Bmw neue klasse

Joi, 21 Martie | Masini electrice si hibride

Viitoarele modele electrice BMW vor avea încărcare bidirecțională

Viitoarele modele BMW din familia de electrice Neue Klasse vor avea încărcare bidirecțională, a confirmat marca germană. Primul model de serie din noua familie de modele va fi lansat în 2025.
Miercuri, 22 Noiembrie 2023 | Fotospion

Primele imagini sub camuflaj cu viitorul SUV electric BMW, bazat pe arhitectura Neue Klasse

Fotografii spion au surprins, pentru prima oară, viitorul SUV electric BMW, bazat pe arhitectura Neue Klasse. Acesta este acoperit cu o folie de camuflaj, astfel că nu se poate observa niciun detaliu semnificativ de design.
Sambata, 02 Septembrie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este BMW Neue Klasse, conceptul care anunță designul viitorului model produs în Ungaria

În cadrul unui eveniment desfășurat la Munchen, chiar înainte de salonul care va începe în 4 septembrie, BMW a dezvăluit conceptul Neue Klasse, o privire asupra viitorului său design și asupra unui viitor model produs în Ungaria.
Vineri, 04 August 2023 | Concepte

BMW: primul prototip al unui model Neue Klasse de serie va fi prezentat în septembrie

BMW a anunțat oficial că va prezenta în curând prima versiune de serie bazată pe noua arhitectură Neue Klasse pentru mașini electrice. Prezentarea noului model va avea loc în septembrie.
Miercuri, 15 Martie 2023 | Tehnologie

BMW: Noul head-up display, pe toată lățimea parbrizului, în producție din 2025

Constructorul german de automobile anunță că noul său head-up display, dispus pe toată lățimea parbrizului, va intra în producție din 2025. Acesta se va regăsi pe modelele din viitoarea generație Neue Klasse.
Luni, 06 Februarie 2023 | Industrie

Viitoarele modele electrice BMW Neue Klasse vor fi construite în Ungaria și Mexic

BMW a anunțat oficial că viitoarele modele electrice din seria Neue Klasse vor fi construite în Ungaria și Mexic, din 2025. Totodată, bavarezii anunță și o investiție semnificativă pentru extinderea uzinei din statul nord-american.

Tag-uri similare

BMW, Ungaria, model electric, Mexic, BMW electric, bmw neue klasse, bmw ungaria, bmw mexic, fabrica bmw mexic, fabrica bmw ungaria
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru