Scadere imensa in vanzari pentru indienii de la Tata

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 06.01.2009
Compania indiana Tata a anuntat scaderi masive ale vanzarilor pe luna decembrie, totalul masinilor vandute fiind la jumatate fata de aceeasi luna din 2007.

Esential

50% este scaderea in vanzari a Tata Motors in decembrie 2008 fata de decembrie 2007.

Desi criza pare mai adanca in randurile constructorilor care vand modele foarte scumpe, producatorii care se bazeaza pe modele low-cost nu se simt nici ei prea bine.

Dupa ce am vazut ca Dacia incearca sa faca fata crizei trimitand in somaj tehnic muncitorii fabricii din Mioveni, indienii de la Tata au anuntat faptul ca vanzarile din luna decembrie au scazut la jumatate fata de cele din aceeasi luna a anului trecut. Vestile sunt extrem de triste, o astfel de scadere pentru un producator de modele de masa reprezentand oglinda unui inceput de dezastru.

Scaparea ar putea veni pentru indieni din partea celebrului Tata Nano, modelul de 1700 de euro a carui lansare a fost amanata in toamna acestui an si care ar putea intra in showroom-urile constructorului asiatic in primele luni ale lui 2008.

Comentarii (1)

  • 2009
    toamna 2009...in ret numa' de bine
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru