Citroen DS

Luni, 09 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Citroen aduce la Frankfurt un nivel special de echipare pentru gama DS numit Faubourg Addict

Citroen va aduce la Salonul Auto de la Frankfurt un nivel de echipare special numit Faubourg Addict. Acest nivel va fi disponibil doar pentru gama de modele DS.
Luni, 12 August 2013 | FRANKFURT 2013

Citroen lansează la Frankfurt primul model al gamei abordabile C-Line: noua generaţie C3

Citroen va expune în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt primul produs al gamei C-Line. Modelul va fi un înlocuitor al actualului C3 şi va miza pe un design îndrăzneţ şi simplitate.
Luni, 20 Mai 2013 | Modele noi

Citroen va avea o gamă entry-level, botezată C-Line

Citroen îşi va simplifica gama. Va vinde produse premium DS în continuare, dar va dezvolta şi o nouă gamă, cu preturi mai mici şi un design la fel de curajos. Gama nu va concura însă cu produsele low-cost Dacia.
Joi, 11 Aprilie 2013 | Concepte

Citroen DS Wild Rubis - conceptul primului SUV din gama DS a fost dezvăluit

Citroen va expune în cadrul Salonului Auto de la Shanghai conceptul DS Wild Rubis. Prototipul anticipează primul SUV din gama premium DS a francezilor.
Joi, 10 Mai 2012 | Industrie

Citroen desparte birourile de design ale gamei normale şi ale liniei DS

Pentru a realiza o diferenţiere acută între cele două game paralele de modele pe care le are în dezvoltare, Citroen va despărţi echipele de designeri. Linia DS va avea, astfel, un grup dedicat de designeri.
Vineri, 04 Mai 2012 | Autoipoteze

Citroen ar putea oferi un SUV în gama DS

Citroen C4 Aircross ar putea primi o versiune DS, spun italienii de la Motori Online. Modelul respectiv ar putea debuta în 2015 şi primeşte schimbări la interior şi la exterior, platforma tehnică nefiind modificată.
Joi, 12 Aprilie 2012 | Industrie

Citroen a vândut 200.000 de unităţi din gama DS în doi ani

Francezii de la Citroen sărbătoresc vânzarea a 200.000 de unităţi din gama DS. Noua gamă DS a debutat în 2010 cu DS3, urmat apoi de DS4 şi DS5.
Miercuri, 21 Martie 2012 | Modele noi

Imagini noi cu misteriosul membru al gamei Citroen DS

Citroen pregăteşte lansarea unui nou membru în gama DS. Imaginile noi, apărute astăzi în presă surprind modelul pe o stradă din Paris.
Luni, 19 Martie 2012 | Modele noi

Citroen pregăteşte un nou model DS - primul teaser

Citroen a publicat astăzi o imagine care anunţă un nou model marca DS. Fotografia intuieşte profilul unui model de dimensiuni mari, posibil chiar un urmaş al actualului C6.
Miercuri, 21 Decembrie 2011 | Autoipoteze

Citroen ar putea aduce la Geneva conceptul lui DS1

Citroen lucrează la un nou membru al gamei DS. Acesta ar putea să îşi facă apariţia sub formă de concept în primăvara lui 2012 la Salonul de la Geneva.
Miercuri, 09 Noiembrie 2011 | Modele noi

Citroen: Gama DS va avea şase modele diferite

Citroen va construi un rival premium pentru Fiat 500, alături de încă trei modele aparţinând gamei DS. Cel mai mic model din gamă s-ar putea numi DS1, în timp ce vârful gamei ar putea fi denumit DS9.
Joi, 15 Septembrie 2011 | Industrie

Renault vrea să reinventeze marca Alpine

Pe lângă anunţul legat de intenţiile de înfiinţare a mărcii de nişă Alpine, cei de la Renault au dezvăluit faptul că Megane şi Scenic vor primi un facelift în următorul an, iar înlocuitorul lui Laguna debutează în termen de trei ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 22 Iunie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Citroen anunţă DS3 Cabrio şi un hot-hatch DS4 Racing

Citroen mizează mult pe succesul liniei DS în viitor. Preşedintele PSA anunţă deja un DS3 cabrio anul viitor şi chiar un DS4 Racing. Oficialul nu exclude nici ipoteza unor extreme DS2 şi DS6.
Marti, 21 Iunie 2011 | Economic

Citroen a dat lovitura cu DS3: 100.000 de unităţi vândute în 15 luni

Citroen DS3 se bucură de o primire bună din partea publicului. O dovedesc vânzările record, coupe-ul cu accente premium reuşind să se vândă în 100.000 de unităţi.
Marti, 08 Martie 2011 | Autoipoteze

Citroen plănuieşte relansarea lui 2CV în 2013

Citroen lucrează în prezent la un proiect ce ar putea aduce pe piaţă un urmaş al legendarului 2CV. Informaţia a fost confirmată de un oficial francez, care a estimat data lansării undeva în 2013.
Luni, 28 Februarie 2011 | Modele noi

Peste 400 de unităţi Citroen DS4 au fost vândute în trei ore pe internet

Cei de la Citroen au vândut 425 unităţi DS4 pe internet în Franţa şi Elveţia. Preţul de pornire al modelelor respective era de 31.970 de euro cu TVA inclus, iar clienţii lor vor beneficia de primele unităţi fabricate.
Miercuri, 27 Octombrie 2010 | Modele noi

Conceptul Citroen Metropolis va da naştere modelului DS9

Gama Citroen DS va primi un nou membru în următorii ani, care se va lupta cu modelele de lux ale producătorilor premium germani. Modelul se va numi DS9 şi va fi destinat pieţei din China.
Vineri, 01 Octombrie 2010 | General

Gama Citroen DS va include un model sport

Pe lângă versiunile clasice ale lui modelelor din gama DS, Citroen are în vedere construirea unei sportive pur-sânge care să se încadreze în aceeaşi linie premium a francezilor.
Marti, 20 Iulie 2010 | Modele noi

Citroen aduce la Paris un brand dedicat tinerilor din generaţia iPod

Citroen va lansa în octombrie un brand complet nou, dedicat tinerilor care pun mare preţ pe designul revoluţionar şi interiorul non-conformist. Primul model de serie va fi inspirat de conceptul C-Cactus, prezentat în 2007.
Joi, 15 Iulie 2010 | Modele noi

Conceptele Citroen Survolt şi Metropolis vor fi produse în serie

Citroen Survolt ar putea da naştere unui model sportiv electric în serie limitată, în timp ce Metropolis ar putea anticipa o limuzină DS9, în gama premium a francezilor.

Tag-uri similare

Toyota, Citroen, DS, Citroen DS, Land Cruiser, Toyota Land Cruiser
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru