Ariel Atom

Vineri, 25 August 2017 | Modele noi

După ce a făcut o mașină care se bătea cu Bugatti Veyron, Ariel promite și un supercar electric de peste 1000 de cai putere

Ariel este un producător de nișă din Marea Britanie, specializat în producția de mașini rapide. După ce a creat Atom, o mașină care accelera la fel de repede ca un bugatti veyron, Ariel promite acum și un supercar electric.
Vineri, 26 Decembrie 2014 | Modele noi

Ariel Nomad este primul off-roader din gama constructorului specializat în roadstere extreme

Compania britanică Ariel, cunoscută pentru roadsterul Atom, va lansa primul model cu capacități de off-roader din gama sa. Numele noului model este Nomad.
Vineri, 09 Mai 2014 | Modele noi

Ariel Atom 3.5R, o nouă versiune a supercarului minimalist: 0-100km/h în 2.6 secunde

Ariel Atom, modelul sportiv construit de un producător britanic independent, a primit o nouă versiuneă, 3.5R, capabilă să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 2.6 secunde.
Joi, 11 Octombrie 2012 | Modele noi

Ariel Atom 3.5, versiunea actualizată a supercarului britanic

Ariel i-a aplicat lui Atom o actualizare, botezată Atom 3.5. Aceasta prezintă o versiune modificată a şasiului lui Atom V8 şi are alte modificări care îi sporesc confortul.
Vineri, 03 August 2012 | Tuning

Ariel Atom primeşte un kit de 700 CP de la DDMWorks

Tunerii de la DDMWorks au echipat un Ariel Atom cu un motor 2.0 Ecotec cu sistem twin-charger, adică un compresor şi o turbină, rezultând o rachetă de 700 CP.
Luni, 01 August 2011 | Modele noi

După Atom V8, Ariel pregăteşte o "super motocicletă"

Creatorii lui Atom V8, maşina care accelerează la fel de repede ca un Bugatti Veyron, pregătesc o super motocicletă care va costa peste 22.000 de euro.
Joi, 28 Iulie 2011 | Modele noi

Creatorii lui Ariel Atom vor construi şi motociclete

Simon Saunders, şeful Ariel, a anunţat recent că pregăteşte un superbike cu motor Honda. Modelul va fi inspirat din celebrul lor model, Atom, inspirat la rândul său din motociclete.
Luni, 25 Octombrie 2010 | Video

VIDEO: O imprimantă EPSON se întrece cu un Ariel Atom 3

Cei de la Epson au organizat o competiţie inedită pe un circuit din Marea Britanie. Au montat o imprimantă pe un Ariel Atom şi aceasta trebuia sa imprime fiecare viraj în timp ce era abordat de modelul sport britanic. Dacă a reuşit sau nu, vedeţi în clip-ul de mai jos.
Joi, 21 Ianuarie 2010 | Modele noi

Cel mai ieftin Ariel Atom costa mai putin de 50.000 de dolari

Modelul britanic Ariel Atom este disponibil si la un pret mai mic pentru cei care visau la unul dar nu si-l puteau permite. Versiunea de 219 CP a lui Atom costa 49.980 de dolari.
Vineri, 17 Aprilie 2009 | Modele noi

Irmscher a lansat noul competitor al lui Ariel Atom si Caterham Seven

Tunerul german Irmscher a lansat modelul 7 Turbo, bazat pe un model legendar Lotus. Modelul are un raport putere/greutate foarte bun, ce ii ofera performante remarcabile.

Tag-uri similare

Opel, Honda, Caterham, tuning, Irmscher, Ariel Atom, Atom, motor Honda, 7 Turbo, Honda K20
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru