Irmscher a lansat noul competitor al lui Ariel Atom si Caterham Seven

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 17.04.2009
Tunerul german Irmscher a lansat modelul 7 Turbo, bazat pe un model legendar Lotus. Modelul are un raport putere/greutate foarte bun, ce ii ofera performante remarcabile.

Irmscher, tunerul german specializat in modificarea modelelor Opel, a lansat un nou competitor al modelelor precum Ariel Atom si Caterham Seven. Irmscher 7 Turbo este bazat pe Lotus Super Seven si este creat pentru a oferi performante prin masa redusa.

Noul Irmscher 7 Turbo este disponibil in patru nivele diferite de echipare, cel mai puternic fiind 7 Turbo Sport. Acest model cantareste doar 725 kilograme si dezvolta 280 CP. Raportul putere/greutate al acestui model este de 390 CP / tona, nivel mai ridicat decat al multor modele precum Chervolet Corvette Z06.

Versiunea de baza a lui Irmscher 7 Turbo vine echipata cu un propulsor aspirat care dezvolta 150 CP, pe cand versiunea entry-level echipata cu un motor supraalimentat dezvolta 210 CP. Toate motoarele lui Irmscher 7 sunt de provenienta Opel. Modelul care dezvolta 210 CP are un pret de 55.000 euro, fara TVA.

Toate versiunile de echipare beneficiaza de o suspensie sport si de anvelope pe masura, iar dotarile standard include aer conditionat si acoperis din panza care este impermeabil. Ceasurile de bord ale lui 7 sunt desenate special pentru acesta, iar motorul este pornit prin apasarea unui buton.

Via | Irmscher

Comentarii (1)

  • URAGANU
    similaritati
    Ah cat de mult seamana cu modelul americam Prowler :D Niste masini minunate.
    Mai mult de 100 de cai la 260Kg ? :)) Mama mia =))

    Superb !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru