Austria

Vineri, 28 Iunie 2019 | F1 TOP

Hamilton și Leclerc, cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Austria: accidente pentru Bottas, Verstappen și Hulkenberg

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente din Austria, în timp ce Charles Leclerc a stabilit timpul de referință în a doua sesiune. Nico Hulkenberg a fost protagonistul unui accident.
Joi, 27 Iunie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Austriei: Mercedes se teme de defecțiuni tehnice din cauza căldurii

Mercedes anticipează că vremea caniculară ar putea fi principalul obstacol în calea unei victorii în cursa din Austria, în care Lewis Hamilton este de departe principalul favorit după dominația autoritară din acest sezon.
Marti, 30 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Măsuri inedite în Austria: mașinile electrice vor putea circula cu viteze mai mari pe autostrăzi la ore de vârf

Austria va permite mașinilor electrice să circule cu 130 km/h pe autostrăzi la ore de vârf, atunci când viteza celorlalte mașini este limitată la 100 km/h din cauza poluării excesive.
Duminica, 30 Septembrie 2018 | O lume nebuna

Excese austriece: un șofer fără permis, surprins cu 338 de km/h pe autostradă

Excesele de viteză sunt universale: poliția austriacă a fost alertată de participanții la trafic cu privire la un șofer care circula cu viteză mare pe autostradă. Radarele au dezvăluit și valorile exacte: 338 de km/h viteză de vârf și o medie de 289 km/h pe 44 de kilometri. Șoferul nu avea permis.
Duminica, 01 Iulie 2018 | F1 TOP

Verstappen a câștigat cursa din Austria! Raikkonen și Vettel pe podium, Hamilton, Bottas și Ricciardo au abandonat

Max Verstappen a obținut o victorie nesperată în Marele Premiu al Austriei în fața cuplului Ferrari format din Kimi Raikkonen și Sebastian Vettel, în timp ce Lewis Hamilton, Valtteri Bottas și Daniel Ricciardo au abandonat din motive tehnice.
Sambata, 30 Iunie 2018 | F1 TOP

Bottas va pleca din pole position în Austria și va fi urmat pe grila de start de Hamilton. Vettel, locul 6 după o penalizare cu 3 poziții

Valtteri Bottas a stabilit cel mai bun timp în calificările pentru Marele Premiu al Austriei și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul său Lewis Hamilton, în timp ce Sebastian Vettel va pleca de pe locul 3.
Vineri, 08 Iunie 2018 | Industrie

Confirmare oficială: Noul BMW Z4 va fi produs de Magna-Steyr în Austria, începând cu noiembrie 2018

Noua generație a modelului BMW Z4 va fi construită în fabrica Magna-Steyr din Austria, începând cu luna noiembrie 2018, potrivit unui anunț oficial al companiei.
Vineri, 18 Mai 2018 | Industrie

Mercedes a dat startul producției pentru noua generație Clasa G: uzina austriacă din Graz se ocupă de acest model încă din 1979

Noua generație Mercedes-Benz Clasa G a intrat oficial în producție la fabrica din Graz, Austria. Uzina este responsabilă de construcția lui Clasa G de aproape 40 de ani, primul vehicul fiind livrat în 1979.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Clienții din 4 țări europene pot să-și rezerve primul SUV electric de la Audi: e-tron quattro este disponibil acum în Norvegia, Elveția, Austria și Belgia

Audi a anunțat că elvețienii, austriecii și belgienii își pot plasa precomenzile pentru viitorul său SUV electric, după ce modelul e-tron quattro a fost disponibil întâi în Norvegia.
Duminica, 09 Iulie 2017 | F1 TOP

Bottas, victorie ușoară în Austria. Vettel urcă pe podium și își extinde avansul în clasament. Hamilton, locul 4

Valtteri Bottas a câștigat cursa din Austria în fața lui Sebastian Vettel, care și-a extins însă avansul din clasament la 20 de puncte în fața lui Lewis Hamilton, care a terminat pe locul 4 în spatele lui Daniel Ricciardo.
Sambata, 08 Iulie 2017 | F1 TOP

Bottas, pole position în Austria în fața lui Vettel. Hamilton, locul 8 după o retrogradare pe grilă

Valtteri Bottas va pleca din pole position în Marele Premiu al Austriei din fața lui Sebastian Vettel. Lewis Hamilton a schimbat cutia de viteze și va pleca de pe locul 8 după o penalizare de 5 poziții.
Joi, 06 Iulie 2017 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Austriei: rivalitatea dintre Hamilton și Vettel ajunge la un nou nivel

Lewis Hamilton și Sebastian Vettel vor relua lupta pentru titlul mondial în Austria după incidentul din Azerbaidjan care a pus în umbra performanțele pilotului Ferrari din acest an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 06 Iulie 2016 | F1 TOP

Ferrari nu a greşit strategia în Austria: pana lui Vettel, cauzată de resturi de materiale de pe circuit

Pirelli a confirmat că pana suferită de Sebastian Vettel în cursa din Austria a fost provocată de resturi de materiale de pe circuit, astfel că Ferrari nu a greşit strategia germanului.
Luni, 04 Iulie 2016 | F1 TOP

Rosberg nu-şi recunoaşte vina în acroşajul cu Hamilton: "Coliziunea a fost provocată de britanic"

Nico Rosberg susţine că Lewis Hamilton este vinovat de acroşajul din finalul cursei din Austria, deşi a fost declarat răspunzător inclusiv de FIA.
Duminica, 03 Iulie 2016 | F1 TOP

Război total la Mercedes: Hamilton a câştigat în Austria după un acroşaj în ultimul tur cu Rosberg!

Lewis Hamilton a obţinut victoria în cursa din Austria după ce l-a depăşit în ultimul tur pe Nico Rosberg, iar cei doi s-au acroşat câteva secunde mai târziu şi au provocat retrogradarea germanului pe locul 4.
Sambata, 02 Iulie 2016 | F1 TOP

Hamilton, favorit la victorie în Austria după ce a obţinut pole position-ul. Rosberg şi Vettel, penalizaţi cu câte 5 poziţii pe grilă

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul pentru cursa din Austria într-o sesiune afectată de ploaie la capătul căreia Nico Rosberg şi Sebastian Vettel au fost penalizaţi cu câte 5 poziţii.
Vineri, 01 Iulie 2016 | F1 TOP

Debut în forţă pentru Mercedes în Austria: Rosberg şi Hamilton, cei mai rapizi în antrenamente

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în antrenamentele de vineri din Austria şi a fost urmat de coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton.
Joi, 30 Iunie 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Austriei: Rosberg mizează pe un hattrick pe circuitul care favorizează Mercedes

Nico Rosberg speră să rămână singurul pilot care câştigă în Austria după revenirea Formulei 1 pe Red Bull Ring în 2014, însă va avea un adeversar de temut în Lewis Hamilton.
Miercuri, 24 Iunie 2015 | Formula 1

Mercedes a ocupat primul loc la debutul testelor din Austria

Pascal Wehrlein a ocupat prima poziţie pentru Mercedes în ziua inaugurală a testelor din Austria, care a fost prelungită cu două ore după o ploaie torenţială care a bulversat programul echipelor.
Marti, 23 Iunie 2015 | Formula 1

Toro Rosso evaluează un update aerodinamic major în testele din Austria

Toro Rosso va evalua în sesiunea de teste de pe circuitul Red Bull Ring un update aerodinamic semnificativ pentru monopost, care a fost deja utilizat în cursa din Austria.

Tag-uri similare

Audi, vanzari, Romania, Mazda, Concept, tuning, accident, Ungaria, Mazda3, Austria
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru