Creatorii lui Ariel Atom vor construi şi motociclete

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 28.07.2011
Simon Saunders, şeful Ariel, a anunţat recent că pregăteşte un superbike cu motor Honda. Modelul va fi inspirat din celebrul lor model, Atom, inspirat la rândul său din motociclete.

Ariel Motors va construi şi motociclete începând cu anul 2012. Într-un fel, numele Ariel se întoarce la origini, acesta fiind denumirea unei mărci de motociclete de la începutul secolului XX, care a devenit apoi Triumph. Între timp, şeful Ariel a decis să creeze o motocicletă sport cu motor de origine Honda, care să fie fabricată în serie limitată şi fiecare exemplar să fie personalizat.

În fiecare an, cei de la Ariel intenţionează să producă între 100 şi 200 de motociclete. Unele surse sugerează superbike-uri, în timp ce altele spun doar că Ariel Motors va construi motociclete. Având în vedere natura sportivă a lui Ariel Atom şi renumele căpătat de Ariel graţie acestui model, ne aşteptăm ca producătorul respectiv să ofere modele sport, destinate pasionaţilor înrăiţi ai motociclismului.

Fiecare motocicletă va fi construită manual şi va avea trăsături distincte. Cei de la Ariel nu au exemplificat obiectul acestei personalizări, dar ne aşteptăm la culori speciale, inscripţii pe şa, precum şi opere din artă realizate din metal care vor forma piesele motocicletei.

Cei de la Ariel iau în considerare două modele diferite. Ambele au fost prefigurate printr-o schiţă oficială, care arată intenţiile mărcii pentru industria moto.

Via | Autocar

Comentarii (3)

  • se va numi Persil Molecula
    4 2
  • :)
    Ce titlu pompos.Zici ca vor construi si nave spatiale sau avioane turbo jet.
    2 1
  • :)
    Sau zici ca la ora actuala mai construiesc inca 90000 de feluri de masinarii.De la submarine pana la sateliti si de la masini pana la motociclete. :))
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru