Dodge

Sambata, 05 Iunie 2010 | Siguranta

Chrysler cheamă în service 35.000 de exemplare Caliber şi Compass

35.000 de exemplare Dodge Caliber şi Jeep Compass vor fi rechemate în service-urile din SUA din cauza unei probleme apărute la pedala de acceleraţie.
Vineri, 28 Mai 2010 | Modele noi

Elveţienii au creat o clonă de 550.000 de euro a lui Maybach Excelero

O companie elveţiană a creat o copie a lui Maybach Excelero pe bază de Dodge Viper. Modelul rezultat dezvolta circa 800 CP şi costă 550.000 de euro.
Marti, 25 Mai 2010 | Industrie

Modelele de şosea Dodge primesc un nou logo

Dodge schimbă logoul modelelor sale de şosea, grupate în submarca SRT. Noua siglă inspiră ceva mai mult dinamism şi sportivitate.
Sambata, 24 Aprilie 2010 | Tehnologie

Germanii au inventat un sistem care controleaza masina cu privirea

Cercetatorii germani au creat o tehnologie prin care soferul poate controla directia masinii prin intermediul ochilor, nu cu mainile.
Miercuri, 14 Aprilie 2010 | Tehnologie

Chrysler a anuntat o colaborare de trei ani cu NASA

Chrysler va colabora pentru a doua oara in istoria sa cu cei de la NASA. De data aceasta, cercetatorii celor doua companii vor duce numeroase tehnologii existente la un nou nivel.
Miercuri, 31 Martie 2010 | Modele noi

Chrysler a inceput productia lui Dodge Viper SRT 10 ACR-X

Fabrica Dodge din Conner Avenue a inceput productia primei editii speciale a lui Viper SRT10, intitulata ACR-X. Modelul dezvolta 640 CP dintr-un motor V10 de 8.4 litri.
Luni, 15 Martie 2010 | Modele noi

Alfa Romeo Giulietta, primul model hibrid al aliantei Fiat-Chrysler

Platforma lui Alfa Romeo Giulietta este creata special pentru a fi utilizata alaturi de un tren de propulsie hibrid. Aceasta informatie a fost dezvaluita alaturi de planurile de viitor ale aliantei italo-americane.
Miercuri, 10 Martie 2010 | Autoipoteze

Alfa Romeo isi sarbatoreste centenarul la Pebble Beach cu conceptul 4C

Alfa Romeo va prezenta conceptul unei compacte sportive la Concursul de Eleganta de la Pebble Beach cu ocazia aniversarii centenarului sau.
Marti, 16 Februarie 2010 | Industrie

Alfa Romeo revine pe piata din Statele Unite in 2012

Sergio Marchionne a declarat ca Alfa Romeo va reveni pe piata din Statele Unite in urmatoarele 24 de luni, ajutata fiind si de parteneriatul cu Chrysler.
Marti, 16 Februarie 2010 | Autoipoteze

Dodge pregateste un frate american pentru Fiat Punto Evo

O schita aparuta in cadrul Salonului Auto de la Chicago, la standul Dodge, a tradat intentiile brandului american de a dezvolta un model subcompact, care sa imprumute platforma si motorizarile lui Fiat Punto Evo.
Miercuri, 10 Februarie 2010 | Modele noi

Dodge Challenger Furious Fuchsia - muscle-car la 40 de ani

Dodge sarbatoreste varsta de 40 de ani a modelului Challenger cu o editie speciala, botezata Furious Fuchsia, care vine vopsita intr-o culoare ceva mai feminina.
Miercuri, 03 Februarie 2010 | Tuning

SpeedFactory a creat cel mai rapid Dodge Charger din lume

Cel mai rapid model realizat pe platforma Chrysler LX/LC din lume este un Dodge Charger de 900 CP, care a fost modificat de tunerii americani de la SpeedFactory.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 12 Ianuarie 2010 | Industrie

Sergio Marchionne: "Alfa Romeo nu este de vanzare!"

Sergio Marchionne a clarificat zvonurile care anuntau vanzarea marcii Alfa Romeo sau fuziunea acesteia cu Dodge. Marca italiana va trai in continuare, dar are o lupta grea in fata pe segmentul sau.
Vineri, 08 Ianuarie 2010 | Modele noi

Chrysler a dezvaluit informatii despre noile sale motoare Multiair

Gama Chrysler va beneficia de motorizari care utilizeaza tehnologie dezvoltata de Fiat. Americanii pregatesc si o versiune hibrida a lui Ram 1500 si un vehicul comercial electric.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Modele noi

Devon GTX nu va mai intra in productie

Supercar-ul Devon GTX a fost anulat din cauza costurilor de productie prea mari care ar fi aparut din cauza faptului ca Dodge nu va mai produce actualul Viper. Modelul urma sa fie lansat in decursul acestei luni.
Luni, 07 Decembrie 2009 | Modele noi

Unele modele Dodge vor fi vandute sub sigla Fiat in Europa

Modelele mass-market de la Dodge vor fi vandute in Europa sub sigla Fiat. Muscle-car-urile Challenger si Charger vor face exceptie de la aceasta regule, acestea urmand sa poarte in continuare sigla Dodge.
Joi, 03 Decembrie 2009 | Modele noi

Dodge a lansat o editie speciala a lui Viper ACR la Los Angeles

Americanii de la Dodge au prezentat o editie speciala a lui Viper ACR, care va fi construita in doar 33 de exemplare. Aceasta se numeste 1:33 Edition si a debutat la Salonul Auto de la Los Angeles.
Miercuri, 02 Decembrie 2009 | Industrie

Ferrari va oferi asistenta pentru viitorul Dodge Viper

Inginerii Ferrari isi vor ajuta colegii de peste Ocean sa dezvolte noua generatie Dodge Viper. Supercarul american nu va prelua insa componente ale Scuderiei italiene.
Miercuri, 18 Noiembrie 2009 | Modele noi

Fiat Doblo va fi vandut in Statele Unite sub logo-ul Ram

Fiat Doblo va fi comercializat si pe piata din Statele Unite, incepand cu 2012. Modelul italian va fi rebotezat si va fi vandut sub logo-ul diviziei Ram.
Luni, 09 Noiembrie 2009 | Video

VIDEO: Manifesto - spotul prin care Chrysler anunta noul brand Ram

Chrysler a separat brandurile Ram si Dodge in doua entitati diferite. Iar primul spot Ram, unul emotionant, a fost creat pentru ca publicul sa inteleaga acest lucru.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru