Un belgian a desenat conceptul unui potential BMW M6

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 17.11.2009
Un designer belgian a realizat un concept virtual al viitoarei generatii BMW M6. Acest model prezinta un aspect insiprat din cel al noului Z4.

Designerul David Cardoso a prezentat conceptul viitoarei generatii BMW M6. Modelul prezinta opinia belgianului privind evolutia pe care o va urma modelul BMW M6 in viitor. Conceptul are un aspect inspirat din cel al noului BMW Z4. Din pacate pentru fanii BMW, modelul Z4 poarta design-ul lui Chris Bangle, iar acest model a preluat o mare parte din acele linii.

Tocmai de aceea, puristii BMW s-ar putea simti jigniti de aspectul acestui concept, care este doar o propunere de design din partea unui student belgian. Anumite elemente de design prezente pe acest model par a fi inspirate din supercar-uri abia prezentate, precum Lexus LF-A si Mercedes SLS AMG. Cu toate acestea, David Cardoso ne-a prezentat un model cel putin interesant, care este o simpla propunere in fata actiunilor pe care le vor opera designerii BMW in viitor.

De remarcat la acest model ar fi aspectul partii posterioare si al profilului, care sunt o gura de aer in gama BMW orientata in jurul design-ului lui Chris Bangle. In timp ce montantul C prezentat pe acest concept a vazut deja lumina zilei pe modelele altor constructori, stopurile si capacul portbagajului prezinta un aspect proaspat pentru gama producatorului bavarez.

Via | Designerspace

Comentarii (11)

  • bleah....
    oribil
    6 3
  • din lateral ca nissan 350Z...dar din fata nu am cuvinte
    4 2
  • pfff
    nicio treaba cu liniile de design abordate de BMW. Ar putea sa puna orice alta emblema pe el si tot acolo ar fi. Nu are legatura cu BMW deci e degeaba...
    6 2
  • urat cu spume
    numiplace deloc...........
    prea patratos........
    URAT........
    2 1
  • unde e stilul BMW???????????
    unde e stilul BMW???????????? belgianu' ala na vazut o masina BMW in viata lui!!!!!!!!
    1 1
  • BMW
    Varianta PRISM de la BMW? It sucks!
    2 1
  • :)
    prea multa inspiratie de la audi TT si nissan Z, M6 actual arata de 10x mai bn
    2 1
  • bmw power
    cred ca avea gripa porcina cand a desenat acest model.ce legatura are cu stilul bmw, ca nu pricep? deci foarteeeeeeeeeeeee urat
    2 2
  • Mircea
    Care "stil BMW" ?
    Desi am tot respectul pentru marca bavareza, tot stau sa ma intreb despre ce stil BMW vorbiti. In opinia mea, acest stil BMW nu mai este unul unitar de cand Bangle a desenat (si lansat) Seria 7 E65. Nu ma intelegeti gresit, in general imi plac cum arata noile caroserii, dar nu mai au nici un element comun (cu exceptia "rinichilor") de la o serie la alta. Cand a aparut Seria 5 E60 mi se parea ca vad o masina de lux japoneza, nu gaseam nici o similitudine cu celelalte serii, asa cum gasesti la seria precedenta comparativ cu Seria 7 E38, de exemplu.

    Pe de alta parte, in conditiile de piata actuale inteleg strategia BMW de a crea cate un stil pentru fiecare serie. In trecut, pastrand acelasi stil la toata gama, se adresau unei clientele oarecum "constante", care nu "stia" decat BMW. In prezent, datele problemei sunt altele si a te mentine in aceleasi cote de piata nu mai este suficient. Astfel, ceea ce au incercat ei sa creeze este cate un stil de design pentru fiecare clasa, astfel incat sa raspunda mai bine cerintelor cat mai multor consumatori.

    Deci, cu riscul de ma repeta, reiterez intrebarea: despre care "stil BMW" vorbiti ?
    5 2
  • observator
    Stil BMW
    Nu este cel mai reusit BMW dar nu cred ca se poate spune ca nu este un BMW in actuala conjunctura in care producatorii incearca sa acapareze noi clienti , cat timp castiga mai multi clienti decat pierd treaba pare ok pt ei , exista un risc sa piarda clienti fideli in favoarea unora de moment , ramane de vazut cum o sa fie rezultatul pe termen lung .Cat despre ultima linie de design BMW , cred ca este linie deschisa de penultimile generatii dar cu o atingere mai conservatoare , asa incat pare ceva mai apropiata de vechile generatii - clasice BMW dar pastreaza si idei noi , proaspete , in dorinta de a castiga noi clienti .
    1 0
  • Englezii au cel mai potrivit cuvant care poate descrie asta: "horrid".
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru