioane de euro.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Modele noi | 4 comentarii

Primele schițe cu viitoarea generație Skoda Octavia: prezentarea noului model va avea loc în 11 noiembrie

Skoda a publicat primele schițe cu viitoarea generație Octavia. Modelul va primi o serie de modificări estetice, îmbunătățiri la interior și, conform zvonurilor, și o versiune plug-in hybrid.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru