Carburant

Miercuri, 08 Decembrie 2021 | Intern

Cresc prețurile la benzină și motorină de la 1 ianuarie

Ministerul Finanțelor a publicat noile accize aferente anului 2022. Cum cele la carburanți au parte de o mică creștere, prețurile la pompă vor fi și ele mai mari de la 1 ianuarie.
Luni, 14 Octombrie 2019 | General

Studiu: Mașinile electrice generează costuri de trei ori mai mici pentru "combustibil" decât cele cu motoare diesel și pe benzină

Mașinile electrice generează costuri de trei ori mai mici pentru curentul electric decât costurile cu benzina sau motorina pentru mașinile cu motoare cu combustie internă, potrivit unui studiu britanic.
Luni, 09 Iulie 2018 | Industrie

Nissan a descoperit noi nereguli la inspecțiile mașinilor sale produse în Japonia: măsurători eronate privind emisiile și consumul de carburant

Nissan a anunțat descoperirea unor noi nereguli privind inspecțiile mașinile sale produse în Japonia, pentru a doua oară în ultimul an. Potrivit japonezilor, datele privind emisiile și consumul de carburant au fost alterate, iar rezultatele au fost trimise către autorități.
Luni, 31 Martie 2014 | Intern

Acciza pentru carburanţi: o analiză ne arată că vom cheltui în medie cu 450 lei în plus pe an

De mâine, 1 aprilie, se va aplica acciza pentru carburanţi. Vom plăti mai mult pentru benzină şi motorină, iar un studiu ne arată că românii vor parcurge, în medie, cu 1.100 kilometri mai puţin pe an.
Joi, 11 Noiembrie 2010 | Intern

2011: Noua benzină E10 poate fi dăunătoare pentru motorul tău

Din 2011, staţiile de alimentare cu carburant vor introduce benzina E10 şi un sortiment diferit de motorină. Unele autoturisme ar putea avea probleme din cauza acestei schimbări, aşa că tranziţia va fi progresivă.
Luni, 15 Martie 2010 | Video

VIDEO: Razboiul carburantului. Atacul pompelor de benzina

Producatorul de pneuri Michelin a lansat o noua campanie de marketing prin care ii indeamna pe soferi sa foloseasca produsele lor pentru a obtine un consum de carburant scazut.
Vineri, 28 August 2009 | Mediu

Americanii vor sa faca etanol din pepeni

Pepenii aruncati de fermieri ar putea fi folositi pentru a fabrica etanol. Americanii arunca 360.000 tone de pepeni anual, din care s-ar putea face 2.5 milioane de litri de etanol.
Marti, 14 Aprilie 2009 | Mediu

ANALIZA: De ce difera consumul anuntat de producator de cel real?

V-ati intrebat vreodata de ce nu reusiti sa obtineti un consum de carburant la fel de redus ca valoarea anuntata de producatorul automobilului pe care il conduceti?
Luni, 13 Aprilie 2009 | Modele noi

Peugeot a lansat oficial noul 308 BioFlex

Peugeot vine in intampinarea francezilor care isi doresc o masina cu emisii reduse si consum scazut. Alternativa o reprezinta noua versiune 308 BioFlex alimentata cu bio-etanol.
Marti, 10 Februarie 2009 | Mediu

Fiat a lansat 500 echipat cu sistem start-stop

Fiat a demarat vanzarile versiunii echipate cu sistem start-stop a modelului 500. Tehnologia a fost aplicata pe motorizarea de 1.2 litri.
Luni, 22 Decembrie 2008 | Intern

Carburantii se vor scumpi cu pana la 15% in prima zi a lui 2009!

Din cauza majorarii accizelor si a introducerii normei de mediu Euro 5, carburantii vor fi scumpiti cu 15%.
Joi, 13 Noiembrie 2008 | Tuning

Litchfield prezinta un Impreza STI de 400 CP!

Tunerul britanic Litchfield a lansat un pachet power pentru Subaru Impreza STI, denumit Type 20.

Tag-uri similare

Fiat, Peugeot, hibrid, emisii, test, studiu, 500, Michelin, pneuri, mediu
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru