Peste 400 de unităţi Citroen DS4 au fost vândute în trei ore pe internet

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 28.02.2011
Cei de la Citroen au vândut 425 unităţi DS4 pe internet în Franţa şi Elveţia. Preţul de pornire al modelelor respective era de 31.970 de euro cu TVA inclus, iar clienţii lor vor beneficia de primele unităţi fabricate.

Francezii de la Citroen au oferit o serie limitată a lui DS4 pe internet. Toate exemplarele puse la vânzare au fost precomandate rapid, clienţii din Franţa primind 375 de exemplare, în timp ce elveţienii au comandat şi ei 50 de exemplare. Toate aceste precomenzi au avut loc în doar trei ore, iar clienţii Citroen din Germania au la dispoziţie doar 75 de unităţi Citroen DS4. La momentul redactării acestui articol, doar 41 de unităţi DS4 mai erau disponibile pentru precomandă.

Debutul oficial al compactei premium de la Citroen este pregătit pentru luna mai, ceea ce înseamnă că primii clienţi vor avea ocazia să se bucure de maşinile lor înaintea altor fani ai modelului din Europa. Cei de la Citroen le-au promis clienţilor din Franţa că sunt primii cărora le vor livra modelul DS4. Preţul lui Citroen DS4 nu a fost încă anunţat pentru piaţa din România, dar ne putem aştepta ca versiunea entry-level să coste aproape 20.000 de euro dacă se păstrează diferenţa de preţ dintre C3 şi DS3.

Preţul de pornire al exemplarelor Citroen DS4 vândute pe internet de francezi a fost de 31.970 de euro. Valoarea este ceva mai ridicată decât cea la care va fi introdus modelul pe piaţă.

Francezii au dezvăluit preţul versiunii HDi FAP Sport Chic de 160 CP vopsit în nuanţa Grey Shark. În cazul în care se alegea o nuanţă perlată de negru, modelul ar fi costat 32.570 de euro în Franţa. În cazul nuanţei Hickory, modelul are un preţ de 34.970 de euro, iar versiunea THP de 200 CP costă 32.650 euro pe nuanţa Blanc Nacre - tot pe piaţa din Franţa.

Via | Autoplus.fr

Comentarii (14)

  • DS4
    Nu stiu daca pretul e tocmai corect,totusi vorbim de o suma de peste 30k euro.
    Dar le dau nota 10 pentru marketing
    17 0
  • pret
    |Tot cu 5000E se vor vinde la mana a doua in 5 ani, citroen nu prea isi tine bine valoarea de revanzare
    7 13
  • Bun asa!!!
    Doar daca schimbai culoarea plateai in plus intre 600 si 3.000 euro! Cam pentru prosti marketingul asta...caci banuiesc ca nici nuanta Grey Shark nu era luata de la Policor si avea aceasi calitate ca celelalte 2....
    Cert este ca un daltonist nu si ar lua din 2 motive aceasta "special edition" : a) he don't give a shit about colours b) nu poate sa o conduca fara permis (exceptie: daca este nascut in Arges).
    5 3
  • vxf
    5 ani esti cam optimist
    6 7
  • Opinie
    O fi pretul mare dar un lucru e cert: am vazut C4 la dealer si arata senzational. DS4 e mortal in poze. Sunt curios cum e in realitate.
    6 4
  • ds4
    o pocnitoare de 30000 de coco
    8 9
  • you_hoooo
    o masina altfel
    Romanii, ca de obicei, nu cumpara masini ci preturi. O masina de genul asta se cumpara cu inima nu cu creierul... La salariile de mizerie pe care le avem, normal, ni se pare scumpa. Cat trebuie sa munceasca un francez sau un elvetian sa-si ia o astfel de bijuterie?!
    11 4
  • Opinie
    Unii vand masini mergand pe fiabilitatea lor altii pe frumusetea lor cum e cazul Citroen. Noul C4 e peste Golf, Focus, Megane, 308, Bravo, Corolla (astea-s mai importante in clasa) la design. Citroen, jos palaria pentru noile C4/DS4
    10 4
  • @Bethurbazal
    design
    Tarifele interventiilor in service, exagerat de mari a reprezentantilor psa in romania, o sa le treci cu vederea doar uitandu-te la designul masinii; sau @yoo_hooo o sa platesti facturile umflate, tot cu inima nu cu creierul,
    5 4
  • BaditzaEx
    superba !!!
    rafinata, deosebita, cu un design f original ( unde mai vezi in ziua de azi un asemenea design si sa fie original si nu in zeci de ex ca la Audi & VW ), + un interior cat se poate de Premium, iar motorizarile par f reusite si cea diesel de 160 cp si cea pe benzina de 200 cp, eu cred, ca va lua ceva din clientii lui A3 si Giulietta
    5 1
  • cititor...
    nice
    nu cunosc reteaua de service Romania de la citroen dar modelul asta din poze e al dracu de frumos...mai ales interiorul.
    3 0
  • BaditzaEx
    observ
    cum unii deja isi fac planuri , cum sa-si schimbe tedei-ul cu numere de Bhulgarya sau Hanglia , peste cativa cu unul de genul asta :))
    aia ee cand vulpea n-ajunge la struguri ...
    2 4
  • BaditzaEx
    ;)
    sa nu treaca, totusi, prea multi ani ca s-ar putea sa platiti dupa aceea, doar la taxa de mediu , vreo 5000 euro :))
    4 2
  • baieti rata la un DS4 este pina in 200€ in Franta si normal ca nu e scumpa pt.un salariu de 1200€
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru