Un Mammut A.R.T.istic bazat pe Mercedes GL

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 06.11.2008
Tunerii de la A.R.T. au pregatit un bodykit special pentru modelul Mercedes GL, pe care l-au botezat Mammut.

De multe ori casele de tuning reinterpreteaza gresit anumite modele, exagerand in alegerea accesoriilor sau supradimensionand modelul real. Este exemplul celor de la A.R.T. care au dat nastere unui adevarat monstru, cel putin la exterior.

Creatia tunerilor se cheama Mammut si are la baza un Mercedes GL. A.R.T. a pregatit un bodykit care amplifica agresivitatea modelului si mareste dimensiunile unui model care deja impresiona la acest capitol.

Kitul exterior include bosaje mai largi, doua spoilere modificate radical pentru partea frontala si posterioara, un set de lumini LED, proiectoare de ceata, un eleron montat pe acoperis si un deflector din fibra de carbon care gazduieste patru tevi cromate de dimensiuni mari cu logo-ul A.R.T.

Pe timp de noapte, Mammut se lumineaza precum un pom de Craciun multumita luminilor instalate la nivelul pragurilor si al prizelor de aer din bosaje. Un element nou, gandit de A.R.T. este sistemul care aprinde stopurile LED de fiecare data cand usile masinii sunt deschise.

La interior sportivitatea se combina cu opulenta subliniata de pachetele oferite de A.R.T.

si de combinatiile piele cu lemn, piele cu alcantara, piele simpla si piele cu fibra de carbon.

Deocamdata A.R.T. a modificat doar versiunile diesel ale modelului GL, versiunile pe benzina echipate cu motoare V6 si V8 urmand sa primeasca tratamentul tunerilor in viitorul apropiat. Potrivit A.R.T., aceste versiuni vor primi pe langa pachetul exterior si cateva modificari tehnice care vor creste puterea motoarelor cu aproximativ 20%.

via | WorldCarFans  

Comentarii (1)

  • marius
    imi plac luminile de la aripi...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru