Brabus

Vineri, 04 Aprilie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (7)

Automarket continuă şi în această săptămână rubrica dedicată tuningului cu alte 10 noi oferte. Cap de afiş este Volkswagen Passat, care ne dovedeşte că se poate transforma într-un model sportiv doar cu câteva accesorii şi un buget redus.
Vineri, 28 Martie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (6)

Episodul dedicat celor mai tari creaţii din lumea tuningului ne aduce astăzi în interiorul unui pick-up „vânătoresc” şi ne facem să visăm la sute de cai putere cu ajutorul micilor Mercedes CLA45 AMG şi Audi TT-RS.
Vineri, 14 Martie 2014 | GENEVA 2014

TOP 10: Cele mai reuşite pachete de tuning ale Salonului Auto de la Geneva

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, toate casele de tuning cu renume şi-au făcut temele. Am adunat pentru voi cele mai interesante dar şi cele mai scumpe pachete introduse cu ocazia salonului elveţian. Atracţia principală? Un Mercedes S-Klasse poleit cu aur.
Joi, 06 Martie 2014 | GENEVA 2014

Brabus ForTwo Xclusive Red Edition - roşu pasional şi mulţi cai putere

Brabus a modificat substanţial actualul Smart ForTwo cu un pachet de caroserie vopsit în culoarea exclusivistă Jupiter Red. Modelul a fost expus la începutul săptămânii la Salonul de la Geneva.
Vineri, 29 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (21)

Săptămâna aceasta ne concentrăm toate forţele asupra Salonului De tuning de la Essen, Germania. Toate numele mari ale tuningului european au profit de ocazie pentru a ne oferi creaţii cât mai nebune.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (18)

Automarket vă oferă astăzi un kit de tuning pentru Dacia Duster, dar şi pentru Volkswagen Jetta. Nu lipsesc câteva noutăţi de la SEMA Las Vegas, dar şi cea mai nouă achiziţie a poliţiei din Dubai: un Mercedes G63 AMG modificat de Brabus.
Vineri, 13 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

TOP 10: Tuninguri lansate la Salonul Auto de la Frankfurt

Pe lângă numărul mare de constructori, la Salonul Auto de la Frankfurt s-au aflat şi numeroşi tuneri. Toţi au depus eforturi pentru a prezenta modele cu o faţă nouă. Vedete au fost produsele Mercedes, dar şi Lamborghini.
Luni, 09 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Brabus iBusiness 850, cea mai puternică versiune a noului S-Klasse

Brabus vine la Salonul Auto de la Frankfurt cu un S-Klasse de 850 CP, capabil să atingă 350 km/h. Pasagerii din spate au la dispoziţie o serie de gadget-uri, toate din grădina Apple.
Joi, 25 Iulie 2013 | Tuning

Kit de tuning de la Brabus pentru noul Mercedes-Benz S-Klasse

Dacă noul S63 AMG nu vă convinge cu ai săi "modeşti" 585 de cai putere, cei de la Brabus vă stau la dispoziţie cu un kit care duce puterea totală a modelului german până la 720 CP.
Vineri, 10 Mai 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (9)

Automarket revine astăzi cu un nou episod al celor mai proaspete creaţii din lumea tuningului. Ne vor însoţi noul Range Rover Sport, o armată de Mercedes-uri şi chiar micul Chevrolet Trax.
Joi, 28 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Brabus 800 Roadster - cel mai puternic Mercedes SL65 AMG din lume vine la Geneva

Brabus a anunţat că va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Geneva cea mai puternică reinterpretare a actualului Mercedes SL65 AMG. Roadsterul german ajunge până la pragul de 800 de cai putere.
Luni, 04 Februarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (3)

Şi în această săptămână Automarket vă aduce propuneri de tuning interesante. Printre ele se numără şi interiorul unui Mercedes Sprinter, placat cu aur, evaluat la aproape 300.000 de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 04 Noiembrie 2012 | Tuning

Mercedes-Benz A-Klasse a fost modificat de Brabus

Noul Mercedes-Benz A-Klasse a fost lansat de curând pe piață, dar deja a intrat în vizorul caselor de tuning. Brabus, preparatorul semi-oficial Mercedes a prezentat deja un set de fotografii cu varianta modificată.
Marti, 09 Octombrie 2012 | Tuning

Mercedes CLS Shooting Brake primeşte vizita celor de la Brabus

Mercedes CLS Shooting Brake are parte de primul său pachet de tuning, oferit de Brabus. Casa germană are grijă de toate versiunile break-ului coupe, oferind ceva mai multă putere sub capotă şi un design agresiv.
Miercuri, 19 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Mercedes A-Klasse primeşte la Paris un kit de tuning semnat de Brabus

Brabus va expune în cadrul standului său de la Paris şi un kit de tuning pentru noua generaţie A-Klasse. Pachetul va include modificări estetice, dar şi ceva mai mulţi cai sub capotă.
Luni, 23 Iulie 2012 | Modele noi

Smart şi Brabus aniversează 10 ani de colaborare cu un model ForTwo special

Smart şi Brabus crează automobile de oraş speciale de zece ani. Pentru a marca această aniversare, au creat un model Smart ForTwo special botezat sobru 10th anniversary.
Joi, 14 Iunie 2012 | Tuning

Brabus pregăteşte o super ambulanţă cu motor V8

Brabus lucrează în prezent la cea mai rapidă ambulanţă din lume. Va fi dezvoltată pe baza unui Mercedes Sprinter şi va fi propulsată de un motor V8 de 5.5 litri.
Miercuri, 16 Mai 2012 | Tuning

Brabus va oferi servicii de tuning şi pentru avioane private

Brabus a anunţat că îşi lansează o divizie responsabilă cu modificarea şi personalizarea avioanelor private. Germanii îşi vor concentra atenţia pe interior, dar nu vor uita nici de exterior.
Joi, 08 Martie 2012 | GENEVA 2012

Brabus la Geneva: Contrast între AMG-urile de 800 CP şi modelele electrice

Brabus a venit la Geneva cu noul Bullit şi cu o serie de modele electrice. Printre acestea s-a strecurat şi un Smart ForTwo Cabriolet de 120 CP.
Joi, 01 Martie 2012 | GENEVA 2012

Brabus a tunat noul Smart Fortwo electric

Trebuie să ai mare încredere în propriile forţe pentru a încerca să dezvolţi un kit de tuning pe un model electric precum Smart Fortwo.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Mercedes-Benz, Tesla, Salon Auto, Germania, Geneva, Frankfurt, tuning
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru