Dodge

Joi, 03 Octombrie 2013 | Industrie

Dodge SRT Viper nu se bucură de succes. Chrysler reduce producţia

Supercarul Dodge SRT Viper nu se bucură de un succes prea mare nici măcar în Statele Unite. Ţinta de vânzări a americanilor a fost supraestimată, ceea ce face ca producţia să fie redusă cu o treime.
Luni, 16 Septembrie 2013 | O lume nebuna

Un cuplu din Texas a cumpărat 65 de exemplare Dodge Viper în doar şapte ani

Un cuplu înstărit din Texas a dus la extrem pasiunea pentru supercarul Dodge Viper. Cei doi soţi deţin în prezent cea mai mare colecţie Viper, după ce au cumpărat 65 de exemplare în doar şapte ani.
Marti, 30 Iulie 2013 | Industrie

Chrysler a înregistrat o creştere cu 16% a profitului în al doilea trimestru

Chrysler raportează o creştere a profitului net cu 16% pentru al doilea trimestru al anului în curs. Asta înseamnă 507 milioane de dolari încasaţi de constructorul american.
Vineri, 14 Iunie 2013 | General

Brandul american Dodge ar putea fi pe cale de dispariţie

Viitorul brandului Dodge stă sub semnul întrebării. Compania americană îşi reduce numărul modelelor şi tot mai multe surse anunţă extincţia.
Joi, 23 Mai 2013 | Modele noi

Dodge SRT Viper ajunge şi în Europa cu un preţ de 140.000 de euro

O companie germană va importa cel mai puternic model existent în gama Dodge: supercarul SRT Viper. Preţul exclusivităţii este unul destul de mare, 139.900 de euro, cu mult peste cel din Statele Unite.
Vineri, 12 Aprilie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (8)

Şi săptămâna aceasta Automarket vă aduce o selecţie a celor mai importante kituri de tuning apărute în decursul ultimelor zile. În materialul de astăzi avem şi o propunere nebunească, bazată pe vechiul Fiat 500.
Miercuri, 13 Martie 2013 | General

Sergio Marchionne vinde la licitaţie propriul Dodge Challenger SRT8

CEO-ul Chrysler, Sergio Marchionne a anunţat că va vinde la licitaţie propriul Dodge Challenger SRT8. Banii rezultaţi în urma licitaţiei vor fi oferiţi unei fundaţii caritabile din Detroit.
Marti, 05 Februarie 2013 | Feature

Toate reclamele auto de la Superbowl 2013

Superbowl-ul este cel mai important eveniment sportiv din Statele Unite ale Americii. Finala Campionatului de Fotbal American aduce în faţa televizoarelor milioane de telespectatori şi este un prilej excelent pentru difuzarea unor reclame auto speciale.
Joi, 31 Ianuarie 2013 | Modele noi

Chrysler Group anunţă 10 lansări de modele noi şi facelift-uri în următorii trei ani

Grupul Chrysler a prezentat calendarul cu lansări pentru următorii trei ani. Remarcăm trei modele noi care vor debuta în gama Fiat în 2013, alături de şapte facelift-uri pentru Chrysler şi Dodge.
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 | Industrie

Chrysler nu va aduce noul Dodge SRT Viper în Europa

Chrysler a anunţat oficial că nu intenţionează să comercializeze noul Dodge SRT Viper pe piaţa din Europa. În schimb se va concentra mai multe pe piaţa americană.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | Premii auto

Americanii şi-au ales ”Maşina anului 2013” - Cadillac ATS

Salonul Auto de la Detroit a debutat cu decernarea titlului de ”Maşina Anului în SUA”. Anul acesta, titlul i-a revenit lui Cadillac ATS, rivalul american pentru BMW Seria 3.
Luni, 12 Noiembrie 2012 | Industrie

Şeful Fiat: "Am interes zero să vând Alfa Romeo. Punct"

Alfa Romeo nu va dispărea prea curând din lista de mărci ale Grupului Fiat. Marca italiană este văzută de Sergio Marchionne ca una esenţială pentru compania pe care o conduce: "Unele lucruri nu sunt de vânzare".
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 05 Iunie 2012 | Modele noi

Lista viitoarelor premiere din grupul Fiat: Maseratina, 500 Zagato şi Alfa Spider

Sergio Marchionne le-a dezvăluit planurile Fiat celor de la Automobile Magazine. Toate mărcile din alianţa Fiat-Chrysler urmează să lanseze câte patru modele în următorii cinci ani.
Vineri, 13 Aprilie 2012 | Modele noi

Fiat Viaggio - primele imagini cu sedanul compact, frate cu Dodge Dart

Fiat va expune la Salonul de la Beijing modelul Viaggio, un sedan compact, frate cu Dodge Dart, dezvoltat exclusiv pentru piaţa din China.
Marti, 10 Aprilie 2012 | Tehnologie

Chrysler lansează primul sistem de încărcare fără fir a telefoanelor mobile

Divizia Mopar a Grupului Chrysler a lansat un sistem de încărcare fără fir a telefoanelor mobile. Acesta foloseşte o carcasă specială şi o placă montată la bordul automobilului.
Joi, 05 Aprilie 2012 | Modele noi

Dodge Viper - supercarul american a renăscut oficial cu 640 CP

Dodge a prezentat la Salonul Auto de la New York noua generaţie a supercarului Viper. Modelul primeşte un motor de 8.4 litri, care poate oferi 640 de cai putere şi un cuplu motor de 812 Nm.
Marti, 03 Aprilie 2012 | Modele noi

Dodge Viper - design agresiv anticipat de un nou teaser

Dodge mai publică un ultim teaser al noului Viper, înainte de lansarea oficială în cadrul Salonului Auto de la New York. Imaginea trădează aspectul frontal al supercarului.
Vineri, 30 Martie 2012 | Modele noi

Prima imagine din interiorul noii generaţii Dodge Viper

Dodge a anunţat că va dezvălui noua generaţie a supercarului Viper în data de 4 aprilie. Până atunci, publicul primeşte un nou teaser, o fotografie care trădează o parte din interiorul sportivei.
Miercuri, 14 Martie 2012 | General

Ferrari FF, California şi Jeep Grand Cherokee au acelaşi ecran multimedia

Nu este unul din jocurile ”Recunoaşte diferenţele”. Sunt cele două ecrane multimedia ale noului Ferrari F12 berlinetta şi al actualului Jeep Grand Cherokee. Sunt identice, dar vândute unui public diferit.
Duminica, 08 Ianuarie 2012 | Modele noi

Dodge Dart - primele fotografii oficiale cu fratele american al lui Afla Romeo Giulietta

Campania de teasing inițiată de grupul Chrysler pentru modelul Dodge Dart a avut succes. Cineva nu a mai avut răbdare și a publicat toate fotografiile oficiale cu noul model american.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru