Economie

Vineri, 31 Iulie 2020 | Economic

Constructorii auto au împrumutat peste 132 de miliarde de dolari în ultimele 5 luni: banii, folosiți pentru a trece peste pandemie

Producătorii auto au împrumutat peste 132 de miliarde de dolari la nivel global pentru a face față scăderii vânzărilor în timpul pandemiei de coronavirus.
Joi, 02 Aprilie 2020 | Intern

Ministrul Economiei: "Industria auto din România va produce echipamente medicale pentru bolnavii de COVID-19"

Industria auto din România vrea să ajute economia şi să contribuie la producţia de echipamente şi produse medicale, precum măşti, combinezoane şi biocide, a anunţat ministrul Economiei, Virgil Popescu.
Joi, 21 Iunie 2018 | Economic

Toyota își mută atenția asupra cercetării pentru a rămâne competitivă: japonezii au început să taie costurile de marketing

Toyota a început să își reducă nivelul costurilor, începând cu bugetul pentru marketing, și se concentrează pe zona de cercetare astfel încât să rămână un constructor competitiv, potrivit Reuters.
Marti, 27 Februarie 2018 | Economic

Nemții trag un semnal de alarmă după ce șeful Geely a cumpărat acțiuni la Daimler: “Nu trebuie să ne lăsăm exploatați de către alte țări”

Germania trebuie să se asigure că nu este exploatată de către alte țări, a declarat ministrul german al Economiei după ce președintele chinezilor de la Geely a cumpărat aproape 10% din Daimler.
Marti, 11 Octombrie 2016 | Masini autonome

O altă față pozitivă a mașinilor autonome: economii majore în sistemul de sănătate prin eliminarea accidentelor

Unul dintre efectele limitării numărului de accidente rutiere prin adoptarea mașinilor autonome este cel legat de economiile realizate de sistemul de sănătate. "Per total ajungem la economii majore pentru guverne", spun oficialii din Australia.
Joi, 18 Decembrie 2014 | Industrie

Prăbuşirea rublei le dă bătăi de cap constructorilor care vând în Rusia: GM, Jaguar Land Rover şi Audi au sistat vânzările pentru a opri pierderile

Perioada nefastă prin care trece economia Rusiei după sancţiunile economice din partea statelor europene şi a Statelor Unite face ca unii producători să fie nevoiţi să ia măsuri radicale în această ţară.
Marti, 19 August 2014 | Industrie

Ungaria creşte economic mulţumită producţiei ridicate a uzinelor Audi şi Mercedes-Benz

Audi şi Mercedes-Benz au adăugat un schimb suplimentar la uzinele pe care cele două mărci premium le au deschise în Ungaria. În acest timp, România - care a ratat investiţia pe care Mercedes a preferat să o facă în final la Kecskemet - a intrat în recesiune.
Joi, 07 Iunie 2012 | Industrie

Fiat trimite 5400 de angajaţi de la sediul central din Torino în şomaj tehnic

Pentru a echilibra pierderile din zona Europa-Asia, şefii Fiat Group au decis ca cei 5400 de oameni cu putere de decizie de la sediul din Torino să intre în şomaj tehnic pentru opt zile. Statul italian va acoperi 80% din salariile acestora.
Luni, 13 Aprilie 2009 | Modele noi

Peugeot a lansat oficial noul 308 BioFlex

Peugeot vine in intampinarea francezilor care isi doresc o masina cu emisii reduse si consum scazut. Alternativa o reprezinta noua versiune 308 BioFlex alimentata cu bio-etanol.
Luni, 30 Martie 2009 | Industrie

Presedintele PSA Peugeot-Citroen a fost demis

Christian Streiff, presedintele grupului francez PSA, a fost demis din cauza rezultatelor slabe si a incapacitatii de a redresa compania.
Miercuri, 18 Martie 2009 | Industrie

SUA adopta programul Rabla

Americanii vor primi intre 3000 si 5000 de dolari la casarea unei masini vechi. Acestia nu sunt insa obligati sa o schimbe cu una noua, cele second-hand fiind si ele acceptate.
Joi, 05 Martie 2009 | Industrie

Vanzarile de automobile noi din Germania au crescut cu 21% in februarie

Datorita primei de casare din Germania, vanzarile de automobile noi din aceasta tara au crescut cu 21%.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Februarie 2009 | Industrie

Saab se indreapta spre faliment

Marca Saab este aproape de faliment dupa ce Suedia a refuzat nationalizarea acesteia, iar GM a renuntat la suportul acordat brandului.
Marti, 17 Februarie 2009 | Industrie

Brembo concediaza 1800 de angajati

Criza economica afecteaza si marii furnizori din industria auto. Este si cazul Brembo, care va concedia 1800 de oameni.
Luni, 26 Ianuarie 2009 | Modele noi

Mercedes va lansa in acest an ML hibrid

In ultimul trimestru al acestui an, Mercedes va dezvalui o versiune hibrida a SUV-ului ML. Trenul de rulare va fi compus dintr-un motor electric si un diesel.
Marti, 13 Ianuarie 2009 | Economic

Petrolul a ajuns la 38 de dolari pe baril. Scade pretul combustibilului?

Pretul de pompa al benzinei si motorinei ar putea sa scada abrupt in urmatoarea perioada: barilul de petrol costa 38 de dolari, dar ar putea ajunge la 30.
Marti, 06 Ianuarie 2009 | Economic

Scadere imensa in vanzari pentru indienii de la Tata

Compania indiana Tata a anuntat scaderi masive ale vanzarilor pe luna decembrie, totalul masinilor vandute fiind la jumatate fata de aceeasi luna din 2007.
Marti, 23 Decembrie 2008 | Economic

Tata va injecta "zeci de milioane de lire" in Jaguar si Land Rover

Amanarile statului britanic in ceea ce priveste ajutorul guvernamental promis marcilor Jaguar si Land Rover ii face pe proprietarii acestora, Tata Motors, sa ia masuri imediate.
Luni, 22 Decembrie 2008 | Industrie

Productia auto din Turcia a scazut la jumatate

Constructorii auto din Turcia su scazut ritmul de productie cu 54% fata de anul 2007. Motivele sunt legate de criza economica din Uniunea Europeana.
Joi, 06 Noiembrie 2008 | Tuning

Un Mammut A.R.T.istic bazat pe Mercedes GL

Tunerii de la A.R.T. au pregatit un bodykit special pentru modelul Mercedes GL, pe care l-au botezat Mammut.

Tag-uri similare

Mercedes, Ford, Dacia, Citroen, Peugeot, GM, vanzari, Romania, productie, Jaguar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru