Peugeot a lansat oficial noul 308 BioFlex

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 13.04.2009
Peugeot vine in intampinarea francezilor care isi doresc o masina cu emisii reduse si consum scazut. Alternativa o reprezinta noua versiune 308 BioFlex alimentata cu bio-etanol.

Anticipat inca de anul trecut de o versiune concept, noul Peugeot 308 BioFlex a debutat oficial pe piata franceza. Versiunea pe bio-etanol a modelului francez a fost dezvoltata pe versiunea de 1.6 litri 16 valve, existenta deja pe piata.

Modificarile aduse motorului pentru a suporta alimentarea cu benzina dar si cu bio-etanol au fost insotite de un set de pneuri Michelin Energy Saver care permit o economie de carburant de 0.2 litri/100 de kilometri. In conditiile in care propulsorul este alimentat cu benzina, emisiile de CO2 ajung pana la 159 g/km insa valoarea poate scadea cu pana la 70% atunci cand se foloseste bio-etanol.

Noul Peugeot 308 BioFlex este disponibil numai in varianta de caroserie cu cinci usi, cu nivelurile de echipare Premium si Premium Pack. Pretul de pornire fixat de Peugeot pentru 308 BioFlex este de 20.600 de euro.

via| Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru