Campionatul National de Raliuri

Vineri, 21 Aprilie 2023 | CNR

PREMIERĂ: Primul Toyota GR Yaris care va alerga în Campionatul Național de Raliuri

Echipajul format din pilotul Cătălin Ienășel și navigatorul Adrian Diaconescu va concura în noul sezon al Campionatului Național de Raliuri cu primul Toyota GR Yaris din România pregătit pentru competiție. Această mașină va concura și în Campionatul Național de Viteză în Coastă Masters.
Marti, 06 Decembrie 2022 | Motorsport

Primul pilot tetraplegic din România va alerga în Campionatul Național de Raliuri cu un Renault Clio special adaptat

Ciprian Lupu, primul pilot tetraplegic din România, va concura oficial în noul sezon al Campionatului Național de Raliuri din 2023. Pilotul român va trece la un nou model Renault Clio Rally5, adaptat special pentru el și va fi secundat de către Andrei Pintilii.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Motorsport

Campionatul Național de Raliuri 2018: echipajul Simone Tempestini - Sergiu Itu a devenit matematic campion după victoria obținută la Iași

Pilotul româno-italian Simone Tempestini a reușit să câștige Raliul Iașului și să-și adjudece astfel al treilea titlu în Campionatul Național de Raliuri cu o etapă înaintea finalului de sezon.
Luni, 26 Martie 2018 | Motorsport

Campionatul Național de Raliuri: Simone Tempestini a câștigat Raliul Brașovului

Echipajul format din Simone Tempestini și Sergiu Itu a câștigat Tess Rally Brașov, prima etapă a Campionatului Național de Raliuri.
Miercuri, 20 Decembrie 2017 | Motorsport

Surpriză în Campionatul Național de Raliuri: Titi Aur revine în întrecerea internă la bordul unui Skoda Fabia R5

Din 2018, Titi Aur revine în cadrul Campionatului Național de Raliuri. Alături de acesta îl vom revedea și pe copilotul Silviu Moraru, navigatorul cu care Aur câștiga întrecerea națională în 2001 și 2002. Echipajul va miza pe serviciile unui exemplar Skoda Fabia R5.
Luni, 09 Octombrie 2017 | Motorsport

Campionatul Național de Raliuri 2017: Bogdan Marișca și Carmen Poenaru câștigă titlul național. Cornel Șocariciu (Automarket), pe podium la Mașini Istorice

Campionatul Național de Raliuri ediția 2017 a ajuns la final. Echipajul format din Bogdan Marișca și Carmen Poenaru a câștigat titlul național. Echipa campioană este Napoca Rally Academy.
Sambata, 07 Noiembrie 2015 | Motorsport

ATA Racing Show 2015, cursa de final de an a motorsportului românesc, s-a încheiat. Iată lista câștigătorilor

Cursa de final de sezon 2015 a motorsportului românesc s-a derulat la Academia Titi Aur. Evenimentul a adus aproape 50 de piloți români în fața unui circuit fabulos, unde s-au duelat în mai multe runde pentru o poziție cât mai bună.
Luni, 14 Septembrie 2015 | Motorsport

Simone Tempestini a devenit cel mai tânăr campion naţional de raliuri din istoria României

Simone Tempestini a câştigat Raliul Iaşului şi, la 21 de ani şi o lună, a devenit cel mai tânăr campion naţional din istoria României.
Luni, 15 Iunie 2015 | Intern

Drifturi pe gheața unui patinoar cu Vali Porcișteanu, primul pilot român de raliu pe mașina căruia îți poți scrie numele

Vali Porcişteanu, campion naţional de raliuri în 2011, a oferit fanilor săi o serie de drifturi pe gheața unui patinoar din București. Pilotul a demarat astfel campania prin care le permite tuturor să își scrie numele pe mașina sa de concurs.
Vineri, 14 Noiembrie 2014 | Motorsport

Calendarul CNR pentru sezonul 2015 include nouă etape. Noutăţile sunt Raliul Sibiului şi Raliul Craiovei

Campionatul Naţional de Raliuri va avea nouă etape în sezonul 2015. Noutăţile comparativ cu acest an sunt revenirea Raliului Sibiului şi includerea Raliul Craiovei.
Marti, 25 Februarie 2014 | Motorsport

Reguli noi în CNR 2014: sistem de punctare n-1 şi clasă de maşini istorice

Campionatul Naţional de Raliuri se va desfăşura în acest sezon după regula n-1 prin care contează cele mai bune şase rezultate în cele şapte etape. Organizatorii au introdus şi o clasă dedicată maşinilor istorice.
Joi, 19 Decembrie 2013 | Motorsport

Raliul Sibiului riscă să nu puncteze în CNR în sezonul 2014

Raliul Sibiului nu va conta în clasamentele generale din Campionatul Naţional de Raliuri dacă organizatorii nu anunţă traseul competiţiei până în 29 decembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 28 Noiembrie 2013 | Motorsport

Sezonul 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri va începe cu Raliul Sibiului

Raliul Sibiului va fi prima etapă a sezonului 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri, care se va încheia în septembrie cu Raliul Harghitei, potrivit calendarului provizoriu publicat de FRAS.
Joi, 14 Noiembrie 2013 | Motorsport

Sezonul 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri va avea opt etape

Raliul Timişoarei a fost eliminat din calendarul Campionatului Naţional de Raliuri, astfel că sezonul 2014 va avea doar opt etape. Datele raliurilor vor fi stabilite ulterior.
Luni, 07 Octombrie 2013 | Motorsport

David Botka a câştigat Raliul Iaşului. Delecour, împiedicat de trei căruţe pe traseu

David Botka a obţinut în Raliul Iaşului prima victorie în acest sezon de CNR, în timp ce Francois Delecour a avut probleme de trafic cu trei căruţe întâlnite pe traseu.
Luni, 29 Iulie 2013 | Motorsport

Porcişteanu a câştigat trofeul Colin McRae ERC Flat Out la Raliul Sibiului

Vali Porcişteanu a fost recompensat cu trofeul Colin McRae ERC Flat Out pentru performanţele obţinute la Raliul Sibiului în ciuda numeroaselor defecţiuni tehnice.
Marti, 22 Ianuarie 2013 | Motorsport

Grila de coeficienţi pentru etapele sezonulului 2013

Organizatorii Campionatului Naţional de Raliuri au stabilit grila de coeficienţi pentru sezonul 2013, în care vor conta doar cele mai bune şapte rezultate din cele nouă etape.
Vineri, 18 Ianuarie 2013 | Motorsport

Raliul Ţara Bârsei a fost exclus din calendarul Campionatului Naţional de Raliuri

Sezonul 2013 al Campionatului Naţional de Raliuri va avea doar nouă etape după excluderea din calendar a Raliului Ţara Bârsei, programat iniţial pentru luna septembrie.
Miercuri, 12 Decembrie 2012 | Motorsport

Rezumatele din Campionatul Naţional de Raliuri vor fi transmise de Motors TV

Postul Motors TV va transmite începând de anul viitor rezumatele tuturor etapelor din Campionatul Naţional de Raliuri în cadrul emisiunii Speed.
Marti, 18 Octombrie 2011 | Motorsport

Valentin Porcişteanu - campion CNR 2011

Ultima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2011 - Raliul Moldovei „Comfert” – a desemnat câştigătorii acestui sezon competiţional.

Tag-uri similare

CNR, Lancer Evo, Campionatul National de Raliuri, Mitsubishi Lancer, Titi Aur, Lancer Evo IX, Mitsubishi Lancer Evo IX
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru