Imagini noi cu misteriosul membru al gamei Citroen DS

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 21.03.2012
Citroen pregăteşte lansarea unui nou membru în gama DS. Imaginile noi, apărute astăzi în presă surprind modelul pe o stradă din Paris.

La doar două zile de la prima imagine a viitorului membru DS, alte noi poze trădează tot mai mult din surpriza celor de la Citroen. O fotografie surprinsă chiar pe străzile din Paris dezvăluie modelul misterios pe jumătate, restul fiind acoperit cu o prelată roşie. Deşi nu rezolva misterul părţii frontale, fotografia confirmă faptul că vom face cunoştinţă cu o caroserie în cinci uşi.

Cele mai multe voci din industrie au vorbit despre un înlocuitor al actualului C6, o navă amiral extrem de controversată. În urmă cu doi ani Citroen confirma intenţiile sale de a reveni în segmentul modelelor premium cu conceptul Metropolis. Este însă greu de crezut că urmaşul lui C6 va fi un model cu cinci uşi şi nu un sedan.

Imaginile oferite până acum vorbesc despre acelaşi tipar DS, cu un design revoluţionar, agresiv, combinat cu jante extravagante şi linii fluide. Misterul se va spulbera în zilele următoare, când Citroen va publica probabil informaţiile oficiale.

via l carscoop

Comentarii (2)

  • wow.........
    mi se pare mie sau e concept.........mi se pare prea SF.....
    oglinzile laterale mi se par prea 'concept-like'
    mi se pare un fel de 'hatch' ceva asemenetor cu Opel Signum(insa mult mai stilizat)si binenteles Renault VelSatis....
    interesant.........
    deocamdata nu stim nici in ce clasa este aruncat doar este un produs premium....
    20 2
  • vedeti ca sunt poze noi cu masina dezvaluita integral, surprise de diversi "fericiti" care au trecut prin zona
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru