Citroen a dat lovitura cu DS3: 100.000 de unităţi vândute în 15 luni

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 21.06.2011
Citroen DS3 se bucură de o primire bună din partea publicului. O dovedesc vânzările record, coupe-ul cu accente premium reuşind să se vândă în 100.000 de unităţi.

Esential

100.000 de unităţi DS3 a vândut Citroen până în prezent.

Decizia Citroen de a introduce o versiune premium a actualului C3, versiune care să reînvie numele legendarului DS, a fost foarte inspirată.

Francezii se bucură acum de un succes deosebit cu mezinul DS3, care a reuşit chiar să atingă un număr record de 100.000 de unităţi produse până în prezent. Performanţa este cu atât mai importantă cu cât DS3 a debutat pe piaţă în luna martie a anului trecut, deci vârsta este încă una destul de fragedă.

Primit cu braţele deschise în Franţa, DS3 a marcat bine şi în deplasare, reuşind să vândă 9100 de unităţi chiar şi în Germania. La acest succes au contribuit motorizările diesel şi benzină eficiente, varietatea de culori disponibilă şi paleta mare de accesorii de personalizare ce pot fi comandate de publicul tânăr.

Seria modelelor premium DS va fi extinsă anul acesta odată cu lansarea lui DS4, aşteptat şi pe piaţa din România. Alături de acesta îşi va face apariţia şi fratele mai mare DS5, care va sosi însă ceva mai târziu. 

via | autopresse

Comentarii (3)

  • Opinie
    Unii mureau de grija DS - urilor. Iata ca in ceea ce-l priveste pe DS3 s-au inselat. La fel se va intampla si cu DS4. DS5 este un pariu mai dificil insa, din cate am vazut, eu mizez si pe el. DS-urile sunt un suflu nou in lumea auto si, ca atare, pe mine nu ma surprinde acesta cifra.
    12 4
  • ****
    nu stiu de cand a aparut in Romania ,dar am vazut cel putin 5 exemplare ....deci se vad vanzarile
    3 0
  • ****
    nu stiu de cand a aparut in Romania ,dar am vazut cel putin 5 exemplare ....deci se vad vanzarile
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru