Design BMW

Luni, 29 Mai 2023 | Industrie

Designer șef BMW: Viitoarele modele vor avea un design mai curat

Potrivit lui Adrian van Hooydonk, șeful de design al bavarezilor de la BMW, designul viitoarelor modele va fi mai curat. De asemenea, sunt șanse ca grila frontală să nu mai fie atât de impunătoare.
Miercuri, 08 Februarie 2017 | Industrie

Mutare interesantă în designul auto: Jozef Kaban trece de la Skoda la BMW

Slovacul Jozef Kaban, cel care a semnat noua identitate vizuală a mărcii Skoda, se va ocupa din acest an de designul modelelor mărcii BMW.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | Modele noi

BMW fuge de o uniformizare a designului: viitoarele modele vor avea forme diferite și personale

BMW își dorește o gamă ceva mai diferențiată. Karim Habib, șeful biroului de design, vrea să le ofere clienților o separare a formelor și o mai bună individualizare cu ajutorul luminilor LED.
Luni, 01 Septembrie 2014 | Industrie

Mazda are de astăzi un nou designer şef: Kevin Rice

Kevin Rice este noul director de design al Mazda Motor Europe. Britanicul în vârstă de 50 de ani a mai lucrat la Mazda în trecut şi s-a întors la marca japoneză după ce a petrecut 13 ani la BMW.
Miercuri, 22 Mai 2013 | Intern

BMW a lansat în România Seria 3 GT şi Z4 facelift

BMW a lansat astăzi în România noile Seria 3 GT şi Z4 facelift. Cele două modele au debutat în ţara noastră în compania lui Daniel Mayerle – Creative Director BMW Interior Design şi Marin Dumitrescu, un pilot celebru al perioadei postbelice.
Joi, 24 Mai 2012 | Modele noi

Karim Habib este noul şef de design al BMW

Karim Habib, actualul şef de design exterior de la BMW, va prelua frâiele întregului departament de design începând cu 1 iunie 2012.
Marti, 08 Mai 2012 | Autoipoteze

Viitoarea generaţie BMW Z4 va fi mai sportivă şi mai atrăgătoare

Noua generaţie BMW Z4 este aşteptată pe piaţă la mijlocul lui 2015. Inginerii şi designerii bavarezi se străduiesc până atunci să elaboreze un design şi un comportament mai sportiv decât cel al vechilor generaţii.
Marti, 15 Noiembrie 2011 | General

Chris Bangle a primit un premiu pentru munca sa în domeniul auto

Chris Bangle, fostul designer şef de la BMW Group, a primit o distincţie pentru munca sa în domeniul auto din partea Institutului de Oftalmologie din Detroit.
Marti, 24 Mai 2011 | Video

VIDEO: Şeful de design de la BMW explică ideea din spatele lui 328 Hommage

Adrian Van Hooydonk, şeful de design al BMW Group, le-a explicat celor de la Autoblog ispiraţia din spatele omagiului adus lui 328 din 1930, care îmbină trăsăturile clasice de design cu BMW ConnectedDrive.
Joi, 10 Martie 2011 | Video

VIDEO: BMW a creat o carte radio-comandată

Designerul Stefan Sagmeister a realizat o carte specială care poate fi controlată printr-o telecomandă. Obiectul marchează aniversarea a 40 de ani de când BMW sprijină arta contemporană.
Marti, 25 Ianuarie 2011 | Modele noi

Viitoarele modele Mini vor arăta complet diferit

Mini va avea un design complet nou în viitor, iar una dintre schimbările majore va fi eliminarea vitezometrului montat pe centrul bordului.
Joi, 16 Decembrie 2010 | General

Designerul lui Seria 7 se întoarce la BMW

Karim Habib, designerul lui BMW Seria 7 şi Concept CS, se va întoarce în cadrul companiei bavareze după doi ani la Mercedes-Benz.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 Noiembrie 2010 | Autoipoteze

Prima imagine virtuală a viitorului BMW X4

Designerul Theophilus Chin a realizat primele imagini prelucrate virtual ale lui BMW X4, versiunea cu trei uşi a noului X3. Modelul ar rivaliza SUV-uri compacte cu trei uşi precum Range Rover Evoque.
Miercuri, 02 Iunie 2010 | Modele noi

Iată noul BMW Art Car realizat de Jeff Koons

BMW a prezentat noul său art car la centrul Pompidou din Paris. Modelul BMW M3 GT2 este decorat de Jeff Koons şi va concura în cursa de 24 de ore de la Le Mans.
Marti, 17 Noiembrie 2009 | Concepte

Un belgian a desenat conceptul unui potential BMW M6

Un designer belgian a realizat un concept virtual al viitoarei generatii BMW M6. Acest model prezinta un aspect insiprat din cel al noului Z4.

Tag-uri similare

BMW, design, Le Mans, M3, BMW M3, motorsport, Concept BMW, BMW M6, M6, design BMW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru