Clio

Duminica, 29 Aprilie 2018 | Economic

Volkswagen Golf, cea mai vândută mașină în Europa în primele 3 luni ale anului: Renault Clio și Ford Fiesta completează podiumul

Volkswagen Golf a fost cea mai vândută mașină în Europa în primul trimestru al anului, cu aproape 134.000 de unități, în timp ce Renault Clio a surclasat Ford Fiesta pentru mai puțin de 2.000 de unități.
Luni, 14 August 2017 | Modele noi

Renault prezintă Clio RS Black Edition: Întunericimea Sa

Renault a lansat în Anglia o versiune specială Black Edition pe Clio RS. În această versiune, aproape elementele de caroserie sunt vopsite în negru și negru glossy. Implicit numele de pe hayon al modelului.
Marti, 04 Octombrie 2016 | Modele noi

De la concept futurist la model de oraș: conceptul Trezor, sursa de inspirație pentru viitorul Renault Clio

Noua generație Renault Clio va împrumuta o serie de elemente de design, conectivitate și funcții autonome de la conceptul Trezor, iar lansarea este programată pentru 2018.
Miercuri, 07 Septembrie 2016 | Industrie

Renault Clio şi Megane vor rămâne fără motorizări diesel: "Duritatea testelor de emisii va scoate unităţile de pe piaţă"

Renault anticipează că modele subcompacte şi compacte precum Clio şi Megane nu vor mai putea utiliza motoare diesel din cauza înăspririi testelor pentru emisii după scandalul Dieselgate.
Miercuri, 24 August 2016 | Modele noi

Renault pregătește Clio RS 16, primul Clio dedicat colecționarilor: 275 CP, doar 500 de exemplare produse și preț de 40.000 de euro

Luați prin surprindere de primirea pozitivă de care a avut parte conceptul Clio RS 16, prezentat ca omagiu adus diviziei RS la cursa de Formula 1 de la Monaco, Renault vrea să le îndeplinească dorințele celor care-și doresc mașina în garaj.
Vineri, 29 Iulie 2016 | Modele noi

Abia lansat, Renault Clio facelift primeşte o versiune specială: Edition One aduce blocuri optice LED şi sistem audio Bose

La scurt timp după apariţia faceliftului, Renault Clio primeşte versiunea specială Edition One care include blocuri optice LED, sistem audio Bose şi alte noutăţi pentru un preţ de pornire de 19.650 euro.
Vineri, 20 Mai 2016 | Modele noi

Influenţa fratelui mai mare: Renault Clio facelift va prelua elemente de design de la Megane

Renault Clio va primi un facelift prin care va împrumuta numeroase elemente de design de la hatchback-ul compact Megane, însă oferta de motoare va rămâne probabil aceeaşi.
Joi, 22 Octombrie 2015 | Reportaj

Scurtcircuit pe circuit. Am fost acasă la Titi Aur şi ne-am întors cu creierele vraişte

Înainte să vă imaginaţi vreo ştire de ora 5, vă spunem doar că e de bine. Renault ne-a invitat la Academia Titi Aur ca să ne explice cum se mişcă pe circuit noul Clio RS Trophy şi mai ales Clio Cup, versiune de competiţie destinată exclusiv pistei. Ceea ce vă dorim şi dumneavoastră.
Miercuri, 21 Octombrie 2015 | Intern

Renault a adus în România noul Clio RS Trophy: 23.950 de euro pentru 220 CP

Cea mai puternică mașină din clasa mică non-premium este disponibilă de astăzi și în România. Noul Clio RS Trophy vine cu 220 CP și este oferit la un preț mai mare cu 1800 de euro față de fratele Clio RS "simplu".
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Renault Clio RS Trophy: 220 de cai putere pentru cel mai puternic model din clasa mică non-premium

Cea mai nouă apariţie în gama RS a celor de la Renault este o versiune specială a lui Clio. Denumită oficial Clio RS 220 Trophy, maşina promite performanţe de top care-o apropie de hot hatch-urile mai mari.
Marti, 10 Februarie 2015 | Feature

Ce maşini cumpără europenii? Cele mai vândute mărci şi modele în Europa în anul 2014

Piaţa auto europeană se află în reviriment. Majoritatea constructorilor au încheiat anul 2014 cu creşteri semnificative ale vânzărilor, iar piaţa auto s-a întors pe plus şi în România după şase ani de recesiune.
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Feature

ANALIZĂ: Ce maşini noi poţi cumpăra cu 10.000 euro?

Putem cumpăra o maşina nouă de familie la un preţ maxim de 10.000 euro? Dificil, dar există totuşi câteva variante.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 22 August 2014 | Reportaj

Bucureşti-Braşov-Bucureşti: 300 de kilometri de test la consum cu Renault Clio 1.2 TCe de 120 CP

După testul de consum cu BMW 520d xDrive din noiembrie anul trecut, echipa Automarket a revenit cu nervii întinşi la maximum pe traseul Bucureşti-Braşov şi retur cu alte două maşini şi acelaşi obiectiv: cel mai mic consum posibil. Filmul evenimentului este derulat mai jos.
Joi, 12 Iunie 2014 | Industrie

IHS Automotive: "SUV-urile mici vor deveni cea mai populară clasă de automobile în Europa"

Tendinţele din Europa arată că subcompactele nu vor mai fi cea mai populară categorie de automobile şi în 2014, urmând să fie detronate de SUV-urile mici.
Luni, 22 Iulie 2013 | Modele noi

Renault Clio Cup, primele imagini şi informaţii ale versiunii de competiţie a lui Clio RS

Francezii de la Renaultsport au dezvoltat deja o versiune de competiţie a noului Clio RS. Vorbim despre Clio 4 Cup, model care debutează la Frankfurt şi este gata să concureze în etapele sancţionate de FIA.
Marti, 21 Mai 2013 | Intern

Preţuri Renault Captur în România: de la 12.600 euro

Renault Captur, cel mai mic SUV din gama Renault a sosit oficial în România. Preţurile pornesc de la 12.600 euro, iar începând cu 23 mai noul model este prezent în toate showroom-urile Renault.
Joi, 09 Mai 2013 | Feature

Echipa de vacanţă: o săptămână cu Adam, Clio şi Juke Nismo

Zilele libere de 1 mai şi cele de Paşte s-au unit pentru a crea o minivacanţă de o săptămână. Ne-am bucurat şi am apucat care încotro alături de trei maşini de oraş, dar cu personalităţi diferite: Opel Adam, Renault Clio şi Nissan Juke Nismo.
Vineri, 23 Noiembrie 2012 | Modele noi

Renault amână lansarea lui Zoe pentru a-l favoriza pe Clio

Francezii de la Renault se tem că lansarea lui Zoe la scurtă vreme de la debutul lui Clio ar putea penaliza vânzările modelului echipat doar cu motoare cu ardere internă, aşa că au decis amânarea debutului lui Zoe.
Joi, 11 Octombrie 2012 | Autoipoteze

Renault Clio Williams s-ar putea întoarce în 2014

Renault Clio Williams ar putea să renască la două decenii de la debutul primei generaţii. Modelul va debuta în 2014, spun surse din cadrul mărcii.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Renault Clio Estate a debutat la Paris

Renault a prezentat versiunea Estate a noului Clio la Salonul Auto de la Paris. Debutul comercial are loc în prima parte a anului viitor.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Nissan, Dacia, Citroen, Opel, Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru