Clio

Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Renault Clio Estate a debutat la Paris

Renault a prezentat versiunea Estate a noului Clio la Salonul Auto de la Paris. Debutul comercial are loc în prima parte a anului viitor.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012: Aventuri la standul Renault

La standul Renault l-am găsit pe noul Clio. În câteva zeci de configurații diferite. Acasă la el, modelul francez intră greu în vorbă, deci l-am luat direct...
Marti, 17 Iulie 2012 | Intern

Renault Clio, în Romania de la 10.200 euro

La doar două săptămâni de la primele imagini şi informaţii oficiale ale noului Clio, importatorul mărcii pe piaţa din România a publicat şi preţul de pornire al noii subcompacte franţuzeşti.
Luni, 02 Iulie 2012 | Modele noi

Renault a adus la Goodwood prototipul viitorului Clio RS

Francezii de la Renault au adus prototipul viitorului Clio RS la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Modelul a fost condus de Carlos Tavares, COO-ul Renault.
Marti, 12 Iunie 2012 | Modele noi

Renault Clio, prima imagine neoficială a noii generaţii

Noua generaţie a lui Renault Clio a fost surprinsă pentru prima dată fără camuflaj. Modelul a fost pozat înainte de a intra într-o facilitate de testare a siguranţei, anunţă olandezii de la AutoWeek.
Luni, 30 Aprilie 2012 | Modele noi

Noul Renault Clio 4: primul teaser

Renault ne familiarizează cu formele noului Renault Clio 4 printr-o imagine-teaser interesantă. Modelul va fi lansat în toamna acestui an, la Salonul de la Paris.
Luni, 19 Martie 2012 | Modele noi

Viitorul Renault Clio va avea un motor TCe de 899 cmc şi 90 CP

Cea de-a patra generaţie a lui Clio va fi oferită şi cu un motor TCe cu trei cilindri care va dezvolta 90 CP. Unitatea va înlocui treptat TCe-ul de 1.2 litri şi 100 CP.
Vineri, 16 Martie 2012 | Industrie

Slovenia: Renault reduce producţia şi numărul de salariaţi la cel mai mare exportator al ţării

Fabrica Revoz a celor de la Renault, cel mai mare exportator al ţării respective, va reduce producţia şi numărul de angajaţi pentru a răspunde cererii scăzute pentru modelele Clio, Twingo şi Wind.
Joi, 02 Februarie 2012 | Fotospion

FOTO SPION: Renault testează un model nou prin România

Un cititor Automarket a surprins un prototip Renault în timpul testelor prin România. Silueta modelului din imagini ne duce cu gândul la cea de-a patra generaţie a lui Clio sau la noul Zoe.
Joi, 05 Ianuarie 2012 | Modele noi

Viitorul Renault Clio va fi schimbat dramatic

Viitoarea generaţie a lui Clio va avea un interior de calitate superioară şi un aspect mai atrăgător. Francezii vor să facă maşina "mai germană".
Marti, 22 Noiembrie 2011 | Modele noi

Renault Clio a primit o versiune diesel ecologică: 89 grame CO2 pe kilometru

Renault l-a dotat pe Clio 1.5 dCi 90 CP cu un catalizator mai performant şi a redus consumul de carburant al modelului la 3.4 litri la sută în regim mixt şi emisiile la 89 grame CO2 pe kilometru.
Luni, 05 Septembrie 2011 | Autoipoteze

Renault Clio 4: prima imagine

Jurnaliştii francezi profită de o scăpare a celor de la Renault şi anunţă că prototipul din imagine este viitorul Clio 4.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 17 Martie 2011 | Modele noi

Renault: "Noul Clio va avea un design revoluţionar"

Renault va transforma conceptul DeZir în realitate prin prisma noului Clio. Modelul de serie va debuta în 2012 la Paris şi va reprezenta o revoluţie în design.
Marti, 22 Februarie 2011 | Modele noi

Renault vrea să mărească gama Clio cu un crossover 4x4

Renault Captur ar putea avea o versiune de serie care va fi integrată în gama Clio, informază cei de la AutomotiveNews. Mai mult decât atât, aceasta va beneficia şi de un sistem de tracţiune integrală.
Marti, 08 Februarie 2011 | General

GERMANIA: TUV a prezentat lista celor mai puţin fiabile maşini uzate

Nemţii de la TUV au făcut o listă a celor mai puţin fiabile automobile testate în 2010. De data aceasta, Dacia Logan se clasează şi ea în "top", fiind pe locul şase de la coadă în materie de fiabilitate pentru vehiculele cu o vechime de 2-3 ani.
Miercuri, 25 August 2010 | Tuning

Akrapovic oferă un sistem de evacuare pentru Renault Clio RS

Renault Clio RS a primit o evacuare din titaniu realizată de specialiştii de la Akrapovic. Aceasta este mai uşoară cu 4 kilograme decât versiunea standard şi sistemul complet costă 1.500 de euro.
Joi, 05 August 2010 | Industrie

Franţa: Dacia Sandero este pe locul al şaselea la vânzări în iulie

Dacia şi Volkswagen au fost singurii constructori străini care s-au infiltrat în primele 12 locuri ale clasamentului vânzărilor din iulie în Franţa.
Marti, 06 Aprilie 2010 | Modele noi

Renault introduce primul scaun modern care poate fi intors pentru acces usor

Renault Tech a creat un scaun special pentru Clio, care poate fi intors cu 75 de grade pentru a usura accesul in masina pentru pasagerii cu probleme de mobilitate. Acesta costa 1.600 de euro si suporta maximum 130 de kilograme.
Marti, 09 Februarie 2010 | Modele noi

Renault Clio implineste 20 de ani de existenta

La doua decenii dupa ce a introdus modelul Clio pe piata, Renault lanseaza o editie aniversara a acestuia. Clio a castigat de doua ori premiul Masina Anului in Europa si a fost vandut in peste 10 milioane de exemplare.
Marti, 19 Ianuarie 2010 | Autoipoteze

Nissan va lansa Micra berlina si MPV

Lansarea pe piata a noii generatii Micra, va aduce dupa sine si o serie de noi variante ale modelului nipon. Nissan intentioneaza sa de nastere unui sedan bazat pe Micra si unui inlocuitor pentru Note.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Nissan, Dacia, Citroen, Opel, Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru