Dodge

Marti, 25 Ianuarie 2022 | General

Dodge oferă locul de muncă ideal: pilot de drifturi, cu un salariu anual de 150.000 de dolari

Constructorul american a anunțat că este în căutarea unui angajat care să ocupe poziția unică și neobișnuită de „șef de gogoși” în cadrul Dodge. Recrutarea se va face pe baza unui concurs, iar câștigătorul va primi un Dodge Challenger Hellcat și un salariu de 150.000 de dolari pe an, pe lângă alte bonusuri.
Miercuri, 24 Noiembrie 2021 | Industrie

Dodge renunță la modelele Charger și Challenger și la motorul Hellcat în 2023

Constructorul american a anunțat că va renunța la legendarele modele Challenger și Charger în 2023. Și motorul de pe versiunile Hellcat va fi scos din producție în același an.
Luni, 23 August 2021 | Masini electrice si hibride

Dodge va dezvălui anul viitor un model hibrid plug-in și un concept electric

Planurile Dodge pentru 2022 includ prezentarea unui model hibrid cu încărcare la priză și un concept electric pentru un vehicul ce va fi lansat în 2024.
Joi, 16 Iulie 2020 | Industrie

Stellantis va fi numele noului constructor rezultat în urma fuziunii dintre Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler au anunțat că numele noului constructor rezultat în urma fuziunii va fi Stellantis.
Vineri, 03 Iulie 2020 | Modele noi

Dodge a lansat cel mai puternic SUV de serie din lume: Durango SRT Hellcat are 720 CP și viteză de top de 290 km/h

Dodge a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Durango SRT Hellcat. SUV-ul producătorului american este echipat cu un V8 de 6.2 litri care dezvoltă 720 cai putere.
Miercuri, 20 Septembrie 2017 | Industrie

Risc de incendiu: Fiat-Chrysler recheamă în service 494.000 de pick-up-uri din cauza unei probleme la pompa de apă

Grupul Fiat-Chrysler a anunțat un recall pentru 494.000 de pick-up-uri Ram din cauza unei probleme la pompa de apă care se poate supraîncălzi și poate produce un incendiu.
Joi, 03 August 2017 | General

Fiat-Chrysler înregistrează denumirea "Angel": grupul pregătește surprize pentru Challenger Demon

După ce ne-au întărâtat cu Dodge Challenger Demon, americanii au în plan lansarea unui model care să poarte numele "Angel". Rămâne de văzut dacă vom primi încă un muscle-car sau dacă Fiat-Chrysler are alte planuri.
Miercuri, 12 Aprilie 2017 | Modele noi

Până unde poate merge nebunia americanilor? Dodge Challenger SRT Demon este cea mai rapidă mașină din lume

În vreme ce întreaga Europă dormea, americanii au dezvăluit la Salonul de la New York cea mai rapidă mașină din lume. Se numește Dodge Challenger SRT Demon și este o mașină de drag, omologată pentru șosea. Doar cu scaun pentru șofer și 840 de cai, la plecarea de pe loc roțile față se ridică de la sol.
Miercuri, 08 Februarie 2017 | Modele noi

Muscle-car cu șapte locuri: Dodge Durango SRT este genul de SUV pe care nu l-ai putea vedea niciodată în Europa

Dodge și-a dorit foarte tare un SUV cu aspectul și puterea unui supercar. Așa a luat naștere versiunea de performanță Durango SRT, echipată cu 475 de cai putere.
Joi, 02 Februarie 2017 | General

Platforma utilizată de Alfa Romeo Stelvio va fi împrumutată şi pentru Maserati, Jeep şi Dodge

Platforma Giorgio dezvoltată de Alfa Romeo pentru modelele Giulia şi Stelvio va fi împrumutată şi mărcilor Maserati, Jeep şi Dodge din cadrul Alianţei Fiat-Chrysler.
Marti, 08 Noiembrie 2016 | Modele noi

Transplant italian: platforma lui Alfa Romeo Giulia va ajunge și pe modele americane pure ca Dodge Charger și Challenger

Fiat va exploata la maxim baia de mulțime de are s-a bucurat Alfa Romeo Giulia. Italienii intenționează să folosească platforma sedanului premium și pentru modelele Dodge Charger și Challenger.
Marti, 09 August 2016 | General

Grupul Fiat-Chrysler face mașini vulnerabile? Doi hoți au furat 100 de mașini FCA într-un singur an cu ajutorul unui soft

Poliția din Statele Unite a reținut doi suspecți care ar fi reușit să fure 100 de mașini produse de Grupul Fiat-Chrysler doar cu ajutorul unui soft.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 27 Iulie 2015 | Siguranta

Recall Jeep după descoperirea unei vulnerabilități software: 1.4 milioane de mașini chemate în service

Fiat Chrysler Automobiles a anunțat o rechemare în service pentru mai multe modele echipate cu sistemul multimedia UConnect. Aproximativ 1.4 milioane de vehicule sunt afectate.
Vineri, 08 Mai 2015 | Modele noi

Dodge Viper ACR, cea mai performantă versiune a sportivei, se prezintă

Dodge a prezentat primele imagini şi informaţii ale lui Viper ACR, cea mai peformantă variantă de stradă a modelului sport american.
Luni, 04 Mai 2015 | Modele noi

Sergio Marchionne: "Sunt deschis la o fuziune cu Google sau cu Apple"

Sergio Marchionne, şeful concernului Fiat Chrysler Automobiles, s-a declarat interesat de o colaborare cu o companie non-auto şi a dat exemplu de potenţiali partneri companiile Apple şi Google.
Luni, 16 Martie 2015 | General

Dodge opreşte lista de comenzi a celor mai puternice musclecar-uri din lume. Motivul: prea multe cereri

Dodge a restricţionat temporar comenzile pentru variantele de 717 CP ale modelelor Challenger şi Charger, cele mai puternice musclecar-uri din lume, pe fondul unui număr neaşteptat de mare de cereri.
Marti, 03 Februarie 2015 | General

VIDEO: Reclamele auto de la Super Bowl 2015

Automarket a adunat pentru voi reclamele auto de la Super Bowl. Și în acest an, evenimentul sportiv american a atras atenția constructorilor auto. Toți producătorii s-au întrecut în spoturi inteligente și amuzante.
Vineri, 09 Ianuarie 2015 | Modele noi

Dodge prezintă Viper GTC, o variantă cu peste 25 de milioane de posibilităţi de personalizare

Dodge a anunţat o nouă variantă a lui Viper, numită GTC, care explorează toate posibilităţile de personalizare posibile în gamă. Caroseria poate fi vopsită în peste 8.000 de nuanţe, la alegerea clientului.
Joi, 14 August 2014 | Modele noi

Dodge Charger SRT Hellcat devine cea mai puternică berlină din lume: 717 CP şi 880 Nm

Dodge a grefat motorul V8 de 6.2 litri supaalimentat şi pe sedanul Charger. A rezultat astfel cea mai puternică berlină din lume, cu 717 cai putere şi 880 Nm.
Joi, 30 Ianuarie 2014 | Industrie

Fiat Chrysler Automobiles, compania realizată în urma unirii Fiat Group - Chrysler Group, şi-a prezentat noul logo

Finalizarea procesului de achiziţie a grupului Chrysler a format o nouă companie, numită Fiat Chrysler Automobiles. Sediul companiei este în Olanda, în timp ce acţiunile sale vor fi listate la bursele de la New York şi de la Milano.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru