Arhiva stiri octombrie 2019

Miercuri, 30 Octombrie 2019 | Drive test | 18 comentarii

Test Drive Peugeot e-208 - Prima mutare

Peugeot promite o electrificare rapidă a gamei sale, iar micul 208 electric este prima mutare importantă pe o tablă de șah care începe să fie din ce în ce mai populată. Am testat noul e-208 în Portugalia și am încercat să-l punem în balanță cu Renault Zoe și Opel Corsa-e
Marti, 29 Octombrie 2019 | TV: Comparative

VIDEO: Top Gear a organizat o cursă între Tesla Model 3, BMW M3, Mercedes-AMG C63 S și Alfa Giulia Quadrifoglio

Populara emisiune Top Gear a organizat o cursă inedită între Tesla Model 3, BMW M3, Mercedes-AMG C63 S și Alfa Giulia Quadrifoglio pentru a scoate în evidență cele mai bune caracteristici ale fiecărui model.
Marti, 29 Octombrie 2019 | Intern | 1 comentariu

Vopsitorul anului în România: bucureșteanul Adrian Marius Dumitrescu a câștigat competiția organizată de Policolor

234 de vopsitori auto din toată țara s-au luptat să intre în marea finală Vopsitorul anului în România, competiție care a avut loc vineri în București. 10 vopsitori echipați în combinezoane, cu măștile de protecție pe fată s-au străduit să mixeze o vopsea specială, să o aplice corect, să mânuiască cele mai bune pistoale de vopsit pentru a-și demonstra abilitățile și cunoștințele.
Marti, 29 Octombrie 2019 | Masini autonome

Grupul Volkswagen a fondat o divizie pentru mașini autonome: germanii vor să producă utilitare și taxi-uri autonome din 2025

Grupul Volkswagen intenționează să producă utilitare și taxi-uri autonome pe scară largă începând din preajma anului 2025 prin intermediul unei divizii care va furniza tehnologie pentru toate brandurile.
Marti, 29 Octombrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Cupra Leon ST, surprins pe circuit: break-ul de performanță va fi prezentat în 2020

Brand-ul Cupra va lansa în 2020 versiuni de performanță pentru noua generație Leon. Prototipul viitorului Cupra Leon ST a fost surprins într-un test realizat la Nurburgring. Break-ul de performanță va miza pe motorul pe benzină de 2.0 litri de 300 CP.
Marti, 29 Octombrie 2019 | Modele noi | 2 comentarii

Renault Captur va primi și o versiune hibridă în 2020: sistemul E-Tech va fi împrumutat de la noua generație Clio

Noua generație Renault Captur va primi anul viitor și o versiune hibridă, car se va adăuga variantei plug-in hybrid anunțată anterior. Versiunea hibridă va împrumuta sistemul E-Tech de pe noul Renault Clio.
Marti, 29 Octombrie 2019 | Concepte

Hyundai propune o versiune extremă pentru Veloster N: modificări exterioare și suspensii îmbunătățite

Hyundai va expune Veloster N Performance Concept în cadrul SEMA Show din SUA. Producătorul asiatic propune modificări estetice, o suspensie și mai rigidă și un sistem de frânare îmbunătățit. Pentru moment, nu există informații oficiale cu privire la o posibilă versiune de serie.
Marti, 29 Octombrie 2019 | Drive test | 41 comentarii

Episodul 9 - Aveți câteva minute pentru o discuție serioasă despre motoarele diesel?

Motoarele diesel au devenit paria industriei auto în ultimii ani: vânzările au scăzut abrupt, cota de piață e în cădere liberă. Și totuși, sub perdeaua imaginii negative stau câteva informații care ar putea să vă surprindă: studiile serioase la nivel european arată că un motor diesel modern este (cel puțin) la fel de curat ca un motor modern pe benzină.
Marti, 29 Octombrie 2019 | Modele noi | 7 comentarii

Suzuki va vinde doar modele hibride începând din 2020: singura excepție va fi Jimny, iar Celerio va fi eliminat din gamă

Suzuki pregătește o gamă formată exclusiv din modele hibride începând din 2020 pentru a respecta viitoarele norme de poluare, iar singura excepție de la regulă va fi reprezentată de Jimny.
Marti, 29 Octombrie 2019 | Modele noi

Ferrari a publicat primele imagini și detalii cu 488 Challenge EVO: italienii au pregătit modificări exterioare generoase și un sistem de frânare îmbunătățit

Ferrari 488 Challenge a trecut printr-o serie de modificări. Italienii propun îmbunătățiri estetice gândite pentru a crește apăsarea aerodinamică. În același timp, Ferrari oferă sisteme electronice recalibrate și un sistem de frânare mai bun.
Marti, 29 Octombrie 2019 | Industrie

Volkswagen vrea producție anuală de un milion de electrice, până în 2022: nemții vor deschide două fabrici noi în China

Volkswagen vrea să ajungă la o producție anuală de un milion de mașini electrice, până în 2022. În acest sens, nemții vor deschide două fabrici noi în China, potrivit planurilor consultate de Reuters.
Marti, 29 Octombrie 2019 | Modele noi | 5 comentarii

Renault Arkana va fi disponibil în Europa din 2021: SUV-ul coupe dezvoltat pentru Rusia va primi versiune RS Line și îmbunătățiri la interior

Renault va comercializa SUV-ul coupe Arkana și pe piața europeană începând din 2021, după ce inițial a fost dezvoltat doar pentru Rusia, potrivit unor informații neoficiale.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 29 Octombrie 2019 | Modele noi | 2 comentarii

Poze și informații oficiale referitoare la noua generație Skoda Octavia: dimensiuni mai mari, interior modern și versiuni plug-in hybrid

Skoda a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu viitoarea generație Octavia. Totodată, cehii vin cu o mulțime de informații referitoare la noul model. Skoda Octavia are dimensiuni mai generoase, un interior mult mai modern și două variante plug-in hybrid cu puteri de până la 245 CP.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul hypercar de circuit dezvoltat de Lamborghini: modelul va miza pe motorul V12 și va oferi 830 CP

Lamborghini a publicat primul teaser cu un viitor hypercar dedicat circuitului. Conform surselor, modelul va purta numele de Aventador SVR și va oferi 830 de cai putere.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Formula 1 | 7 comentarii

Schimbări planificate pentru sezonul 2020 al Formulei 1: regulamentul pentru utilizarea pneurilor ar putea fi modificat

Regula potrivit căreia piloții care ajung în ultima parte a calificărilor sunt obligați să înceapă cursa cu pneurile folosite în a doua parte a sesiunii ar putea fi eliminată.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Industrie

Efectul întârzierii noii uzine din Turcia: Volkswagen ar putea muta producția lui Passat în Slovacia

Volkswagen ar putea muta producția lui Passat în Slovacia, ca urmare a întârzierii unei decizii finale cu privire la uzina din Turcia, a cărei construcție a fost amânată din cauza unui conflict armat.
Luni, 28 Octombrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Hyundai Tucson, spionat pe Nurburgring: debutul noii generații ar urma să aibă loc la finalul anului 2020

Hyundai testează viitorul Tucson pe circuitul german de la Nurburgring. Producătorul asiatic pregătește atât modificări estetice consistente, cât și îmbunătățiri pentru interior. Prezentarea noului Tucson ar urma să aibă loc la finalul anului viitor.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Modele noi

Faceți cunoștință cu Ferrari 488 GT3 EVO: elemente aerodinamice noi, ampatament mai mare și pachet special pentru curse de anduranță de 24 de ore

Ferrari 488 GT3 EVO va putea fi admirat pe circuit începând cu anul 2020. Versiunea pregătită de italieni beneficiază acum de un pachet aerodinamic îmbunătățit și de mici elemente noi de interior.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Intern | 3 comentarii

Primăria Oradea: “Vom avea 16 stații noi de încărcare pentru mașinile electrice în primăvara anului viitor”

Primăria Oradea a anunțat că va instala 16 stații noi de încărcare pentru mașinile electrice, iar acestea vor fi disponibile pentru cetățeni în primăvara lui 2020. Contractul are o valoare totală de 2.5 milioane de lei, astfel că, pentru fiecare stație, primăria va cheltui aproximativ 30.000 de euro.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Masini autonome

Hyundai va lansa în noiembrie un serviciu de ride-sharing cu mașini autonome: proiectul va fi desfășurat în California

Grupul Hyundai va lansa un serviciu de ride-sharing cu mașini autonome în statul american California, începând cu luna noiembrie 2019. Producătorul spune că vrea să studieze comportamentul clienților într-un “mediu cu mașini autonome”.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru